Jump to content
  • Kayıt Ol

Dogs:Bullets & Carnage


Aurora Borealis

Önerilen İletiler

(düzenlendi)
Dogs: Bullets

TANITIM

İlk yayınlandığı yıl Dogs tek cilt olarak düşünülmüş olup, daha sonra Dogs: Bullets & Carnage adı ile seri haline gelmiştir.

 

Hikaye; Şiddetin alıp başını gittiği, akıl almaz deneylerin yapıldığı insanların kobay olduğu, genetiğin genetikten çıkıp başka bir boyut aldığı bir yerde dört farklı karakter olan, eski kiralık katil yeni barmen Mahai, genetik deney sonucu üstün iyileşme yeteneklerine sahip olan Haine, intikam intikam diye yanıp tutuşan Naoto, nikotin eksikliği durumunda çok tehlikeli bir kişiliğe bürünen manyak Badou yolları aynı amaçta kesişir.

 

2 Adet One-Shot’u mevcuttur.

 

1. One-shot / Dogs: Hardcore Twins;

Adından anlaşılacağı üzeri pek bir sevimli ikizlerimiz Nikotin krizi arkadaşımız Badou yüzünden işinden olan bir mafya babasını yakalamakla görevlidirler. Ancak ilk ciltten sonra okuyun (Luki ve Nokiyi hafife almak hata olur ) ha seride ki gibi değil. Olayları biraz daha mizahi denilebilir. (bu bölüm ilk yayınlandığında One-shot olarak yayınlanmıştır.ancak daha sonra ilerleyen bölümlerde bu ikizler mangaya dahil olmuş karakterlerdir.)

 

2. One-shot / Dogs: Annex;

Bu da gene nikotin krizi arkadaşımızla alakalı tek bölümden oluşan bir ekstradır.

 

KARAKTERLER

Badou Nails - Ana Karakter

Haine Rammsteiner - Ana Karakter

Naoto Fuyumine - Ana Karakter

Mihai Mihaeroff - Ana Karakter

Nill - Yardımcı Karakter

Giovanni Rammsteiner - Yardımcı Karakter

Ernst Rammsteiner - Yardımcı Karakter

57233.jpg

DİĞER İSİMLERİ

Orijinal: Dogs: Bullets & Carnage

İngilizce: Dogs: Bullets & Carnage

Japonca: DOGS / BULLETS & CARNAGE

Diğer: Dogs: Bullets and Carnage, Dogs: Hardcore Twins, Dogs Hardcore Twins

 

BİLGİ

Kategori: Manga

Cilt sayısı: Bilinmiyor

Bölüm sayısı: Bilinmiyor

Yayım: 18 Haz 2005 - ?

Dergi: Ultra Jump

Eser: Shirow Miwa (Hikâye & Çizim)

Türler: Aksiyon, Dram, Seinen

 

İSTATİSTİKLER

Puan: 8.24

Sıra: 420

Veriler 22 Aralık 2016 Perşembe günü 16:58 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 648

 

Düzenlendi: (Aurora Borealis)
Güncelleme
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 9
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Aurora Borealis

    3

  • Squaw

    1

  • Tensei

    1

  • Desdemona.

    1

Türkçesi yok !? Elbette var.

Dogs Prelude: http://hiraishin-manga.blogspot.com/2009/09/dogs-prelude.html

Dogs; Bullets & Carnage: http://hiraishin-manga.blogspot.com/2009/09/dogs-bullets.html

Dogs; Hardcore Twins: http://hiraishin-manga.blogspot.com/2009/09/dogs-hardcore-twins.html

Biraz daha iyi araştırmalıydın sanıyorum.

Öneri; Tanım gerekli birşeydi fakat düzensiz olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Dogs: Harcore Twins bir one-shot, yani ayrı ilerleyen bir hikaye değil, yan seri diyemeyiz. Annex, sözünü ettiğin badou'nun hikayesi ise yabancı çeviri grubu onu manganın içinde, bir bölüm ile beraber extra olarak sundu diye biliyorum.

Harcore Twins, Annex veya Prelude gibi şeyleri ayrı başlıklarda tanıtsaydın daha derli toplu olurdu. Tanımda türleri türkçe yazarsan ve imlaya, en azından rahat okunacak derecede özen gösterirsen daha uygun olur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Uyarı için teşekkürler düzeltme yaptım.

Haklısın da mangayla ilgilenen çok insan olmadığından bir süre sonra öyle yada böyle pes ediyorsun araştırmaktan. Bilgilendirme için teşekkürler ama keşke daha önce biri tanıtsaydı. İngilizcesi ile debeleneceğime tadını çıkararak okuyabilirdim.

Dogs: Harcore Twins ilk yayınlandığında One shot doğru sonuçta. Ancak o hikayeden ap ayrı başka bir boyutu olan one-shotlardan da değil. Mangakası ikizleri çok sevdiğinden midir nedir bilmeyeceğim hikayeye de dahil etmiş.

Seriyi onemangadan takip etmiyordum. Annex için bakarım dediğin gibiyse. Bilgilendirme için tekrar teşekkür.

Genelde one shotları ayrıca tanıtmak dediğin gibi olabilir. Ancak ben kendi adıma çok gerekli görüyorum. Genede tavsiye için teşekkürler.

(Diğer bahsettiğin iki konu tür açıklaması ve Türkçe kullanımına dikkat edeceğim. Ancak Fark etmediğim şeyler olabilir. Dikkat edenler uyarırsa düzeltebilirim.)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Tanıtım için teşekkürler worless. Dogs, okuyup tek solukta yuttuğum mangalardan birisi. Dogs: Bullet & Carnage ise şu an okuduğum, hatta sindire sindire okuduğum nadir mangalardan birisi. Çok manga okumadığım için izlemiş olduğum Seinen türlerine göre değerlendirdiğimde, konusu ile beğenimi kazanan bir manga, bu nedenle de bu mangayı yarım bırakmayı düşünmüyorum asla. Yani az ama öz okuyacağım bir manga olacak, konusu belki Seinen klişesi olan mafya ailesi hikayesine sahip ama yine de bu türden hoşlananlara kendini fark ettiriyor. Gerçi bu yapımının daha ilk chapterını okudum ama ben bu mangadan çok ümitliyim açıkçası, umarım ileride, hatta yakın bir zamanda bu yapımın da bir anime serisini izleyebiliriz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Animesini gerçekten bende isterim. Ben yapacaklarını da düşünüyorum. (İnşallah yanılmam) Çokta başarılı olur. (eğer adam akıllı yaparlarsa tabi) çerezlik bir şey ama ovaları ilk cilt i konu almış mangayla da bire bir. Hiç fena da değildi. tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 yıl sonra...

Mangakası sayfanın yarısını boş bırakmasa ve şu chapterları biraz daha uzun tutsa daha güzel olacak tabii ama n'apalım. Serideki tüm karakterler bence güzel kurgulanmış ama özellikle Badou'nun psikopat haline bayılıyorum!

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 yıl sonra...

Arkadaşlar mangayı çeviren grup kapanmış.4 adet ovayı izledim ve aşık oldum.Lütfen bi yardım edin Türkçe mangasını okuyayım.İngilizce baya zorlayacak çünkü beni :S

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Arkadaşlar mangayı çeviren grup kapanmış.4 adet ovayı izledim ve aşık oldum.Lütfen bi yardım edin Türkçe mangasını okuyayım.İngilizce baya zorlayacak çünkü beni :S

Bana şuan resmen nostalji yaşattın. Benim bir dostumla kurduğum çok eski ve uzun zaman önce kapanmış bir çeviri grubu o. Dogs'da gerçekten sevdiğim bir manga. Eğer kaliteli şekilde çevirisini yapacak bir arkadaş çıkarsa, ben edit'ini yapabilirim serinin, sırf yaşattığın şu nostalji için.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Süper bir manga olmasına karşın 4 bölümlük bir ova serisi çıkarmasından nefret etmişimdir, en azından 25 bölümlük kısa bir sezonu hakediyor bence ve hatta manga bitene kadar animesi çıkarsalar bile süper olur desemde yok beklediği ilgiyi görmedi sanırım..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?