Jump to content
  • Kayıt Ol

Takip Ettiğiniz Müzik Eleştirmenleri


CasvalDeikun

Önerilen İletiler

(düzenlendi)

Evet, bu başlık altında takip ettiğimiz müzik eleştirmenlerini toplayalım. Herkes için yararlı bir kaynak olur.

 

Piero Scaruffi ve Lester Bangs. Lester Bangs zaten çok bilinen bir isim, ancak Scaruffi 4chan içerisinde patladı diyebiliriz sanırım. Meşhur Beatles hakkındaki yorumu ile özellikle: "The fact that so many books still name the Beatles as 'the greatest or most significant or most influential' rock band ever only tells you how far rock music still is from becoming a serious art." 

 

Kendisi de bu konu hakkında şunu söyledi: "The Beatles were not a terribly interesting band, but their fans were and still are an interesting phenomenon. I can only name religious fundamentalists as annoying (and as threatening) as Beatles fans, and as persevering in sabotaging anyone who dares express an alternate opinion of their faith. They have turned me into some kind of Internet celebrity not because of the 6,000 bios that I have written, not because of the 800-page book that I published, not because of the 30 years of cultural events that I organized, but simply because I downplayed the artistic merits of the Beatles, an action that they consider as disgraceful as the 2001 terrorist attacks."


Beatles hakkındaki yorumuna katılır ya da katılmazsınız, kendisi benim kahranım. Ancak belli bir noktadan sonra, birçok kişi gibi onun kopyası haline geldiğimi fark ettiğim zaman, kendi yoluma gittim. Ancak, ne kadar fazla öneri aldığımı anlatamam. Avant-prog, prog ve birçok tür hakkında inanılmaz gruplar buldum.  Yabancı bir arkadaşımın önerisi ile onu takip etmeye başlamam, beni birçok konu hakkında bilgi sahibi yaptı. Kendisi zaten bilgisi ile sizin utanmanıza neden oluyor.

 

Lester Bangs ise, beni Shaggs ile tanıştırdı. Kendisi hakkında konuşmama pek gerek yok sanırım. Zaten bayağı bilindik bir isim.
 

Düzenlendi: (CasvalDeikun)
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CasvalDeikun

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?