Sannyas 23 Ocak 2021 Share 23 Ocak 2021 Clannad AS'yi bitirdim ve bir boşluk var içimde dolduramıyorum, şimdi finalde tam olarak ne oldu söyleyebilecek var mı? Anladığım kadarıyla Okazaki dilek hakkını kullanıyor ve zamanı geriye alıyor fakat neden 5 sene bekledi? Ve orada hiç tanışmamış olmayı diledikten sonra tekrar geçmişte tanışıp doğum anına geri geldiğinde Nagisa nasıl ölmedi. Aslında Nagisa ile bir tane kareleri olsa sorum olmayacak ama duyduğum tatmin edemedi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
aysöken 24 Ocak 2021 Share 24 Ocak 2021 Keşke hafızamı sildirsem de şu animeyi ilk seferki gibi izleyebilsem. Ayrıca sorduğun soruların hiçbirinin cevabını ben de bilmiyorum. Belki görsel romanında açıklanıyordur. Çok da şey yapmamak lazım, öyle işte. Ben gerçekçi bir son isterdim, öğretmen olan mor saçlı kızla yakınlaşarak bitirseler hoş olurdu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Sannyas 25 Ocak 2021 Yazar Share 25 Ocak 2021 5 saat önce, aysöken dedi ki: Keşke hafızamı sildirsem de şu animeyi ilk seferki gibi izleyebilsem. Ayrıca sorduğun soruların hiçbirinin cevabını ben de bilmiyorum. Belki görsel romanında açıklanıyordur. Çok da şey yapmamak lazım, öyle işte. Ben gerçekçi bir son isterdim, öğretmen olan mor saçlı kızla yakınlaşarak bitirseler hoş olurdu. Keşke Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap