Jump to content
  • Kayıt Ol

Uchuu Senkan Yamato Remake İçin Yeni Proje


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

55686822_1753742811393100_53190472764447

Uchuu Senkan Yamato 2. sezonunun remake'i olan Uchuu Senkan Yamato 2202'nin sinema üzerinden yapılan son bölüm gösterimi bugün gerçekleşti. Gösterimin sonunda "yeni bir projenin yolda olduğuna" dair ileti gösterildi. Henüz bunun Bolar Wars hikayesine dayalı bir 3. sezon remake'i mi, Be Forever Yamato yada Final Yamato gibi bir film projesi mi olduğuna ilişkin bilgimiz yok. Öte yandan Sunrise - XEBEC'in gelecek ay tümüyle gerçekleşecek birleşme sürecinin ardından konuyla ilgili bir duyuru gelir diye düşünüyorum.

Kaynak:  Cosmo DNA Community

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 yıl sonra...

Yeni serinin alt başlığı itibariyle "New Journey" filminin genişletilmiş remake'i olduğu doğrulandı. Ayrıca yeni seriden iki yeni karakter artwork'u yayınlandı.

166148249_3343805202386845_6830091265262686918_n.jpg

166602703_3343805182386847_7406701042539079114_n.jpg

  • Beğeni 2
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bakayalo

"iki yeni karakter artwork'u" ifadesini fazla hızlı okuyunca "yeni karakter" bekledim :big-eye-onion-head-emoticon: Susumu ile Yuki'nin yeni görselleri imiş :P

Susumu yakışıklı olmuş yalnız  :good-job-onion-head-emoticon:

Yuki her zaman Yuki  :serenade-onion-head-emoticon:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...
(düzenlendi)

İlk teaser yayınlandı. Teaser'deki minik detaylar Gamilas'ların uzak akrabaları olan Galman ırkıyla savaş halindeki Bolar Federasyonu'nu, teknolojik bir süper güç olan Black Nebula İmparatorluğu'nu, güneş sisteminde infilak eden bir süper silahı, Fommt Berger ve Dessler'in geri dönüşünü içeriyor. 

Volume 1 Blu Ray'ı Kasım ayında piyasada olacak.
 

 

Düzenlendi: (Akuma_Blade)
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...
(düzenlendi)



-Uchuu Senkan Yamato 2205'nin önceki iki sezonun aksine iki filmden oluşacağı kesinleşti. İlk film olan Yamato 2205: Takeoff 8 Ekim 2021'de filmin gösterime girişi ile aynı gün sınırlı sayıda DVD/Blu Ray ile satışa sunulacak. 2199 ve 2202 serilerine özet geçen derleme bir filmi de içerecek DVD/Blu Ray sürümü ise 26 Kasım'da satışa sunulacak.

-Film Bolar Federasyonu ile Galman/Gamilas İttifakı arasındaki çatışmaların güneş sistemine ulaşmasıyla başlayan klasik serinin 3. Sezonu ile, kendilerini cyborg hale getirmiş bir ırk olan Dezarian'lara (Karanlık Nebula İmparatorluğu) karşı verilen ortak savaşı işleyen New Journey filminin bir amalgamı olacağı yeni fragmandan anlaşılabiliyor. -Film Gamilas'ın Samanyolu Galaksisine yerleşmesinden sonra terraform ettiği bir gezegenin soykırıma uğraması ile başlıyor.

-Mori Yuki "Asuka" gemisinin, Shiro Sanada ise "Hyuuga" gemisinin kaptanı olarak geri dönüyorlar. Bunun yanısıra film yarım düzine yeni tayfa barındırıyor, bunların sonraki jenerasyon Yamato mürettebatını oluşturacağı yönünde tahminler var.

-Yeni filmin boss karakteri Daedar da önceki serinin Gamilas ve Gatlantis karakterleri gibi ismini II. Dünya Savaşı komutanlarından birisinden (Eric Raeder) alıyor. Ayrıca klasik serinin 3. sezonundaki Bolar Federasyonu'nun aslında bir Sovyetler Birliği göndermesi olduğu tezlerini destekler mahiyette, bu filmdeki Bolar filosu gemilerinin rampaları Sovyetlerin kuzey denizi filosu hücümbotlarında olduğu gibi güvertenin üst yanlarında yeralıyor. (Böyle ince ayrıntılar da mevcut yani)

-Filmin yönetmenliği bu kez Kenji Yasuda'ya ait.  Senaryo 2202'deki gibi Fukui Harutoshi'ye emanet. Müzikler 2199 ve 2202'de olduğu gibi klasik serinin soundtracklerinden Akira Miyagawa tarafından yeniden yorumlandı.

-Filmin prodüksiyonu geçtiğimiz yıl Sunrise'a devri gerçekleşen XEBEC yerine Satelight stüdyosu tarafından yapıldı.

Düzenlendi: (Akuma_Blade)
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 5 ay sonra...

FJdMtGsagAAg77O?format=jpg&name=small

 

Yeni Yamato projesi duyuruldu:
Yamato Forever: Rebel 3199
 

Bu projeyle beraber yeni Yamato serileri eski hikayenin ötesine geçmiş ve remake’den çıkmış bulunuyor. Matsumoto ve Nishizaki arasındaki yasal ihtilaflardan ötürü erken sonlanan ve canon sayılmayan Dai Yamato Zero-go’nun da 3199’da geçtiğini düşünürsek bu versiyonun erken final yapmış bu Anime’yi bir tür tamamlama girişimi olacağı düşünülebilir. Öte yandaki ismindeki Rebel’den hareketle bir tür Captain Harlock team up’u olabileceği yönünde yorumlar da var. (Zira Captain Harlock ilkin bir Yamato team up’u olarak düşünülmüştü)

Konu hakkında ilk sinopsis bilgileri geldiğinde buradan paylaşacağım.

  • Beğeni 2
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?