Jump to content
  • Kayıt Ol

Ne Oynuyoruz?


gundamaster

Önerilen İletiler

gundamaster

Bu başlık altında pc veya konsol platformlarında oynadığımız oyunlardan bahsedeceğiz.

Oynadığınız oyunları bir kaç cümle ile anlatmalı ve ufak bilgiler vermelisiniz, sadece oyunun adını verip başlıktan kaçmayın.

Bu ara Gundam oyunlarına sardım ve iki tane oyuna başladım.

Gundam Battle Universe: Daha çok UC Timeline'ına odaklanmış bir oyun. Earth Federation'ı ya da ZEON'u seçip oyunda mission bazlı ilerliyorsunuz. Aksiyon türünde bir oyun.

Kidou Senshi Gundam - Gundam vs Gundam Next Plus: Bir çok Gundam evreninden karakterler ve mechalar barındıran oynanışı daha akıcı ve güzel olan diğer Gundam aksiyon oyunu. Sadece UC evreni ile kalmamış bütün evrenleri de barındırıyor. Exia ile şahaneler yaratıyorum. Dynames olamamasına üzüldüm :/ Belki oyunda ilerledikçe açılıyordur emin değilim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Tablette

Mushroom Wars: Çok basit temellere dayanan bir strateji oyunu. Single player modu da var ama pek iç açıcı değil, zaten oyunun zevki multiplayerda çıkıyor. Maksimum 4-5 dakika süren multiplayer maçlarında 1 veya 2 veya 3 rakibe karşı verilen görevleri yapmaya çalışıyorsunuz (rakibi yok et, herkesten önce yıldızlı binayı ele geçir, yıldızlı binaları ele geçirip 300 saniye boyunca koru).

Plants vs. Zombies 2: Tower defence tarzı bir strateji oyunu. Çok popüler olan serinin devamı. İlkindeki bahçe bakımını ve ekstra görevleri kaldırmış olsa da toplam 75 bölümlük bir eğlence.

Külüstür bir PC'ye sahip olduğum için yalnızca tarayıcı üzerinden oynuyorum. Şu aralar bir diğer tower defence oyunu olan Gemcraft Labyrinth'i tekrar bitirmeye uğraşıyorum. Yeni başlayacak strateji severlere tavsiye: En az 1 ayınızı alır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Şu aralar beni tanıyan herkesin bildiği üzere Wow oynamaktayım, bahadır ismini yazıp kaçmayın demiş ama bu oyunda öle kısaca anlatılacak gibi değil ki kardeşim :) neyse bir iki kelime yazayım bari; kendileri MMORPG türünde bir oyun olup aylık ücret, iyi denebilecek bir oyun makinesi ve internet bağlantısı ihtiyacı duymaktadır. Oyunu zaten bilenler yada hep merak edip sıfırdan başlıyacaklar için Twisted-Nether serverinda oynamaktayım. Genelde online olduğum karakterlerim Cequ ve Benilove olup şu aralar okulumun tatilde olması sebebiyle günün her saati bana ulaşabilirsiniz ...

bu arada sonradan aklıma geldide Wow ne die soracak olanlar olabilir World of Warcraft

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Öncelikle bu konuda yazılan oyunlara göre üyelere "sıkıysa online'a gel, alayım hesabını" falan diyebiliyor muyuz? Şimdiden bilelim onu. :)

Aynı anda birçok oyun oynayamam elbette :D ama arada geçiş yaparım sıkıldıkça, fakat ben sadece üç farklı platform için üç oyun yazacağım şimdi.

Catherine - PS3 Gerçi annem sağolsun tv boş kalmadığından pek bakamıyorum ama elimdeki PS3 oyunlarından şu aralar en çok ilgimi çeken bu. Catherine, Vincent isimli baş karakterimizin iki bayan arasında kalması ve puzzlevari bir oyun mekaniği içerisinde bayanlarla münasebetleri haricinde uykuya daldığında gördüğü kabuslar ve bu kabuslardan kurtulmaya çalışması ile ilgili bir oyun. Animesi çıksa da izlesek dediğim oyunlardan biri. Oyun epey yetişkin içeriğe sahip, tabi bir hentai derecesinde değil, tamamen hikaye odaklı bir içerik bu. Ayrıca oyundaki durumlar oyuncuyu o konular hakkında kendini sorgulattıran cinsten. Birkaç örnek ve ardından trailer videosu.

Are all men stupid?

1-That's right 2-Not all men

Does life begin or end at marriage?

1-It begins 2-It ends

Would you marry the perfect...robot?

1-Is it fully...functional? 2-I don't do robots :P

Final Fantasy VII: Crisis Core - PSP Oyun ana FF7 oyunundan ve haliyle Advent Children animesinden baya önce geçen olayları konu alıyor. Başrolümüz Zack, ve kendisi Cloud'un emo karakter yapısına baya ters olarak fırlama bir karakter görünümünde. Oyunun savaş sistemi, klasik turn based değil de, Kingdom Hearts serilerine benzer şekilde aksiyon bazlı, tabi klasik sistemden kopamamışlar, fakat sadece gönderme derecesinde klasik sisteme yakınlık var, tamamen aksiyon diyebiliriz yani. Oyunun başlarındayım ve oyunu bu kadar beğeneceğimi tahmin etmemiştim.

Unepic - PC Unepic başrolünde oyun oynayamayı seven, hatun kısmısıyla münasabetlerinde pek başarılı olamamış, frp oynayan sıradan bir genci konu alıyor. Şahsen frp oyunu ile anime izlemeyi değiştirsem direk beni konu alıyor derdim ama bu haliyle bile karakterde kendimden çok fazla ortak nokta buldum. Oyunun sistemi Castlevania oyunlarından aşina olduğumuz tip. Fakat Order of Ecclesia bitirmiş biri olarak bana oyun epey kolay geldi. İlk bossta hiç ölmedim, ikinci bossta birkaç kez tekrar denemek zorunda kaldım falan. Hikaye ise birkaç kişi frp oynarken bizim delikanlı kısaca çöydürmek istiyor, tuvalete gittiğinde ise bambaşka bir dünyaya ışınlanmış oluyor, tabi diğerlerin birasına kafa güzelleştirici birşey kattığını düşünüyor, tabi bu esnada bir ruh gelip vücuduna el koymaya çalışıyor fakat karakterin hiç inancının olmadığını şaşkınlıkla ilk elden tadarak elemanın vücudunda hapsoluyor, tabi bizimki halen hayal aleminde olduğunu düşünüp nasıl olsa iki saate ayılırım diyor, bu esnada ruh kardeşimiz elemanı ölümüne sürüklemek için türlü türlü hinlikler deniyor falan derken oyun böyle işte. Oyunda parodiler var bol bol. Defalarca karşıma çıkmasına rağmen hiç sıkılmadığım, sıkılmayacağım MGS Snake! Snaaaake! Snaaaaaaake! parodisini tek geçerim. :D

Biraz uzun oldu sanırım, ama beni üye olarak kabul ettiyseniz alışacaksınız! Yazmak hobilerim arasındadır. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

@animedyum

Plant vs. Zombies 2 inanılmaz derece bağımlılık yaratan ilk oyundan sonra daha da bağımlılık yaratan bir oyun olmuş. Bir süre oynadım ve bıraktım. İlk oyuna kıyasla daha fazla çeşitte bitki ve bölüm var. Zamanda dolaşıp türlü mekanlarda zombilere karşı stratejik savaşlar vermek çok eğlenceli. İlerledikçe de epey zorlaşan bir oyundu.

@hione bırak şu WoW'u artık :P

Bak insanlar ne güzel oyunlardan bahsediyor. Catherine çok çekici bir oyun mesela :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Benim de elimde bir tek Dragon Nest EU var. Hazir oyuna giriş ekranindan, karakter seçme ekranina, açiliş animasyonlarindan, karakter slot'larina kadar her şeyi değiştiren bir update gelmişken bahsedeyim biraz.

Kore yapimi MMORPG türünde, şu siralar combat ağirlikli oyunlar arasinda çok iyi yerlerde gördüğüm bir oyun. Class'larinin farkli olmasi, mağazasinda sadece kostüm + pet + oyun içi bazi malzemeler satmasi hoşuma gidiyor. Sürekli bi itemler, skill slotlar, inventory slotlar almak zorunda kalmiyoruz diğer oyunlar gibi. Verdikleri her şey bir oyuncu için yeterli oluyor (hele ki guild varsa), para harcamaya gerek kalmiyor.

Arti oyun zaten bedavaya bir şeyler vereceğiz diye kendini paraliyor resmen, mesela şu 1 ay içerisinde belirli bir saat arasinda sadece login olarak DNP yani mağazada harcayacak paradan kazaniyorsunuz. Benim şu an 200 DNP'm var sanirim, kostüm falan alacağim galiba :D Dediğim gibi F2P gibi görünüp en ufak şeye para harcatan oyunlardan olmamasi çok hoş.

Dahasi class'lar demiştim. Bildiğimiz klasik Cleric, Archer, Sorc, Warrior üzerine Academic ve Kali adinda 2 class daha eklemişler. Klasik dörtlü class'lar da sadece adiyla kalmiyor, oyunda belirli level'lara ulaştiğinizda (15 ve 45) alt-class'lar seçmeniz gerekiyor. Şöyle bir resim atacak olursam:

6Zt8y.jpg

Gördüğüm en güzel alt-class Akrobat ve ondan sonra gelen Windwalker. Diğer Archer'lar uzaktan uzaktan saldirirken bu gidip boss'larin üzerinde zipliyor, parendeler atiyor, üstüne bir de speed-boost yapip bu combosunu iyice hizlandiriyor :D Sürekli combolar denediğiniz bir class, şu oyunu bu kadar sevmemin sebebidir Acrobat, önerdiklerim pişman olmamiştir :P

Kali ve Academic yeni olanlar. Kali'yi Magi'deki Morgiana'ya benzetiyorum ben. Dans ettiği bir bölümde giydiği kiyafet vesaire, Kali'yi animsatiyor. İster koskoca ruhani eller veya elfler summonlayip dans ederek o elleri kontrol ediyorsunuz veya elfleri dans ettiriyorsunuz :P , isterseniz de Chakram kullanarak pata küte daliyorsunuz dans ede ede.

Academic ise daha steampunk tadinda, ufak tefek robotlari summonlayip onlari istediği gibi kontrol edebiliyor. Ya da ateşten/buzdan şeyler summonlayabiliyor. Bombalar ve zehir/element üzerine ikiye ayriliyor bu da: Alchemist ve Engineer.

- Oyunun tek eksik yani, 2 kişi en zor seviyede oynadiğinizda dahi çok kolay gelmesi. Nest'leri gerçekten zor Priest'le dahi öldüğümüz çok oldu kabul ediyorum ama normal dungeon'lar yer yer çok kolay hissettiriyor. Hikaye görevleri güzel ama, yer yer merak ediyorsunuz ne olacak diye.

- Bir diğer kötü yani ise karakter yaratmanin çok sade oluşu. 3-4 saç ve yüzle olayi halletmişler, herkes birbirine benziyor yani. Sanirim bunu biraz para kazanmak için yapmişlar, başka türlü mağazadan bi şey alinmaz :D

Class'larin temsili kisa videolari:

painscream Kali'yi çok sevmiş öyle diyor :P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@hione bırak şu WoW'u artık :P

Bak insanlar ne güzel oyunlardan bahsediyor. Catherine çok çekici bir oyun mesela :)

oyun nasıldır bilmem ama isminin çok çekici olduğu kesin :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bende hafta sonu tamamen ecchi olan Scarlet Blade 'e başladım. Zaten oyunda +17 ibaresi var.Uzun zamandır saracak bir şeyler arıyordum. Bakalım 2 gün oynadım level 20 oldum. Klasik MMORPG bir oyun. Fakat fantastik bir dünyanın yanı sıra teknolojik bir ortamda geçiyor. Karakterlerin 1 tanesi hariç hepsi kız. Oyunda 1 server var ve fazla kalabalık değil. PS3 de en son cuma günü Ninja Blade 3 oynadım. Onda da BOSS taki zorluklardan dolayı bazen bırakıp günlerce oynamıyorum. Tabi oyun oynamak ve anime izlemek 15 aylık oğlumun izin verdiği müddetçe oluyor...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Catherine'le rastgele Twitch'i açıp acaba değişik bir şey oynayan var mı diye girdiğimde karşılaşmıştım.Neyseki fazla kaçırmamıştım ve oynayan adam artık kaç saat oynadıysa bitirene kadar izlemiştim.O anda konsolumun olmamasının acısını bir kez daha yaşamıştım diyebilirim.En çok oynamak istediğim oyunlardan biriydi Catherine.Gerçi hikayesi bir kenara, bulmacaları yüzünden konsolu(olmayan) kırabilirdim :P

Bende yeni bir bilgisayar aldıktan sonra tekrar başladığım ve bunun dışında doğru düzgün hiçbir şey oynamadığım The Secret World oyunundan bahsedeyim.MMORPG türünde olan TSW diğer mmorpg oyunlarının aksine modern dünyada geçen ve level sistemi olmayan bir oyun.İlk çıktığında aylık ödeme sistemli olup pek oyuncu kazanamamıştı fakat daha sonradan FUNCOM bundan vazgeçmiş ve oyunu tek ödemelik yaptıktan sonra işler biraz da olsa tersine dönmüştü.

Oyunda 3 faction var bunlar;merkezi New York olan Illuminati,merkezi London olan Templars ve merkezi Seoul olan Dragon.Şu ana kadar Dragon dışı oynamadığım için diğer factionlar hakkında pek bir bilgim yok fakat factiona özel görevler dışında değişen pek bir şey yok.Dediğim gibi level sistemi olmayıp,sizi bu konuda tamamen özgür kılan bir yapısı var.Oyunda shotgun,pistol,elemental,chaos gibi farklı silah türleri var.Oyunda ilerledikçe başta seçtiğiniz silahın bir önemi kalmıyor hatta ve hatta ileride hepsini deneyebileceğiniz ve kendinize özgü bir build oluşturabileceğiniz zaman geliyor.Bu kadar modern dünya falan dedik peki TSW'nin diğer oyunlardan farkı ne?Ona geçelim.TSW görevleri başta tanıtım amaçlı birkaç yaratık öldür vb. olsa da oyunun tamamını diğer hiçbir oyunda göremeyeceğiniz görevler oluşturuyor.Bunlar;mors alfabesi çözme,Antik Mısır ritüellerini gerçekleştirme,bilgisayar hacklemek için çeşitli matematik hesapları yapma ( evet bu görevlerde internetten yararlandım :P) illuminati,mason gizemlerini çözme,Amerikan Yerlileri'nin atalarından kalma geleneklerini yaratık avlamada kullanma gibi çeşit çeşit aklınıza gelebilecek her türlü görevlerin yer aldığını söyleyebilirim.Bunların dışında çeşitli dungeonlar var.Yapmak zorunlu değil fakat çoğu oyunun aksine dungeonlarında harika olduğunu düşünüyorum.Üstüne bir de Cthulhu seviyorsanız tabii.Pvp konusunda ise zayıf kaldığını söyleyebilirim.Bir mmorpg oyununda aradığı en önemli şey pvp olan beni bile içine çekebildiyse bunuda anlayışla karşılamak gerek.Son olarakta oyunu almak için vereceğiniz para dışında hiç bir şekilde para yatırmak gerekmiyor.Item store da ki satılanların çoğu outfit ve petler olduğu için oyununuza etki edecek pek bir şey satılmıyor.Ayrıca ne zaman bilmiyorum fakat oyuna Tokyo gelecek.

Bir kaç cümle ve ufak bilgi dendi ama görmemişim.Sorun olmaz umarım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Devil May Cry 5 oynuyorum.

Eh tabi okula gitmekten vakit bulabilirsem ^^ Tamam Dante ile Vergilin tipi çok kötü (Kayık tipli, hehe) E hikayesi? E oyundaki görsellik? Müzik? Tiplerinin iğrençliğine rağmen ben yinede görselliğe, hikayeye ve müziğe bayıldım. Hele Lilith'in yanına gittiğinde. Lilith'in oluşturduğu Limbo platformu muhteşem... Dövüşleri kolay fakat bosslar yine zorlamış tabi bazı yaratıklarda öyle. Angel silahını çok sevdiğim gibi, Angel Evade'i de çok sevdim.

Oyunun platformu her zamanki gibi müthiş. Tipleri boşver, al oyna ^^

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Smite başladım. Klasik moba oyunu gibi gözükse de farklı açıdan oynandığından ve de mitoloji içerdiğinden kendini oynattırıyor. LoL, dota gibi oyunlara alışamadım ama bu oyunu sevdim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Dark Souls oynuyorum en baştan. Bu sefer adam akıllı oynayıp bitirme niyetindeyim. İkinci oyun pcye çıkmadan bitirmeliyim, mümkün olursa.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Dark Souls oynuyorum en baştan. Bu sefer adam akıllı oynayıp bitirme niyetindeyim. İkinci oyun pcye çıkmadan bitirmeliyim, mümkün olursa.

İkimizde de oyunun orijinal kopyası olsaydı, bosslara yardıma gelirdim, Özellikle bazılarında baya bir gözyaşı dökeceksin, hadi hepsini geçtim, ikisi de birbirinden azman olan Ornstein ve Smough boss savaşını nasıl geçeksin tek başına merak ediyorum. Ama sen oraya gelemeden pes eder silersin oyunu. :P

ynRYbpv.gif

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ornstein ve Smough en zorlu bosslar. Öldürüyorsun, biri ölünce tek biriyle kolayca uğraşırım diyorsun ama olmuyor öyle. Öteki daha da güçleniyor. Baya uğraşmışımdır o bossda. Ondan sonraları 4 kings ve ağaç şeklinde bir boss var ki insanı çileden çıkarır onlar da. Ama işin zevki de bu zaten :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

I've prepared to die, shounens

Dark Souls'ta hiçbir şey kolay değil.

[bimgx=600]http://puu.sh/7D3ae.jpg[/bimgx]

O değil de ben sınıf seçimimde yine yanlış tercihte bulundum galiba. Knight seçtim çok ağır. Keşke thief falan seçseydim :/

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Pyro seç, oyunun başındasın zaten, pek birşey kaybetmiş sayılmazsın, hem zırhı fena değildir, hem baltası iyi fakat Firelink Shrine'de daha güçlü bir balta var hemen elde edebileceğin, hem de ateş büyülerine oyunun başında sahip olmak çok iyi, bir de statları diğerlerine göre daha iyi, tabi oyunun başı için geçerli bu.

VAbk1gQ.jpg

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Tekrardan karakter seçip oyunu baştan mı oynayayim diyorsun yani? Ateş büyülerine sahip olmak buna değecekse yapayim ama toplam 1 saat kadar oynamışımdır çok zor geldi şimdi. Bir de karakterim çok cool olmuştu bea :/

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ateş büyülerini daha sonra elde ediyorsun, ama oyunun başında beleşe elinde buluması artı. Aşağı resimdeki sensin ama. :P

yfejAhH.jpg

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Class seçimi o kadar önemli değil. Statlar fark ediyor sadece. Diğer oyunlardaki gibi mage isen başka bir şey olamazsın değil. Mage olursun, pyro da kullanabilirsin sonra cayıp warrior da yapabilirsin. Olay hangi stata verdiğinde.

Oyun ile ilgili hiçbir şey bilmezken o ilk kısımdaki boss' a elimdeki kırık kılıç ile saldırmıştım, kaçmanın yolu olduğunu bilmiyordum. Ondan sonra sildim oyunu geçilmez burası diye. Sonra tekrar kurdum ve başka yol olduğunu gördüm :) Bir de şu buzdan bossa giderken yolu bulmak çok zorlu yahu. Düşme ihtimali var oradan ve kaç kere düştüm bilmiyorum. Ama ona rağmen 2 veya 3 kere gördüm oyunun sonunu :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

78 saatte bitirdim geçen yaz oyunu. Bi daha da oynamadım açıkçası :D Ps3'de orijinal oyun sahibi olsam da kimseden yardım almak istemedim oyun boyunca. Her yeri tek başıma geçtim resmen. Drop rate yüksek olsun diye human şeklinde dolaşıyor ve evrenime girenlerle uğraşıp duruyordum. Yani daha da zor hale getirmiştim oyunu kendi kendime :D Oyunda bu kadar vakit harcasam da oyun hakkında hatırladığım çok az şey var, insan beyninin kötü anıları unutturduğu gerçek olsa gerek :D

Bu arada gundamaster, eğer aynı karakterinle tekrar oynayacaksan, şu kardeş olan bosslardan hangisinin ruhuna sahip olduğuna bak bir. Yanılmıyorsam son öldürdüğümüzün ruhunu alıyorduk. Diğer kardeşin ruhunu almaya bak çünkü bildiğim kadarıyla bu iki ruhu birleştirip güzel bir silah elde ediyormuşuz.

Edit: Ayrıca pyro'nun yaptığı damage'in statlarla hiç bir alakası yok. Ve sağlam bir pyro için baya farm yapmanız gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Stat olarak endurance en önemlisi bence, tabi belli miktar dex ve str de basmak lazım ki daha kaliteli silahları kullanabilelim.

Buzdan boss dediğin, Seath olması lazım, açılış videosunda görülen ejderha, ona ulaşması zor, ulaştıktan sonra yenmesi ayrı bir zor. Açıkçası bossların zorluğundan çok boss savaşında ölüp aynı yolu tekrar gitmesi ve tekrar ölmek ve tekrar tekrar yenene kadar uğraşmak beni bitiriyordu, bosstan hemen önce bir save noktası olsa dert etmeyeceğim ama insanın direncini kırıyor ciddi ciddi.

Benim oyunda en çok küfrettiğim kısımlardan biri Anor Londo'daki sniper silver knightlardı. Kolayca düşülebilecek bir zincir üzerinde ilerliyorduk, ve oyundaki en güçlü oklar ile keskin nişancılık oynayan silver knightlar beni defalarca düşürdü o zincirden.

uBvmO7Z.jpg

Ama gaza geldim, tekrar kurup geçenlerde attığım format öncesi kaldığım yerden tekrar devam edeyim bari. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Askeri havacılık tutkunu arkadaşların eminim tanıdığı benimde uzun süredir takip ettiğim oyundan bahsetmek istiyorum.

DCS (Digital Combat Simulator)

DCS içerisinde bir çok hava aracını simüle etmenize olanak sağlar. DCS World adıyla piyasa çıkarılmıştır ve modüller halinde satılmaktadır. DCS World ana yükleyicidir ve Su-25T FrogFoot yakın destek uçağı kullanıcılara tamamen ücretsiz olarak sunulmuştur.

DCS içerisinde iki türlü kontrol biçimini barındırır birincisi tamamen kokpit etkileşimlidir ve uçağınızın içerisindeki aklınıza gelebilecek bütün herşeyi oyuncu kontrol eder her düğmenin bir karşılığı vardır. İkincisi ise biraz daha kolaydır kokpit etkileşimi göstergeler ile sınırlıdır. Klavye ve diğer yardımcı donanımlar sayesinde kontrol edilir.

Modülleri kısaca aşağıdaki gibidir.

DCS: World (Ana yükleyicidir ve ücretsiz olarak dağıtılmaktadır beraberinde Su-25T FrogFoot yakın hava desteği uçağı gelmektedir, denemek isteyenler için tavsiye edilir.)

DCS: Flaming Cliffs 3 (Kullanılabilir uçaklar F-15C, A-10A, Su-27, Su-33, MiG-29A, MiG-29S, Su-25. Kokpit kontrol bu modellerde bulunmuyor.)

DCS: Black Shark 2 (Ka-50 anti-tank helikopteridir kokpit kontrollüdür, kullanımı en zor olan araçlardan biridir. )

DCS: A-10C Warthog (A-10C yakın hava desteği uçağıdır kokpit kontrollüdür en çok tercih edilen modüllerden biridir.)

DCS: Mi-8MTV2 Magnificent Eight (Mi-8MTV2 askeri amaçlı taşıma helikopteridir silahlandıralabilir kokpit kontrolü bulunmaktadır.)

DCS: UH-1H Huey (UH-1H askeri amaçlı taşıma helikopteridir silahlandıralabilir kokpit kontrolü bulunmaktadır.)

DCS: P-51D Mustang (P-51D Mustang 2. Dünya savaş efsanevi Turboprop motorlu uçağıdır kokpit kontrolü bulunmaktadır.)

DCS: Combined Arms ( Kara Kuvvetlerinin manevralarını kontrol etmenizi sağlar )

Çoklu oyuncu desteği mevcuttur, modüllere sahip olmasanız dahi ücretsiz olarak sunulan Su-25T FrogFoot uçağını kullanabilirsiniz.

Gelelim bana modüllerin tamamına sahip değilim, indirimdeyken aldığım UH-1H Huey öğrenme aşamasındayım :-) amma velakin çokta yol kat ettiğimi söyleyemem. A-10C eğitimlerini uzun süre önce bitirdim .

85539_DCS-A-10C-08_normal.jpg

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çoğunuzum bildiği gibi Lol oynamaya devam. Ama geçenlerde evde Batman Arkham City oyununu buldum. Batman iştahım kabardığı için kurup hemen oynadım. Hikaye tadında oyun olmuş valla. Bol bol Joker, Harley, CatWoman falan gördük. Arkham City öncesi bir oyunu daha varmış. Kısmet olursa onuda oynamayı düşünüyorum. Batman Arkham City ise oynayın derim. DC evrenini seviyorsanız, kaçırmayın.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Arkham Asylum serinin ilk oyunu. Hikaye ve karakterler açısından daha iyidir, Batman serisinin en kötüleri boss olarak bulunmakta. Arkham City ise oynanış mekanikleri açısından daha iyi, oynanabilir karakter olarak Catwoman büyük bir artı. İlk oyuna göre daha iyi genel anlamda. Son oyun Arkham Origins için değişik yorumlar var, bazısı iyi, bazısı kötü diyor, Oynayıp görmek lazım, yakında da Arkham Knight gelecek final niteliğinde, sanırım serinin en iyi oyunu o olacaktır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Asylum boyut olarak orta. İndirip oynayabilirim ama Origins'e baktım 18 gb falanmış ya. Onu indirmeyip bulabilirsem arkadaşlarımdan bulamazsamda DVDcilere falan bakarım. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?