Jump to content
  • Kayıt Ol

Boku no Hero Academia: The Movie "World Heroes Mission"


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

lodysoul.jpg

-BONES stüdyosunca hazırlanacak bu yeni BNHA filmi manga'dan bağımsız bir konuyu işleyen bir ara hikaye olacak fakat serinin Mangaka'sı Kohei Horikoshi bu film için eklenecek yeni karakteri bizzat tasarladı ve filmin senaryo danışmanlığını üstlendi.
-Filmin hikayesi sadece Japonya'da geçen değil küresel çapta bir olayı işliyor. Quirk'lere bombalı suikastler yapan bir terör örgütünün Deku'ya komplo kurması ve Deku'nun kaçak durumuna düşmesi, genç kahramanların Rody adlı yabancı bir kahramanla işbirliği yapmak zorunda kalmasını işliyor. Yeni karakter Rody Ryo Yoshizawa tarafından seslendirildi.
-TV serileri ve önceki iki filmde çalışan yönetmen Kenji Nagasaki'nin yanısıra, senarist Yusuke Kuroda, karakter tasarımcısı Yoshihiko Umakoshi ve besteci Yuki Hayashi bu yapımla geri dönüyor. 

Film malum sebeple bir erteleme yemezse 6 Ağustos 2021'de Japonya'daki sinemalarda gösterime girecek.

Kaynak: ANN

  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 6 ay sonra...

Dune filminin başında yayınlanan fragmanın teyit ettiğine göre bu film 26 Kasım itibariyle sinemalarda olacak. Daha önce de Anime filmler ülkemizde arada bir gösterime girerdi, ama Blu Ray’i çıkmadan bizde gösterime giren ilk Anime film sanırım bu olacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?