Jump to content
  • Kayıt Ol

Steam/Origin (Dijital İndirme) Kampanyaları


BuDu

Önerilen İletiler

Açıklama: Bu konuda Steam ve Origin oyunları için yapılan önemli indirimler ve ücretsiz dağıtılan ürün anahtarları yer alacaktır.

Yorum: Bildiğiniz gibi ülkemizde korsan oyun patlaması yaşanmakta. Elbette bunda yerel dağıtımcıların (Aral Game vs.) oyunlar için belirlediği fahiş fiyatlar da önemli rol oynuyor. Fakat oyunlar için ciddi indirimler yapıldığında kullanıcıların orjinal oyun tercih ettiği de bir gerçek.

Konunun amacının daha iyi anlaşılması için herhangi bir oyunu örnek göstermek istiyorum.

Örnek: Batman: Arkham Origins

Tarih: 16.11.2014

batman-arkham-origins-walkthrough.jpg

Fiyatlar:

Aralgame: 117 TL

Playstore: 72 TL

Steam: 31 TL

G2A: 17 TL (En ucuz fiyattan veren güvenilir kullanıcı)

Değerlendirme: Gördüğünüz gibi oyunu 117 liraya da alabilirsiniz, 17 liraya da. 100 liranın cebinizde kalması tamamen fiyat takibi yapmanıza bağlı.

***

İndirimleri takip edebileceğiniz siteler: Cheapshark, G2A, Humble Bundle, Bundle Stars, Indie Gala

NOT: Steam, Origin, Gamersgate, Amazon, Gog.com, Greenmangaming, Gamestop, Direct2Drive, Getgames gibi sitelerde yapılan indirimleri Cheapshark'tan takip edebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 17
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • aysöken

    5

  • bLueeekun

    4

  • BuDu

    4

  • Hedon

    2

16.11.2014

Başlık: The Witcher 2: EE + The Gamers: Director's Cut (Movie) gog.com'da ücretsiz!

Açıklama: 7 gün boyunca gog.com'u ziyaret eder ve belirtilen adımları tamamlarsanız Witcher 2 EE oyununa ve The Gamers filmine ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

[bIMG]http://s14.directupload.net/images/141116/wjifibwn.jpg[/bIMG]

***

Başlık: Humble Jumbo Bundle 3 satışa çıktı.

Açıklama: Saints Row IV, Euro Truck Simulator 2, GRID 2, Blackguards, Insurgency, Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure, Always Sometimes Monsters, Full Mojo Rampage ve salı günü bundle'a eklenecek olan sürpriz oyunla birlikte toplamda 9 oyunun bulunduğu Humble Jumbo Bundle 3 yalnızca 27 liraya satışa çıktı.

[bIMG]http://s14.directupload.net/images/141116/oujeckb6.jpg[/bIMG]

***

Başlık: Humble Weekly Bundle Team 17 Evolved satışa çıktı.

Açıklama: Tüm Worms serisiyle birlikte Alien Breed Üçlemesi, Overruled, Superfrog HD ve Light oyunlarının bulunduğu dev bundle 34 liraya satışa çıktı.

[bIMG]http://www.zayanora.com/wp-content/uploads/2014/11/humble_weekly_bundle_team17.jpg[/bIMG]

***

Başlık: Pro Evolution Soccer 2015 G2A'da yalnızca 50 lira!

Açıklama: En ucuza satışa çıkaran güvenilir kullanıcıdan oyunu 45-50 liraya alabilirsiniz.

Hatırlatma: Kutulu oyun Aral Game'de 80 liraya satılıyor.

PES-2015-PC-PS4-XBOX-ONE-DIFFERENCES.png

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

715579-insurgency_800x600.jpg

[bIMG]http://assets1.ignimgs.com/vid/thumbnails/user/2013/12/18/insurgency-01.jpg[/bIMG][bIMG]http://static.gamespot.com/uploads/original/416/4161502/2426594-0002.jpg[/bIMG][bIMG]http://vnfa8y5n3zndutm1.zippykid.netdna-cdn.com/wp-content/gallery/insurgency-alpha-impressions/insurgency-2013-07-24-10-36-24-772.jpg[/bIMG]

Humble Jumbo Bundle 3'ü geçtiğimiz hafta satın almıştım. Bundle'da yer alan Insurgency oyununu 3 kişiyle paylaşabiliyorum. İkisini arkadaşlara verdim, son bir tane kaldı.

Kod kullanıldı: [WRONG]https://www.humblebundle.com/?gift=fvTVPntEEuqqcB5A[/WRONG]

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 6 ay sonra...

Arkadaş kitabevi online'da oyunlarda manyak indirim var, aslında steam'de 20'ye 40'a olan oyunlar adamların elinde tozlanmaktan 5 ile 15 lira gibi komik rakamlara satılıyor, bilen yok.

Dark Void -Rayman Origins - Call of Juarez Gunslinger- L.A. Noir Complete Edition (Steam'da 40 lira burada 14) - Resident Evil 5-6 gözüme çarptı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Geçen sene L.A yı 20 liraya aldıydım ama hala çalıştıramadım . Şu senkronize ekranından çıkmıyor bi türlü

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Steam yaz indirimleri başladı, Darkness 2'yi bu fiyata kaçırmayın, hayatınızın hatası olur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk günden kendime uygun bir şey göremedim. Öncelikle istek listemdeki oyunlara öncelik vereceğim. Daha sonra düzgün bir şeyler varsa onlara yönelebilirim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

GTA V ve Witcher 3 için daha büyük çaplı bir indirim yapılsaydı ikisinden birini almayı düşünüyordum. Şimdilik sadece Age of Empires II HD ve Counter Strike: Global Offensive'i alacağım.

Bu arada, steam'den eklemek isteyen varsa profilim: http://steamcommunity.com/id/deadpoolww

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Aynen geçmez. Hatta ilk gün sanırım GTA V için kısa süreli bir hata yapmışlar. 40 TL gibi bir ücret eklemişler ve alan kişiler almış diye duydum. Dediğim gibi istek listeme önem vereceğim. Eğer Batman oyunları %80+ görürse direk alırım. Zaten üç keredir %75 yapıyorlar. Şu an %50 gözüksede umarım 80'i bulur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Aynen geçmez. Hatta ilk gün sanırım GTA V için kısa süreli bir hata yapmışlar. 40 TL gibi bir ücret eklemişler ve alan kişiler almış diye duydum. Dediğim gibi istek listeme önem vereceğim. Eğer Batman oyunları %80+ görürse direk alırım. Zaten üç keredir %75 yapıyorlar. Şu an %50 gözüksede umarım 80'i bulur.

Hata değildi o.Gta Online için Shark cardlarını satışa sundu steam, insanlarda Gta 5 te bir fiyat hatası oldugunu sanıp shark cardlarını aldı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Eğer Batman oyunları %80+ görürse direk alırım. Zaten üç keredir %75 yapıyorlar. Şu an %50 gözüksede umarım 80'i bulur.

%75'ten üç oyun beraber alınca bayağı ucuz olmuştu ama son oyuna hiç indirim bekleme.

Witcher 2'yi bekliyordum, yüzde 50'den 80'e çıktı indirim, 5 liradan ucuza geliyor. Witcher 1 3 lira bile değildi galiba.

Ama FPS olup hikayenin içinde kaybolacağınız bir oyun istiyorsanız Darkness 2'yi kaçırmayın. İlk oyun başka platforma çıkmıştı ama başında özet geçiyorlar zaten. Diye diye dilimde tüy bitti. Metro, Hitman, Tomb Raider. Tüm bu oyunların tanesi 10 lira etmiyor.

Witcher 3'e G2A mı ne olacak adı, orada yüzde 50 indirim gördüm, ama bizim paraya çevirince kutu fiyatı kadar oluyor, Steam'in indirimsiz hali bile ucuz :D

Oyunları 1-2 yıl geriden takip edince indirimlerle korsan oyun maliyetine alınabiliyor. Hatta daha ucuza.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yok canım son oyun zaten çıkmadı, ona kolay kolay dediğim yüzdelerde indirim gelmez. Benim dediğim asıl olarak 3. oyun. Arkham City ve Asylum'u zamanında bitirmiştim. Eğer belirttiğim şekillerde indirim gelirse üçünüde alırım sıkıntı değil. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bugün efsane indirimler var.Özellikle Resident Evil,Saints Row,Europa Universalis,Fallout serileri.Bunların dışında Age Of,Tropico,Max Payne,Just Cause ve Assasins Creed serileri indirimde.

Ek olarak Kerbal Space Program ve The Legend of Heroes'u tavsiye ediyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Life is Strange Complete Season indirimde ama kartımı kaybettiğim için alamıyorum çok üzücü bi durum ;_;

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

En son Just Cause 2 aldım. Baya önerdiler birde izlediğim videolarda baya eğlenceli gözüküyordu. Helikopter, jet falan kullanmak onlardan, atlamak, adamlara direk sıkmak falan baya eğlenceliydi. Batman Arkham City almayı düşünüyorum. Origins alacaktım ama Arkham'ın hikayesini izleyememiştim, oynadığım sürümde video yoktu. Bunun dışında kardeşime Euro Truck Smilatör 2 almam lazım. Geçen indirimde almadım baya kafamı şişirdi. Umarım tekrar aynı indirime girer. Bugün flaş indirimde ise L.A Noire var o da güzel gibi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?