Jump to content
  • Kayıt Ol

Yeni City Hunter Anime Filminden Kısa Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı


Magnum357

Önerilen İletiler

city-hunter-film-cover.jpg

 

Tsukasa Hojo'nun City Hunter (Şehir Avcısı) mangasından uyarlanan yeni filmi için kurulan resmi web sitesine kısa tanıtım videousu, afiş görseli, seslendirmenler ve kadro görevlilerinin isimleri eklendi. Film, Japonya'da 8 Şubat 2019 tarihinde vizyona girecek. Videoda anime dizisinin ilk kapanış parçası olan TM Network grubunun Get Wild şarkısı çalmakta ve Akira Kamiya ise Ryo Seaba'nın sesi olarak sahalara geri dönüyor.

 

 

Videodaki diyaloglar:

  • Şehir Avcısı.
  • Bu şehre benim gibi bir adam lazım.

 

Dizi kadrosundan film kadrosuna transfer olan isimler:

  • Harumi Ichiryūsai/Youko Asagami (Saeko Nogami)
  • Tesshō Genda (Umibozu)
  • Mami Koyama (Miki)

 

Önceden de dediğim gibi baş karakter Ryo Saeba'yı seslenlendirmek için Kamiya sahalara dönüyor. Sahalara dönen başka bir isim ise baş karakter Kaori Makimura'yı seslendiren Kazue Ikura.

 

Kadroya Kumiko Takahashi (Birdy the Mighty, Card Captor Sakura) karakter tasarımcısı, Taku Iwasaki (Gurren Lagann, Gatchaman Crowds) ise müzik bestecisi olarak katıldı. Kadronun geri kalanı:

  • Bölüm Yönetmenleri: Teruo Satoh, Takahiko Kyōgoku
  • Baş Animasyon Yönetmeni: Yoshihito Hishinuma
  • Sanat Yönetmeni: Hiroshi Katō (Totonyan)
  • Renkçi: Yuichi Kuboki
  • Ses Yönetmeni: Yukio Nagasaki
  • Ses Üretimi: Audio Planning U
  • Montajcı: Daisuke Imai (JAYFILM)

 

Önceki City Hunter (Şehir Avcısı) animesinin büyük bir çoğunluğunda görev yapan yönetmen Kenji Kodama, baş yönetmen olarak geri dönerken senaryoyu da Yoichi Kato (Aikatsu!, Yōkai Watch, Monster Strike the Animation) yazacak. Sunrise da filmi çekecek.

 

Yeni film, günümüz Shinjuku'sunda geçecek.

 

Mangası Tokyo'nun Shinjuku Semti'nde ikamet eden hem keskin nişancı hem de özel dedektif (süpürücü) olan Ryo Saeba'nın hayatını konu alıyor. Kendisi attığını vurması ve karşı cinse saplantısıyla ün salmıştır. Genelde korumalık hizmeti sağlar ama müşterilerin başka taleplerini de yerine getirdiği olur.

 

Hojo'nun 1985 çıkışlı mangasından toplamda dört anime sezonu ve bir film yapıldı. 2015 yılında da birkaç video ve özel bölümün dahil edildiği yeni bir DVD seti çıkartıldı. ADV Films bu anime projelerinin büyük bir kısmını Kuzey Amerika'da yayınlandı. Jackie Chan orijinal mangadan yüzeysel bir şekilde uyarlanmış 1993 yılında vizyona giren Hong Kong yapımı canlı çekim bir filmde rol aldı. 2011 yılında Kore yapımı canlı çekim bir dizi uyarlaması çekildi ve Hulu bu sürümünü ABD'de yayınladı.

 

Canlı çekim uyarlamalarından bahsetmişken hem Fransızlar hem Çinliler ayrı ayrı birer film yapmak için kolları sıvadılar. Fransızların yapacağı film şu an çekim aşamasındadır ve filmin adı Nicky Larson olacaktır. Çinlilerin yapacağı filmin çekimlerine 2018 yılının Aralık ayında veya daha sonraki bir tarihte başlanacak.

 

Hojo'nun ayrıyetten City Hunter'ın yan hikayesi olan Angel Heart (Melek Kalbi) isimli bir mangası vardır. Bu manga Mayıs ayında sona erdi. Hojo'nun elinden çıkmamış iki yan hikayeli manga daha vardır: Sokura Nijiki'nin 2017 Temmuz'unda çıkarttığı Kyō Kara City Hunter (Şehir Avcısının Bugünü) ve est em'in Nisan ayında çıkarttığı City Hunter Gaiden Ijuin Hayato-shi no Heion Naranu Nichijō (Şehir Avcısı Yan Hikaye: Bay Hayato Ijuin'in Huzuru Kaçan Hayatı).

 

Kaynak: ANN

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 5 ay sonra...
(düzenlendi)


8 Şubat'da vizyona girecek filmin dün yayınlanan fragmanı ilginç bir sürprizi su yüzüne çıkarttı. City Hunter'in bu yeni filmi, Tsukasa Hojo'nun City Hunter'den önceki işi olan ve gündüzleri Cat's Eye isimli bir kafe işleten, geceleri ise aile miraslarını aramak için sanat eseri hırsızlığı yapan üç kızkardeşi anlatan 1983 tarihli Cat's Eye serisi karakterleri Rui, Hitomi ve Ai'ye de yer verecek. İşin sürprizi şuradan geliyor, City Hunter'da Saeba şehirde birilerini kovalarken birkaç kez Cat's Eye kafesinin önünden geçmişti ama karakterleri hiç görmediğimiz için birçok kişi için bu sadece basit bir gönderme sayılıyordu.

 


Her ne kadar ben de dahil olmak üzere bazı kişiler bu iki serinin aynı evrende geçtiğinden şüphelenmiş olsa da bu gelişme bu teoriyi doğrulamış görünüyor.

Filmin önemli yeni karakterleri veteran seiyuu Houchu Ohtsuka'nın seslendirdiği bir silah tüccarı olan Vince Englert ile Koichi Yamadera'nın seslendirdiği ve Kaori'nin çocukluk arkadaşı olan iş adamı Shinji Mikuni'den oluşuyor. Ayrıca ilk seslendirme deneyiminde yeralacak olan oyuncu Marie Iitoyo Ryu Saeba'yı kiralayan model Ai Shindo'yu, komedyen Yoshimi Tokui ise moda tasarımcısı Conita'yı seslendirecek. Cat's Eye serisinde Hitomi'yi seslendiren Keiko Toda ve Ai'yi seslendiren Chika Sakamoto da geri dönen isimler arasında. Maalesef Rui'nin orijinal sesi olan Toshiko Fujita'yı kendisinin geçen hafta aramızdan ayrılması sebebiyle duyamayacağız fakat seride Hitomi'yi seslendiren Keiko Toda bu rolü de seslendirecek. 

Filmin dramatik bir yönü de üyelerinden birinin özel hayatındaki bir skandal sebebiyle geçen yıl dağılan TM Network'un seri ile özdeşleşen Get Wild şarkısını belki de son kez duyacak olmamız olabilir.

Kaynak: ANN

Düzenlendi: (Akuma_Blade)
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?