Forum Oyunları
Alt Forumlar
-
Anime Tahmin (60.079 tıklama)
-
Manga Tahmin (60.076 tıklama)
-
Bu hangi anime? (60.340 tıklama)
-
Bu hangi manga? (60.425 tıklama)
-
Anime Oyun: Ben kimim? (60.163 tıklama)
-
İki Seçenek Oyunu (60.347 tıklama)
Bu forumda 6 konu oluşturuldu
-
Foruma biraz hareketlilik gelsin diye basit ama eğlenceli ve Anime Tahmin oyunundakine nazaran bilgi bile gerektirmeyen bir forum oyunu açmayı düşündüm. Yıllar yıllar önce başka forumlarda oynamıştım, oradan aklıma geldi. Olay çok basit, iki seçenek veriyoruz. Yanıtlayan kişi de ikisinden birini seçip yine iki seçenekli bir soru soracak. Sadece animelerle alakalı olmak zorunda değil ama forum kurallarına uygun, aşırıya kaçmayacak sorular sormak forumun sağlık ve sıhhati için şart. Ben başlıyorum. Ram mi? Rem mi?
-
Bil Bakalım Bu Hangi Manga? 1 2
by Fingolfin- 49 yanıt
- 9,5k okunma
Manga dünyası da yalnız kalmasın. Anime oyunun manga versiyonu da olmalı bence. İşte buyurun: Kurallar için Squaw'ın konudan kopi peyst. KURALLAR: -Spoiler vermemek. -İpuçları belirgin özelliklerden olacak. -Bir fikri olan arkadaşlar ipucu isteyebilirler. -Soruya cevap 3 gün içersinde gelmezse soruyu soran arkadaş cevabı söylesin mümkünse. -Cevabından emin olan arkadaş sorusunu onay beklemeden sorabilir. -Cevap verip de oyuna devam etmeyecek, yani yeni soruyu sormayacak arkadaşlar oyundan uzak durursa sevinirim. (Oyun cevap verme ya da ne kadar anime biliyoruz konusu değil, birlikte hoşça vakit geçirmek için açılan bir başlık.) -Oyun belirli bir mesaj sayısına u…
-
- 1 follower
- 312 yanıt
- 25,3k okunma
Önceki konunun sayfa sayısı aldı yürüdü, buradan devam. KURALLAR: ~~Oyunda kullanacağımız resimler karakterlere ya da animeyi rahatlıkla aklımıza getirebilecek nesnelere ait olursa (yani gidip de bir manzara ya da bina resmi kullanmazsak) oyunun akıcılığı için daha iyi olur. ~~Sorulan soruya 3 gün içinde cevap verilmezse soran kişi başka bir soru sorabilir veya ipucu ekleyebilir. 3 gün geçtiği hâlde soruyu soran ipucu vermiyor ve yeni soru sormuyorsa yerine başkası sorabilir. Aynı şekilde cevap verilmiş ama 3 gün içinde soru sorulmamışsa cevaplayanın yerine başkası soru sorabilir. ~~Yeni soru sormayacak arkadaşlar cevap vermesin lütfen. Oyunumuz kim daha çok anime b…
-
- 1 follower
- 147 yanıt
- 18,4k okunma
Anime tahimn konusunu gördükten sonra ben de manga tahimin konusu açmaya karar verdim. Bir kaç kuralı önceden belirlemek istiyorum. Anime tahmin başlığından olduğu gibi burada da cevabı 2 gün içinde gelmeyen soruya ip ucu, ip ucundan sonrada cevap gelmezse 1 gün içinde cevabı açıklayıp yeni soru sorması gerekiyor. Cevabından şüpheli olan arkadaşlar onay bekledikten sonra cevabından emin olan arkadaşlar cevap beklemeden yeni sorularını sorabilirler. Ayrıca manganın tam bir sayfası paylaşmak zorunlu değildir. İsteninlen bir panel veya istenilen tek bir sahne de konulabilir fakat sahnenin seriyi yansıtması şarttır. Mümkünse karakter veya seriyi hatırlatacak bir obje içe…
-
Bu oyunda herhangi bir animeden seçtiğimiz karakteri, belirli ipuçları verecek şekilde anlatıyoruz ve kim olduğunu bulmaya çalışıyoruz. Kurallar; Karakteri anlatırken seri ismi vermekten kaçınıyoruz; iki gün içinde bilinmeyen soruların cevabı soruyu soran kişi tarafından cevaplanacak ve yerini yeni soruya bırakacak (soru sahibi isterse tekrar sorabilir, olmazsa isteyen sorabilir); Hentai, Yaoi, Yuri vb. içerikli animelerden karakter sorulmayacak; Cevabın doğruluğundan emin olan kişi yeni soruyu onay beklemeden soracak; Her sorunun sonuna Bilin bakalım ben kimim? ibaresi konulacak. Sorulan soruya iki gün içinde cevap gelmediğinde ya da sorunun cevabı verilmi…
-
Konu basit, aslında resimli anime tahmin oyunun değişik bir versiyonu diyebiliriz. Sadece bu kez resim eklemeye gerek yok, yapmamız gereken basit, seriyi hatırlamamızı kolayca sağlayabilecek birkaç ipucuyla animeden bahsetmek ve elebette o animenin aşina geldiği arkadaşlardan tahmin almak Şimdi kuralsız bir oyun gibi gözüküyor ama işte öyle değil, altta kuralları ekleyelim hemencecik. KURALLAR: -Spoiler vermemek. -İpuçları belirgin özelliklerden olacak. -Bir fikri olan arkadaşlar ipucu isteyebilirler. -Soruya cevap 3 gün içersinde gelmezse soruyu soran arkadaş cevabı söylesin mümkünse. -Cevabından emin olan arkadaş sorusunu onay beklemeden sorabilir. -Cevap verip…
-
Görüntüleyenler 0 kullanıcı
- Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.