gundamaster 9 Ocak 2014 9 Ocak 2014 Bu oyunda herhangi bir animeden seçtiğimiz karakteri, belirli ipuçları verecek şekilde anlatıyoruz ve kim olduğunu bulmaya çalışıyoruz. Kurallar; Karakteri anlatırken seri ismi vermekten kaçınıyoruz; iki gün içinde bilinmeyen soruların cevabı soruyu soran kişi tarafından cevaplanacak ve yerini yeni soruya bırakacak (soru sahibi isterse tekrar sorabilir, olmazsa isteyen sorabilir); Hentai, Yaoi, Yuri vb. içerikli animelerden karakter sorulmayacak; Cevabın doğruluğundan emin olan kişi yeni soruyu onay beklemeden soracak; Her sorunun sonuna Bilin bakalım ben kimim? ibaresi konulacak. Sorulan soruya iki gün içinde cevap gelmediğinde ya da sorunun cevabı verilmiş ama yeni soru iki gün içinde gelmemişse, oyunu devam ettirmek adına isteyen kişi yeni soru sorabilir. Soru sorarken basit kafiyeler kullanabilirseniz oyun daha zevkli olabiliyor ama illa kullanmanıza gerek yok herkes kendi üslubuyla soru sormakta serbest. Örnek olması açısından ben başlıyorum; Klanıma kıydılar kinim var. Abimi bulursam görülecek hesabım var. Nefret ile doluyum, gözüm görmez hiçbir şey. Peşimde koşan velete ne oluyor, hayret bir şey. Bilin bakalım ben kimim?
gundamaster 9 Ocak 2014 Yazar 9 Ocak 2014 Sanırım Sasuke Uchiha Saske desende yeterli olurdu Güzel bir soru bekliyorum senden meyday. Şöyle şiir tadında.
meyday 9 Ocak 2014 9 Ocak 2014 Oyun için sağ ol Fazla zorlama beni ama, idare et Ufak bir çocuğum, ama başa çok dert açarım Tüm çektiğim kafamdan, sonunda da oldum saçımdan Bi de düştüler peşime, göremez başka kimse Bilin bakalım ben kimim?
Kusogaki 9 Ocak 2014 9 Ocak 2014 Soru: Şiir tarzı yazamayacam kusuruma bakamayın olduğu kadar Saçlarım iki belek bağlı, hayalim öğretmen olmaktı olmasına oldum ama öğrenciler ayrı sapık müdür ayrı... Bilin bakalım kimim ben? Şiir gibi de oluyormuş deneyince
gundamaster 10 Ocak 2014 Yazar 10 Ocak 2014 İkinizin soruları da şahane olmuş Saçlarım iki belek bağlı,hayalim öğretmen olmaktı olmasına oldum ama öğrenciler ayrı sapık müdür ayrı... Bilin bakalım kimim ben? Kumiko Yamaguchi?
gundamaster 10 Ocak 2014 Yazar 10 Ocak 2014 İşlemediğim suç yüzünden hapse düştüm, Gardiyanın biri taktı bana, attığı hücrede fena üşüttüm, Yıllar geçti katıldı aramıza 5 genç Onlara abilik yapacağım er geç. Bilin bakalım ben kimim?
Kusogaki 10 Ocak 2014 10 Ocak 2014 Aslında animesini izledim ama eğer anime rainbow ise büyük ihtimalle bu karakater olması lazım Rokurouta Sakuragi
Kusogaki 10 Ocak 2014 10 Ocak 2014 Sevdim bir kız ayrı düştüm okul bitince, Vadım arkadaşlarımın yanına yaparız bir şeyler diye, Kurduk bir grup yaptık müziğin kralını ama, Oldu kişiliğim iç güveysinden hallice. Bilin bakalım kim ben?
dcmbr 10 Ocak 2014 10 Ocak 2014 öhöm tıngırı tıngırı tıngırı (bağlama sesi) ben bir garip samurayım ne iş olsa yaparım bilin bakalım ben kimim? (kısa oldu ama yeterli bence)
meyday 10 Ocak 2014 10 Ocak 2014 Doğru olduğuna eminim Tolip, yeni soruyu sorabilirsin. dcmbr, akşamları ve hafta sonları olmuyor buralarda, vardiyayı ben devralıyorum. Bir sorun olursa sorumluluğu alıyorum, zaten onun olduğu saatlerde de ben yokum, sorun çık(a)maz
Tolip 10 Ocak 2014 10 Ocak 2014 Gelsin soru o zaman Amacım denizlerdeki en özgür insan olmak Ama biraz safım biraz da salak Uzar kolum bacağım, boşalmaz hiç ağzım En değer verdiğim şey dostlarım Bilin bakalım ben kimim?
meyday 10 Ocak 2014 10 Ocak 2014 Güzel anlatmışsın Tolip, izlemiyor olmama rağmen bildim. Ateşli ve yahşi amma Bak da aldanma, dili bir katana Ağzından düşmez cigara Firarda sevdiği uğruna Arar durur dört bir tarafta Yanında var bir ortak ama Bu ortak benzemez hiç ona Ne boyuna ne yaşına Bilin bakalım kim?
dcmbr 10 Ocak 2014 10 Ocak 2014 Doğru olduğuna eminim Tolip, yeni soruyu sorabilirsin. dcmbr, akşamları ve hafta sonları olmuyor buralarda, vardiyayı ben devralıyorum. Bir sorun olursa sorumluluğu alıyorum, zaten onun olduğu saatlerde de ben yokum, sorun çık(a)maz vaay dikkat etmişsiniz çok şaşırdım cidden. gibtoki doğrudur, sırf bu konu için giriyim telefondan dedim şu sıra evde netim yok da. olmadığım vakitlerde de meyday vekilimdir sağolsun. bu telefondan girişi de kolaylatsalar keşke neyse konuyu dağıtmayayım buyrun. edit: sorunun cevabı spike spiegel olabilir m acaba?
meyday 10 Ocak 2014 10 Ocak 2014 dcmbr Kusuruma bakmamışsınız, sağ olun Hiç online karşılaşmadık ve bir yerde yazdığınızı okumuştum, giremediğiniz saatlerden bahsetmiştiniz, oradan biliyorum. Yazdığınızı söz kabul ediyorum, vekiliniz olarak çalışmalarım devam edecek Cevap Spike değil maalesef.
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap