Jump to content
  • Kayıt Ol

Mobile Suit Gundam: Hathaway


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

 

489ccf4eb539864d31c8cbd458493f6a.jpg

 


23 Temmuz'da ilk filmi yayınlanacak olan Mobile Suit Gundam: Hathaway's Flash (Kidou Senshi Gundam: Senkou no Hathaway)  film üçlemesi uyarlaması için ilk teaser yayınlandı.

Char's Counter Attack'dan 12 yıl sonra geçen film Bright Noa'nın oğlu Hathaway'ın Amuro ve Char'ın bir nesil önce giriştiği misyonu farklı bir metotla tamamlama arayışını konu ediniyor. Gundam'ın orijinal yaratıcısı Yoshiyuki Tomino'nun 1988'de yazdığı romandan uyarlanan yapımın yönetmenliğini Shuko Murase (Ergo Proxy, Genocidal Organ, Witch Hunter Robin) üstlenirken müzikler Hiroyuki Sawano'ya (Gundam Unicorn, Gundam Narrative, Attack on Titan, Aldnoah Zero, Sengoku Basara, Seven Deadly Sins, Guilty Crown, Thunderbolt Fantasy) ait, orijinal Mecha dizaynları Yasuhiro Moriki'ye (Hades Project Zeorymer, Banners of Stars/Crest of Stars, Godannar, Gravion, Nadesico, Silent Mobius) aitken romanın senaryo adaptasyonu ise Yasuyuki Muto (Afro Samurai, Basilisk, Deadman Wonderland, Sengoku Basara) tarafından yürütülüyor. Yapımın orijinal karakter dizaynları ise Haruhiko Mikimoto (SDF Macross, Megazone 23, Gunbuster: Aim for Top!, Gundam 0080: War in the Pocket, Orguss, Tytania, Kabaneri of the Iron Fortress) tarafından hazırlanmıştı.

Hathaway's Flash'ın Manga uyarlamasına da start verilmiş durumda. İlk fasikül bu hafta (26 Mart) itibariyle Japonya'da yayınlandı.

Gundam'ın 40. yıl projesi olan Hathaway's Flash uyarlamasının aslen 2019 yılının son haftasında yayınlanması düşünülüyordu fakat Production IG ve XEBEC ile ilgili satın alımların sonrasında prodüksiyon takviminin ağırlaşması gibi sebeplerle proje bu seneye ertelenmişti.

  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 yıl sonra...

 



Ertelemeden sonra yayın tarihi 7 Mayıs 2021'e alınan üçlemenin ilk filmi için uzun fragmanlar yayınlandı. İlk film 85 dakika uzunluğunda olacak. 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Önceki erteleme ile 21 Mays'da gösterime girmesi beklenen filmin şu anki vizyon tarihi belirsiz bir terihe ertelendi. 

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?