gundamaster 3 Ocak 2018 Share 3 Ocak 2018 Overlord II 2017 8.7 5K ORİJİNALオーバーロードⅡ KATEGORİTV Dizisi KAYNAKHafif Roman BÖLÜM SAYISIBilinmiyor SÜRE24 dakika GÖSTERİM17 Ara 2017 - ? STÜDYOMadhouse TÜRAksiyon, Macera, Fantastik, Oyun, Büyü, Doğaüstü anime / 35073 TANITIM Second season of Overlord. The first episode received an early screening at a special event held at United Cinema Aqua City Odaiba on 17.12.2017, as well as an early broadcast on AbemaTV on 30.12.2017. Regular broadcasting will begin on January 10, 2018. SESLENDİRME KADROSU Momonga YAPIM EKİBİ MYTH & ROID Jenerik Şarkı İcrası Masayoshi Ooishi Jenerik Şarkı İcrası Tom-H@ck Jenerik Şarkı Bestesi, Jenerik Şarkı Aranjmanı Kugane Maruyama Özgün Eser İLGİLİ YAPIMLAR Kaynak Overlord Öncesi Overlord Serinin ikinci sezonu. Bölüm 01 Bölüme pek adapte olamadım ve neler oluyor kavrayamadım. İlk sezonu tekrar gözden geçirmem lazım sanırım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
WoLcRoW 3 Ocak 2018 Share 3 Ocak 2018 1 saat önce, gundamaster dedi ki: Bölüm 01 Bölüme pek adapte olamadım ve neler oluyor kavrayamadım. İlk sezonu tekrar gözden geçirmem lazım sanırım. Gizli İçerik Bir ara Shaltear'a saldırmışlardı ve zihnini ele geçirilmişti hatırlarsan, world class item muhabbeti kısacası. Onun arkasındaki olaylara birazcık değindiler. Bir de tam emin değilim ama Re-Estize Krallığı olması lazım, içindeki olaylara girdiler. Neden orayı gösterdikleri altyapı olarak aktarılmadı ama ilişkilendirmeden bırakmayacaklardır, ileride verirler. Bir yandan da Kertenkele adamların yaşadığı köyleri görüyoruz. Bölüm sonunda çıkan şeyin kimi kastettiğini konuşma tarzından anlamışsındır zaten. Kavrayamadığın kısım neresi? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 3 Ocak 2018 Yazar Share 3 Ocak 2018 Shaltearın durumunu anımsayamadım en başta. İmparatorluk vs o husumetleri zaten hiç hatırlamıyorum. Recap filmleri izlerim bu ara evreni bi kavrarım tekrardan. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
WoLcRoW 3 Ocak 2018 Share 3 Ocak 2018 @gundamaster Hatırlamıyorsan tekrar et tabii, filmleri izlesen yeter. Diğer olaylara henüz girmediler zaten, eski karakterleri hatırlamış olsan işini görür. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
°F! 4 Ocak 2018 Share 4 Ocak 2018 Aynen filmleri izlemekte fayda var hatırlamak için, bence gayet güzel başlangıçtı hızlı girdiler biraz konuya çok hatırlayamadım ama hikaye beni çekti yeniden Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 4 Ocak 2018 Yazar Share 4 Ocak 2018 Dün ilk filmi izledim evreni ve işleyişi hatırlamak açısından iyi oldu. İkinci filmin de yarısını izleyebildim. Clementine'i gördüm yine üzüldüm :/ Shalltear kısmında kaldım tam, onu da hatırladım az çok. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Burak 4 Ocak 2018 Share 4 Ocak 2018 (düzenlendi) bende yeni tekrardan bi başlayayım şuna iyi gibiydi. Tek atıyodu amca en son. Düzenlendi: 4 Ocak 2018 (Burak) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap