tanmoku ki you keika 14 Haziran 2021 Share 14 Haziran 2021 bir sürü uygulama denedim ama sürekli hata veriyorlar Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Pr. Dr. Hary Materkin 15 Haziran 2021 Share 15 Haziran 2021 Tachiyomi kullanıyordum da artık çok aramıyorum uygulamadan okumayı, şimdi ne durumdadır bilemem. 2 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Fibuzo 15 Haziran 2021 Share 15 Haziran 2021 Tachiyomi gayet iyi. 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tanmoku ki you keika 15 Haziran 2021 Yazar Share 15 Haziran 2021 bende onu kullanıyodum ama eror verdi gibi bisey oldu kitaplıgımdaki mangalar gitti baska uygulama kullanıyım dedim baya denedim hiç biri güzel degil tachiyomi düzeltemeye calıscam en iyisi o 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
aysöken 21 Haziran 2021 Share 21 Haziran 2021 (düzenlendi) https://www.cdisplayex.com/ Daha iyisini görmedim. Mangayı kendin bulup atman şartıyla. Düzenlendi: 21 Haziran 2021 (aysöken) 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
kymophobia 22 Ağustos 2021 Share 22 Ağustos 2021 (düzenlendi) cdisplayx basit bir CBR yazılımı aslında. Herhangi bir fotoğraf görüntüleyiciden farkı yok. CBR uzantısını RAR yaparsanız, tüm resimleri görebilirsiniz. Kendin atıp okuyacaksan bile, tachiyomi ile (APK'sı bulunup kullanılabilen) Manga Bird kesinlikle ondan daha iyi. RAR'lanmış bir klasör dolusu resmi göstermek güzel bir şey ama "manga okumak" daha fazla detay, ayar istenebilir bir durum bana kalırsa... Düzenlendi: 24 Ağustos 2021 (kymophobia) typo Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap