Jump to content
  • Kayıt Ol

AMT - Sıkça Sorulan Sorular


Susano'o

Önerilen İletiler

Sıkça Sorulan Sorular

1. Sitede Bleach, One Piece ve Naruto gibi animeler için çeşitli sebeplerden ötürü ayrı forumlar olması gerektiğini düşünüyorum.

Sitemiz hiçbir animeyi bir diğerinden ayırmamaktadır. Burası anime ve manga hayranlarını toplandığı bir forumdur. Bleach veya Naruto hayran sitesi değildir.

2. Anime linkleri için teşekkürler ama, ben rapidshare premium üyesiyim. Benim gibi insanlar için rapidshare'ye de yükleyemez misiniz?

Bir dönem rapidshare paylaşım sitesine yüklüyorduk. Fakat zamanla bu siteden soğuduk. İndirme/yükleme hızı düşük, aynı anda iki dosya indirmenize izin vermiyor, yüklenen dosyalarımız anında rapor edilip kaldırılabiliyor ve zaman zaman sunucularının tamamen dolu olması nedeniyle indirme hizmetini sağlayamıyor. Kısacası bundan çok daha iyi siteler var ve oraları tercih ediyoruz.

3. Ben de sitenizde görev almak istiyorum. Nereye başvurmam gerekiyor? Ne gibi özellikler aranıyor acaba?

Dönem dönem duyurular yapılarak yeni görevliler alınıyor. Bu tür duyuruları takip edin. Ne gibi özellikler arandığı açılan kadrolar için zaten ilgili başlıkta belirtilecektir.

4. X animesinin proje sayfasına baktım ve altyazı linkini bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

İlgili animenin çevirisi henüz tamamlanmamış ise, altyazılar henüz yüklenmemiş olabilir. Şayet baktığınız anime tamamlanmış animeler kısmında ise ve ilk mesajda altyazılara ait bir link göremiyor iseniz; sayfanın sağ tarafında bulunan kutulardan Eklentiler yazanın içine bakın. Altyazıyı burada bulma ihtimaliniz oldukça yüksek.

5. Chatbox olmasını istiyorum. Neden böyle bir uygulamanız yok?

Böyle bir uygulamanın çok faydalı olacağını düşünmüyoruz.

6. Manga çevirileriniz neden bu kadar az?

Manga çevirilerini de elimizden geldiğince teşvik etmek istiyoruz. Fakat çevirmenlerimizden yana istek olsa da, yeterli sayıda manga editörümüz yok. Bu sayıda artış olursa, manga çevirilerimiz de artacaktır.

7. X animesini çevirir misiniz lütfen?

Çevirmen arkadaşlara anime çevirisi tavsiyesinde bulunmak istiyorsanız forumda böyle bir başlığımız mevcut. Ancak buradan yapacağınız müracaatlar yalnızca tavsiye niteliğinde olup, çevirmenlerin kabul etme zorunluluğu bulunmamaktadır.

https://animemangatr.com/forums/konu/1720-%C3%A7eviri-%C4%B1stekleri-buradan/

8. Animelerinizi online izletme imkanınız yok mudur? Ben online izlemek istiyorum.

Sitemizin mevcut kapasitesi azami 10GB'lık veriyi desteklemektedir. Bunun haricinde megaupload sitesine yüklenmiş linklerin online izlenme imkanı bulunmaktadır. Ancak çevirmen ve fansubberlarımızı istedikleri paylaşım sitelerini kullanmakta özgür bırakıyoruz. Anime izletme imkanı zaten sunuyoruz, ancak online izletmek gibi bir politikamız yok.

9. Sitede anime dışı sohbet edebileceğimiz bir forum başlığı yok. Ben eski sitenizdeki sohbet ve tartışma bölümlerinden olmasını istiyorum.

Yeni sitede geyik muhabbeti çevirilecek bir başlık açmayı düşünmüyoruz. Ancak bunu Sosyal Gruplar kısmında yapmanızda herhangi bir sakınca yoktur.

10. Sitenizden indirdiğim animeleri izleyemiyorum. Bu animeleri nasıl izleyeceğim? Altyazılar ...player'da düzgün çalışmıyor.

Sitemizde yayınlanan animeleri izleyebilmek için Media Player Classic veya The KMPlayer isimli programlardan bir tanesini kullanmanızı öneriyoruz. Buna ilaveten K-Lite Mega Codecpack'i indirip bilgisayarınıza kurarsanız her türlü video desteğini de elde etmiş olursunuz. Bu tür programlara nasıl ulaşacağınızı forumdaki ilgili başlıktan öğrenebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Susano'o

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?