Barış Uğur 27 Ocak 2018 Share 27 Ocak 2018 Benim gibi özellikle anime ve mangalara seslendirme yapmak isteyen var mı?Ben istiyorum diyen varsa alta discord bilgilerini yazsın(evet discord zorunlu )Ben şimdiden tanıştığımızda utanç duymamak için yaşımı belirtiyim.15 yaşındayımBu konu hakkında düşüncelerini belirtebilir misiniz? Ve hayır grubun lideri ben değilim sonra karar veririz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
baryshx 29 Ocak 2018 Share 29 Ocak 2018 Bir ara bunlar yeltendi ama çabuk vazgeçtiler http://mabushiifandub.yetkinforum.com Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Barış Uğur 29 Ocak 2018 Yazar Share 29 Ocak 2018 aaaa tenk yu bunu görmemiştim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Barış Uğur 30 Ocak 2018 Yazar Share 30 Ocak 2018 Şu ana kadar sadece bir kişi bulabildim. Nereye saklanıyonuz lan! .D Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
nht.ctn 30 Ocak 2018 Share 30 Ocak 2018 Yukarıdaki linkten farklı mı bilmem ama şöyle bir şeye rastlamıştım bir ara. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Barış Uğur 30 Ocak 2018 Yazar Share 30 Ocak 2018 A bunları bende biliyorum Yinede hiç katılımcı olmaması insanın canını yakıyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Muhammet Karaoğul 27 Şubat 2018 Share 27 Şubat 2018 Abi ilk önce yukardaki videoyu izleyince çok güldüm ama aynı zamanda ilgimi çekti hala devam ediyorsa benide katarmısınsınız Bu arada yapabilmem için ne gerekli On 28.01.2018 at 01:32, Barış Uğur dedi ki: Benim gibi özellikle anime ve mangalara seslendirme yapmak isteyen var mı?Ben istiyorum diyen varsa alta discord bilgilerini yazsın(evet discord zorunlu )Ben şimdiden tanıştığımızda utanç duymamak için yaşımı belirtiyim.15 yaşındayımBu konu hakkında düşüncelerini belirtebilir misiniz? Ve hayır grubun lideri ben değilim sonra karar veririz Bu arada bende 15 yaşındayımda çabucak dönerseniz sevinirim 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Barış Uğur 4 Mart 2018 Yazar Share 4 Mart 2018 On 27.02.2018 at 20:36, Muhammet Karaoğul dedi ki: Abi ilk önce yukardaki videoyu izleyince çok güldüm ama aynı zamanda ilgimi çekti hala devam ediyorsa benide katarmısınsınız Bu arada yapabilmem için ne gerekli Bu arada bende 15 yaşındayımda çabucak dönerseniz sevinirim Katılcaksan mutlu olurum bro.Öncelikle discordun var mı? O yoksa skype'ın var mı? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap