Jump to content
  • Kayıt Ol

Boogiepop and the Others Anime Uyarlaması Duyuruldu


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

(düzenlendi)

main-37.jpg

Kadokawa yayınlarının Dengeki Bunko departmanının 25. yıldönümü kapsamında yapılan yeni proje sunumunda 2000'lerin en başarılı lightnovel serilerinden, yazar Kouhei Kadono ve illüstratör Kouji Ogata'nın Boogiepop and the Others'ı için bir TV Anime uyarlaması duyuruldu. Roman serisinin gördüğü ilgi üzerine iki Manga serisi (Boogiepop Never Laughs ve Boogiepop Dual), aynı adlı bir live action film ve Madhouse tarafından 2000 yılında bir TV Anime'si olan Boogiepop Phantom hazırlanmıştı.

Yine MADHOUSE stüdyosunca hazırlanacak yapımın yönetmenliğini Shingo Natsume (One Punch Man, Space Dandy, ACCA) üstlenirken, Tomohiro Suzuki (One Punch Man, ACCA, Tiger & Bunny, Saint Seiya: Legend of the Sanctuary) yapımın senaryo adaptasyonunu üstleniyor. Key animatör geçmişli Hidehiko Sawada karakter dizayn adaptasyonlarını hazırlayacak isim olacak. Kensuke Ushio (Devilman Crybaby, Ping Pong, A Silent Voice, Space Dandy) ise müzikleri hazırlayacak. Kadokawa seri için resmi websitesini ve twitter hesabını izleyicilerle paylaştı. Net yayın tarihi ise henüz netlik kazanmadı.

boogiepop.png.jpg

Aoi Yuki, Boogiepop Phantom'da Kaori Shimuzu tarafından seslendirilen Touka Miyashita rolünü, Saori Onishi ise aynı seride Yuu Asakawa tarafından seslendirilen Nagi Kirima rolünü devralacak.

Hikaye, şehirde yaşanan bir dizi açıklanamayan olayın ardından okul öğrencileri arasında hızla yayılan bir şehir efsanesi olan, ölümün vücut bulmuş hali olduğu söylenen Boogiepop ile ilgili. Gerçeğe diğer herkesten daha yakın olan Nagi Kirima birbirleriyle çok farklı gibi görünen ölümlerin arasındaki bağlantılar kurdukça sınırları bizim gerçekliğimizin ötesindeki bir komplodan haberdar olmaya başlayacaktır.

Konu hakkında gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

Kaynak: ANN

Düzenlendi: (Akuma_Blade)
  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yayınlanmadan eski serisini izlesem iyi olacak :) 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 hafta sonra...
On 12.03.2018 at 11:04, Gallardo dedi ki:

Yayınlanmadan eski serisini izlesem iyi olacak :) 

 

İzle bakalım ne düşüneceksin. Bence her şeyi anlatmak isterken hiçbir şey anlatamayan bir anime. Anlatım tarzıda bunda etken, episodik değil ama episodikmiş gibi bölümler. Kısaca hiç sevmedim, zorla bitirdim. Experiments  Lain gibiydi...

 

 

Çizimi ne de animasyonu bir şeye benziyor. Aklımda kalan tek şeye bir ost'si, onuda tüm ost'lerinde aradım bulamadım iyi mi :D Bence Türkçe şarkıydı o OST, hatta dedim Levent Yüksel değil mi lan bu XD

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?