Antares 11 Ekim 2009 Share 11 Ekim 2009 (düzenlendi) Island TANITIM Bir ada. Adanın etrafı duvarla çevrili. Duvarın etrafı ise bambaşka bir şeyle. Adanın sakinleriyse, köylerinde mutlu mesut, hayalcilikten uzak yaşamaktadır. Hepsi geçim derdinde. “Hayatta kalma” güdüleri duvarın ardını merak etmelerine engel olmakta. Engel olmakta demeyelim de, adanın ardı umurlarında bile değil, hepsi sonraki güne ulaşmak için yaşıyorlar. Sonra bir çocuk, 14 yaşına basan bir çocuk, duvarını ardını görmek için yapmadığı kalmayan bir çocuk, Aira adlı bir çocuk ortaya çıkıyor, herkesin burun kıvırdığı bir iddiayla insanların karşısına çıkıyor: “Ben bu duvarı aşarım.” Sonrası? Sonrası, beklenmedik sonuyla birlikte bu tek sayılık manganın içinde. KARAKTERLER Pan - Ana Karakter DİĞER İSİMLERİ Orijinal: Island İngilizce: Island Japonca: 아일랜드 BİLGİ Kategori: Manhwa Cilt sayısı: 7 Bölüm sayısı: 46 Yayım: 1997 - 2001 Dergi: Comic Beam Eser: In-Wan Yoon (Hikâye), Kyung-il Yang (Çizim) Türler: Aksiyon, Korku, Doğaüstü İSTATİSTİKLER Puan: 7.39 Sıra: 4479 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 10:43 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 377 Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
zhenya 11 Ekim 2009 Share 11 Ekim 2009 Pek son diyebilirmiz bilmem ama okuduğum sayılı one shot mangalardan olsa gerek Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Antares 13 Ekim 2009 Yazar Share 13 Ekim 2009 Ben okuduktan sonra, keşke seri halinde yayınlansaymış demiştim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap