painscream 19 Ekim 2009 Share 19 Ekim 2009 Merhaba. Ben bütün linklerinizin rapid olması konusunda şikayetçiyim. Misal benim rapid prem yok çoğu kişinin de yok. Bu linkleri başka upload sitelerine yükleyemezmisiniz? Megaupload,mediafile gibi. Şimdiden teşekkürler. Bilginize sunarım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bedifeci 19 Ekim 2009 Share 19 Ekim 2009 Benimde üyeliğim yok Netload a yüklüyoruz bazı serileri. Ama yetiştirmek zor oluyor. Aslında böyle bir fikir attıgına göre bize yardımcı olabilirsin, paylaşımı sevdigini düşünüyorum. Netload yada rapidden indirdigin bölümleri Megaupload atabilirsin. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 19 Ekim 2009 Yazar Share 19 Ekim 2009 Böyle fansub yapan gruplara yardım etmeyi düşündüm ama bilgisayarımda boş yer sorunu var. Ve de okuyorum fazla vakit ayırabileceğimi sanmıyorum. 2 rapid linkini 3-4 saatte indirebiliyorum hem. Çok uzun sürebilir. Cevabınız için teşekkürler. Üyeliğiniz yoksa bu çok uzun sürmüyor mu 1 anime serisi indirmek için? Hem internet hızım 1024/256. Bu demek oluyor ki 25 ile upload edeceğim ki 200 mb bile 3-4 saatte yükleyeceğim sanırım. Neyse görüşümü bildirdim ben. Sizin içinde zor olacağını dikkate almadım kusuruma bakmayın. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
spartiate 19 Ekim 2009 Share 19 Ekim 2009 Böyle fansub yapan gruplara yardım etmeyi düşündüm ama bilgisayarımda boş yer sorunu var. Ve de okuyorum fazla vakit ayırabileceğimi sanmıyorum. 2 rapid linkini 3-4 saatte indirebiliyorum hem. Çok uzun sürebilir. Cevabınız için teşekkürler. Üyeliğiniz yoksa bu çok uzun sürmüyor mu 1 anime serisi indirmek için?Hem internet hızım 1024/256. Bu demek oluyor ki 25 ile upload edeceğim ki 200 mb bile 3-4 saatte yükleyeceğim sanırım. Neyse görüşümü bildirdim ben. Sizin içinde zor olacağını dikkate almadım kusuruma bakmayın. bedifecinin dediği gibi, özellikle yeni serileri arkadaşlarımız netload'a da yüklüyorlar; şimdilik ne yazıkki en fazla bu kadar geliyor elimizden:( Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 19 Ekim 2009 Yazar Share 19 Ekim 2009 Sizi zora sokacağını düşünemedim ben. Yinede iyi bir grupsunuz. Başarılarınızın devamını dilerim. Cevaplarınız için teşekkürler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 19 Ekim 2009 Share 19 Ekim 2009 Aslında adminler önderliğinde bir uploaderci bulmak iyi olur. Hangi siteye yüklenecek ayrı konu ama öyle uploaderci bulunursa iyi olunabilir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 20 Ekim 2009 Yazar Share 20 Ekim 2009 Bu da güzel bir düşünce ;) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Seifukusha 20 Ekim 2009 Share 20 Ekim 2009 Bazı serilerimizde alternatif link veriyoruz ama hepsinde böyle bir durum söz konusu değil. Yardım edecek arkadaşlar olduğu sürece alternatif linkler de olacaktır hep ;) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap