Walrus 3 Ekim 2009 Share 3 Ekim 2009 Orjinal şeyler yapmak lazım bazen evet başlıyorum . Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 3 Ekim 2009 Share 3 Ekim 2009 Ne İzledim= Tonagura! Ne Bekledim= komedi Ne buldum?=:kirikkalp::sus::agla: hiç birşey Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Walrus 3 Ekim 2009 Yazar Share 3 Ekim 2009 Bu arada benim yaptığım gibi resimle açıklarsanız daha eğlenceli olur topic. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Exile Falcon 3 Ekim 2009 Share 3 Ekim 2009 Bir tane de benden. Kanayan yara: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shean 3 Ekim 2009 Share 3 Ekim 2009 Ben de koymasam olmıcak. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Walrus 3 Ekim 2009 Yazar Share 3 Ekim 2009 Daha haklı olamazdın sanırım . Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Borastus 3 Ekim 2009 Share 3 Ekim 2009 Kampfer daha dün çıktı ya ne zaman yaptınız güzel bölümdü bu arada ne bekliyorsunuz gerçekten ecchi anime işte:d Bu arada exile nin son resmindeki 2 animeyi yazabilir misiniz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Walrus 3 Ekim 2009 Yazar Share 3 Ekim 2009 İlkini bilmiyorum ama ikincisi Eureka Seven'ın filmi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Exile Falcon 3 Ekim 2009 Share 3 Ekim 2009 Sırasıyla attıklarımı yazayım. İlk attığım resim çoğunuzun tanıyacağı gibi Haruhi 2.sezon. İkinci attığım resim Aquarian Age. Üçüncü attığım resim ise Eureka Seven Movie ve Eureka Seven tv serisi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Borastus 3 Ekim 2009 Share 3 Ekim 2009 seriyi izliyip movie sini izlemiyoruz yani bunu anladım? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Walrus 3 Ekim 2009 Yazar Share 3 Ekim 2009 Yok izlememek değilde sonunda cidden nolyolan moduna girebiliyosun olay o . Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Walrus 3 Ekim 2009 Yazar Share 3 Ekim 2009 sondaki resmin anlamını bilmeyenler için : http://encyclopediadramatica.com/Trollface Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 3 Ekim 2009 Share 3 Ekim 2009 @Konu Dışı Konu dışı kesinlikle ama yazmazsam çatlarım,Exile Falcon,School Days ile olan duygularını çok süper yansıtmışsın kesinlikle :birnumara: ben de aynı duygulara sahibim açıkçası...Arada parazitlik için özürlerimi iletiyorum Wa-chan,başlıktan çıktım hemencecik... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tensei 4 Ekim 2009 Share 4 Ekim 2009 Devil May Cry Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
LuluNatu 4 Ekim 2009 Share 4 Ekim 2009 Benim beklediğim chihiro nun çok ciddi bir karakter olup ruhlarla uğraşacak olmasıydı. Başına türlü belalar gelecek ve onları halletmeye çalışacaktı, mononokedeki san gibi. Ortamı da biraz howl gibi hayal etmiştim, ama çok çok farklı bir şey çıktı. Chihiro nun kesinlikle kendine has bir karakteri var. Seslendirme de muhteşemdi, miyazaki filmlerinin hepsini türkçe izlediğim için (howl u cnbc-e de altyazılı görmüştüm, o ayrı) bilmiyordum bu kadar iyi yaptıklarını. tabii yanlış anlaşılmasın howl ve mononoke de harikaydı. İlk ve ikinci sezondaki psikolojik atmosferi yakalarız diye düşünmüştüm. rika annesini öldürmeye çalışır, kendisiyle iç savaşlar yaşar falan sanmıştım, ama hepsi yalan çıktı Yine de güzeldi, ama hayal kırıklığı yaşattı biraz. Henüz 1. bölümünü izlemiştim, ama bıraktım dayanamayıp. Tam bir hayal kırıklığı oldu, konusu çok eğlenceli bir şey gibi yazılmış. Ben de umutlandım boş yere. Ama komedisi berbattı, hiç gülmedim. Çok sıkıcıydı. Ne zaman bitcek diye düşünüp durdum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
radon 4 Ekim 2009 Share 4 Ekim 2009 Bende böyle bir şey hazırlamak istiyorum, ama beceremedim, resimleri yanyana nasıl koyuyorsunuz ve altına yazıyı nasıl yazıyorsunuz? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
LuluNatu 4 Ekim 2009 Share 4 Ekim 2009 ben paintte yaptım paint/düzen/dosyadan yapıştır diyince yan yana istediğin resmi koyabiliyorsun. ^_^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Exile Falcon 4 Ekim 2009 Share 4 Ekim 2009 Ben de paint'te yapıyorum o kadar zor değil:D Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Yuuko Ichihara 4 Ekim 2009 Share 4 Ekim 2009 Paintte yaptım uğraştırmadı bile (: Ne izledim -> Welcome To N.H.K Ne bekledim -> Psikolojik öğeler - dram - romantizm Ne buldum -> Tamamen Komedi Aslında resimler biraz incelense anlaşılır ya (: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap