Jump to content
  • Kayıt Ol

Mobile Suit Gundam Iron-Blooded Orphans: Urdr-Hunt


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

(düzenlendi)


P.D. 323... İlk sezonun sonunda Gjallarhorn'un Arbrau parlamentosuna yönelik saldırı girişimi Mars'dan gelen Tekkadan grubunun çabalarıyla engellenebilmişti. Venus gezegeni ise, o sıralar yaşam koşulları açısından Mars'ı bile aratacak noktadaydı ve 3 büyük güç odağı bile bu kadar uzak ve ekonomik açıdan önem arzetmeyen bu gezegeninde olanları pek önemsemiyor görünüyordu. Bu durum bölgenin kimliği bile olmayan sığınmacılar ve suçluların toplanma alanı haline gelmesine sebep olmuştu. İşte tam da bu sırada Mars'ın toplum sisteminin en altından çıkıp gelen Tekkadan'ın bu şekilde koloni insanlarının Gjallarhorn'un zincirlerinden kurtulabileceğini kanıtlaması Venus yörüngesindeki Radonitsa kolonisinde yaşayan bir genç olan Wistario Afam'ın kulağına gitti. Wistario, ailesi adına kendisini büyüten öğretmeni  Demunaa Kitako Junior tarafından kendi kontrolüne bırakılan aile mirası olan Hajiroboshi isimli Mobile Suit (Gundam Frame No: 35 Marchosias) ile yaşadığı şehre düzenlenen bir saldırıyı geri püskürttü ve kolonisinin umutsuz görünen kaderini değiştirebileceğini umarken gizemli bir kız onu Urdr-Hunt'a yönlendirdi.

Iron-Blooded Orphans'ın 3. yıldönümü niteliğinde hazırlanan Spinoff'u Urdr Hunt, Anime serisinin yönetmeni Tatsuyuki Nagai'nin süpervizörlüğünde hazırlanıyor. Proje Buddy Complex'de olduğu gibi öncelikle mobage oyunu formatında hazırlanıyor olsa da gerek geçen yıl seri ile ilgili bir "continuity" geleceğine yönelik bir açıklama yapılmış olması, gerek Gundam'ın 40. yıldönümü yılına girmiş olmamız, gerekse yayınlanan Teaser'in uzunluğu yapımın sadece bir oyunla sınırlı kalmayabileceğini düşündürüyor. Projenin kesinkes Anime'ye uyarlanıp uyarlanmayacağını proje ile ilgili 2. açıklama yayınlanana dek bilemeyeceğiz. 

Düzenlendi: (Akuma_Blade)
  • Süper 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 yıl sonra...


Açılış segmenti yayınlandı. 5 Nisan'da 9 bölümlük formatta yeniden yayınlanacak Iron-Blooded Orphans "Special Edition" kapsamına dahil edilebileceği söylendi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?