Oyun Genel
pc, konsol vs. oyunları hakkında bulabileceğiniz her şey
Bu forumda 11 konu oluşturuldu
-
Bu başlık altında pc veya konsol platformlarında oynadığımız oyunlardan bahsedeceğiz. Oynadığınız oyunları bir kaç cümle ile anlatmalı ve ufak bilgiler vermelisiniz, sadece oyunun adını verip başlıktan kaçmayın. Bu ara Gundam oyunlarına sardım ve iki tane oyuna başladım. Gundam Battle Universe: Daha çok UC Timeline'ına odaklanmış bir oyun. Earth Federation'ı ya da ZEON'u seçip oyunda mission bazlı ilerliyorsunuz. Aksiyon türünde bir oyun. Kidou Senshi Gundam - Gundam vs Gundam Next Plus: Bir çok Gundam evreninden karakterler ve mechalar barındıran oynanışı daha akıcı ve güzel olan diğer Gundam aksiyon oyunu. Sadece UC evreni ile kalmamış bütün evrenleri d…
-
İştahla Beklediğiniz Oyunlar
by gundamaster- 14 yanıt
- 2k okunma
Bu başlıkta büyük bir iştahla beklediğiniz, gelse de oynasam, başında saatler geçirsem dediğiniz, spekülasyondan ibaret olmayan, çıkması büyük ihtimal kesinleşmiş oyunlardan bahsedeceğiz. Trailerını ve gameplay videosunu gördüğümden beri beklediğim ve iştahla oynamak istediğim tek oyun The Evil Within. Oyunun Ekim ya da Kasım ayında çıkması bekleniyor yanlış hatırlamıyorsam. Çıktığı gibi eve kapanıp sadece bunu oynamak istiyorum. O aralarda büyük etkinlikler olsa dahi şimdiden söyleyeyim ben yokum, düğününüz bile olsa gelmem
-
Sürekli chatboxu doldurup duruyoruz şu turnuva muhabbetleri olduğu zaman, hazır maçlar yeni başlamışken bence bi başlık açsak güzel olur diye düşündüm. 3-4 kişiyiz biliyorum ama en azından kimin ne yazdığı belli olur. Beşiktaş - SKT maçı hakkında şöyle bi yorumda bulunmuştum:
-
Pokemon GO Android ve iOS İçin Çıktı 1 2
by calieran- 48 yanıt
- 3,5k okunma
Merakla beklediğimiz pokemon oyunu çıktı. Aslında resmi olarak Avustralya ve Yeni Zelanda’da indirilebilir durumda ama internet de biraz aratıp bulabilirsiniz. Kendi deneyimlerime gelirsek. Çok beğendim. Sabah'dan beri; cami park; ora bura; gezip pokemon yakalıyorum...
-
[bIMGX=600] http://puu.sh/9mksh/1393fcb8a5.jpg[/bIMGX] Bunun için bu zamana kadar hiç başlik açmamişiz, bir ilk olsun bakalim. E3'e bu sefer Microsoft güzel sunumuyla damgasini vurdu, EA biraz aceleye getirdi ama Hardline Beta'yi laf arasinda duyurdu. Ayrica TR 2'yi gördük, Lara'nin psikolojik olarak günden güne felaketlere koşmasi içimi dağliyor ;_; Ben çok da izleyemedim sunumlari, uykuya yenik düştüm biraz. İlgilenenlerin buraya duyduğu haberleri, ilgilendiği oyunlari veya oyunlar hakkindaki görüş beklentilerini yazmalarini bekliyorum efendim Şu an için sadece Ubisoft ve Sony kaldi. Bunu da Oyungezer'in yayin afişinden kestim, isteyenler buradan livestrea…
-
- 17 yanıt
- 2,6k okunma
Açıklama: Bu konuda Steam ve Origin oyunları için yapılan önemli indirimler ve ücretsiz dağıtılan ürün anahtarları yer alacaktır. Yorum: Bildiğiniz gibi ülkemizde korsan oyun patlaması yaşanmakta. Elbette bunda yerel dağıtımcıların (Aral Game vs.) oyunlar için belirlediği fahiş fiyatlar da önemli rol oynuyor. Fakat oyunlar için ciddi indirimler yapıldığında kullanıcıların orjinal oyun tercih ettiği de bir gerçek. Konunun amacının daha iyi anlaşılması için herhangi bir oyunu örnek göstermek istiyorum. Örnek: Batman: Arkham Origins Tarih: 16.11.2014 Fiyatlar: Aralgame: 117 TL Playstore: 72 TL Steam: 31 TL G2A: 17 TL (En ucuz fiyattan veren güvenilir kullanıc…
-
En İyi Çıldırma Anları
by CasvalDeikun- 23 yanıt
- 2,5k okunma
Bazı oyunlar bildiğiniz üzere çok zorlar, hatta bu zorluk durumu yüzünden çıldırma safhasına geliriz. O safha içerisinde yaptığımız değişik davranışlar elbette abes olma yönünde sınırları zorluyor. Benim sizden istediğim aslında o meşhur "RAGE QUIT" durumlarını paylaşmanız. İstediğiniz kaynak kullanılabilir, takip ettiğiniz bir kanal ya da farklı kaynaklar. Biraz gülelim artık. Ayrıca elbette istediğiniz kadar paylaşım yapma imkanına sahip olduğunuzu tekrar hatırlatayım. Tabii unuttuğunuz bir paylaşım daha sonra tekrar eklenebilir, yani bunlar zaten klasik kurallar, direk geçiyorum. Aslında o meşhur "DARK SOULS" çıldırma anları beni her zaman güldürmüştür, yalnız Rooster…
-
Steam için TL fiyat adaletsizliğini durdurma kampanyası
by Akuma_Blade- 10 yanıt
- 1,7k okunma
Konuyu biliyorsunuzdur bu yüzden ben bir kez daha tekrarlamayacağım. Bu adaletsizliğin bitmesi ve kutulu fiyata orijinal oyun alıp üstüne de 100 liraya varan Deli Dumrul haracı ödemekten kurtulmak için sizleri imzaya davet ediyorum. http://oyungezer.com.tr/haber/38897-steam-fiyatlandirmasina-karsi-imza-kampanyasi
-
- 0 yanıt
- 1,2k okunma
Arkadaşlar Bildiginiz Üzere FarCry4 Çıkmak Üzere. Ve Sizler İçin. Çalışıp Fragmanı Türkçe Altyazılı Yaptık. Umarım Begenir, Arkadaşlarınız Ve Sosyal Çevreniz İle Paylaşırsınız. Lafı Çok Uzatmadan Videoya Geçelim http://www.youtube.com/watch?v=60hIiLy_1QM
-
Hayalinizdeki Oyunlar
by Stzake- 2 yanıt
- 1,4k okunma
Hepimizin elbet açlığını hissettiğimiz, hayalini kurduğumuz, kendi kafamızda oluşturduğumuz oyun veya oyunlar vardır. Başlığın amacı da bu hayalleri birbirimizle paylaşmak. Kendim hayalini kurduğum oyunu bazı oyunlardan örneklemelerle anlatacağım ki, gözünüzde daha iyi canlanabilsin ve kendimi daha iyi ifade edebileyim. Karakterimizi çocukluktan alıp (7-9 yaş) yaşlanıp ölene kadar oynamak istiyorum. Fable serisindeki gibi. Ama bu seride olduğu gibi çocukluk kısmı kısa sürmemeli, kafadan bir 10 saat almalı. Karakterimiz evlenmeli, türlü türlü dostluklar ve düşmanlar edinmeli. Ve bu tarz karakterimizin etrafındaki veya karşısındaki kişiler bizim oyun boyunca yaptığımız se…
-
Oyun Tavsiye
by gundamaster- 21 yanıt
- 3,2k okunma
Bu bölümde oyun tavsiyesi isteyip, veriyoruz. Son zamanalrda beğendiğiniz oyunlar mı var? O halde bizlere de önerin hep birlikte oynayıp, inceleyelim. Oyun tavsiyesi verirken; Biraz oyunun içeriğinden, ne anlattığından ve türlerinden bahsediniz. Böylelikle oyuna başlayacaklar için hemen bir fikir verecektir. Hemen sizden bir tavsiye isteyeyim. Şu ara pc de oynayabileceğim güzel bir araba yarışı oyunu var mıdır? Need for Speed serisinden başka bir şey olsun.
-
Görüntüleyenler 0 kullanıcı
- Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.