Jump to content
  • Kayıt Ol

Site Açıyorum


CL0BBER

Önerilen İletiler

Herkese merhaba anime severler bir blog açıyorum bu blogta animeboxsetleri paylaşmayı düşünüyorum sizce nasıl olur sitenin örneği ve içersinde onepunchman in boxseti mevcut bakarsanız sevinirim. Ayrıca uploadı yüksek olan varsa bana yardımcı olabilir. animeboxset.blogspot.com

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bakayalo

Kardeş boxset demişsin ama bildiğin webrip bu, Daisuki yayınından, İngilizce altyazılı. Ayrıca 720p ve video kalitesi çok kötü. 1- Bu saatten sonra kimin ne işine yarayacak? 2- Hadi yaradı, piyasada yüzden fazla kaynak varken niye senden indirsin?

Boxset dedin mi insan özel bir şey bekliyor: 1080p CRF-15 BDRip, FLAC ses, no-credits açılış kapanış klipleri, özel bölümler, hatta posterler, BD kapaklarının taramaları vs. Set dediğin öyle olur.

Türk anime meraklılarına hitap edeceksen ve Türkçe arayüzlü site yapıyorsan bir de videoların Türkçe altyazılı olması beklenir.

  • Süper 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

(düzenlendi)

İlk olarak siteyi yeni yapıyorum ben böyle bütün bölümleri olan bir set bulamadım internette ayrıca yapıcağım şeyler yeni olacak o yüzden sadece bir taslak sayfa bu ve eğer gelişirse daha farklı şeyler eklenebilir şimdilik tek başıma uğraştığım için anca bu kadar oluyor Türkçe altyazılı ayrıca indirme klasörün içinde altyazı var. Ben sadece görüşlerinizi almak istedim söylediğiniz şeyler için teşekkür ederim . Merak ettiğim yani geliştirirsem bu sayfa tutar mı?

 

Düzenlendi: (Bakayalo)
ALL CAPS = Bağırma
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Şimdi bizim Türkler pek fazla sete mete takılmaz. Açar animesini izler kapatır. Bu tutar mı diyorsan tutmaz, hevesliyim diyorsan yap ama biraz vakit kaybı gibi geldi bana. Kısacası sen yaparken eğleniyorsan yapabilirsin ama ben öyle yüzlerce binlerce kişinin boxset felan kovalayacağını düşünmüyorum. Çok kaliteli içerikler üretirsen Bakayalo'nun dediği gibi ancak o zaman talep görürsün ki o da sınırlı bir çevre olur. Ama umarım hedeflediğini yakalarsın.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?