zhenya 26 Ekim 2009 26 Ekim 2009 (düzenlendi) Otoyomegatari TANITIM Okçulukta ve binicilikte ustalaşmış Amira Karluk Ailesinden ve kendisinden 8 yaş küçük Ayhan'la evlendirilmiştir. Ancak ailesi Amira'yı geri almak istemektedir... (Nereye baksam bu şekilde özet geçmişler ki daha ayrıntılı olarak yazacaktım ama fazla spoiler vermiş olurdum kesin ) KARAKTERLER Amir Halgal - Ana Karakter Karluk Eihon - Ana Karakter Henry Smith - Ana Karakter Pariya - Yardımcı Karakter Azel Halgal - Yardımcı Karakter Umar - Yardımcı Karakter Talas - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Romaji: Otoyomegatari İngilizce: A Bride's Story Japonca: 乙嫁語り Diğer: Young Bride's Story, Otoyome-gatari, The Bride's Stories, Pariya-san wa Otoshigoro BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: Bilinmiyor Bölüm sayısı: Bilinmiyor Yayım: 14 Eki 2008 - ? Dergi: Harta Eser: Kaoru Mori (Hikâye & Çizim) Türler: Dram, Tarih, Romantik, Seinen İSTATİSTİKLER Puan: 8.58 Sıra: 85 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 14:16 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 11514 KİŞİSEL YORUM: Spoiler Kişisel olarak aslında çok gerçekçi bi konuyu işlemekte ki şu an bile bu tarz evlilikler gerçekleşmekte ...Öte yandan manganın sırf çizimleri için bile okunmaya değer olduğunu söyleyebilirim. Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme
meyday 26 Ekim 2009 26 Ekim 2009 Teşekkürler. Çizimlerini görünce ilgimi çekti ve biraz inceleyeyim derken ilk 39 sayfayı okumuşum. Hiç mangalarda bize yakın kültürün anlatılacağını düşünmezdim. Oldukça beğendim. : )
zhenya 27 Ekim 2009 Yazar 27 Ekim 2009 Hiç mangalarda bize yakın kültürün anlatılacağını düşünmezdim.Evet Mayday benimde ilk ilgimi çeken o olmuştu zaten (gerçi ara sıra karşılaşıyordum bizden bişeylere ama anca tek sayfa içine sığıcak cinsten oluyordu...)Öte yandan aynı manganın Emma isimli bir mangası daha var ve oda baya popüler bi manga.Tabi genelde Yaoi çizen bi mangaka olduğu için şuana kadar Emma'dan habedar olmamam normal ( İki sezonluk bi animesi yapılmışsa heralde okunmaya değer ...Henüz okumadım ama sıradaki o olucak büyük ihtimalle )
Soulbreaker 5 Kasım 2009 5 Kasım 2009 Güzel bir manga'ya benziyor acaba türkçe okuma gibi bir şansım var mı ?
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap