Jump to content
  • Kayıt Ol

League of Legends Tartışma


loykad

Önerilen İletiler

Sürekli chatboxu doldurup duruyoruz şu turnuva muhabbetleri olduğu zaman, hazır maçlar yeni başlamışken bence bi başlık açsak güzel olur diye düşündüm. 3-4 kişiyiz biliyorum ama en azından kimin ne yazdığı belli olur. :D

Beşiktaş - SKT maçı hakkında şöyle bi yorumda bulunmuştum:

Adamlar Faker'ı FB yaparak turnuvaya isimlerini gayet güzel kazıdılar gerisi önemli değil şu an :011:s3.gif

Değerlendirme olarak, Gnar aslında hatasız oynadı ama keşke Top'ta kalmaya devam etseydi. Rumble'ı çok iyi bilen birisi olarak o kadar kolay ezilmezlerdi early'de. Rumble çok feedlendi sonra başladı dolanmaya. En azından Thresh sağda solda dolanırken Sivir ve Janna Lucian'a baskı kurabilirdi. O hatayı yapmasalar maç biraz daha çekişmeli geçebilirdi. Energy agresif oynadı bence, FB aldı veya Faker'ı 1-2 kez zorladı diye kendisine fazla güvenip tf'lerde çok kötü pozisyonlar aldı. Sonra da tflerde hiçbir şey yapamaz hale geldiler, Theo o kadar kötü değildi bence güzel tf'ler başlattı. Sadece artık altın farkı boy gösterdiğinden etkisiz kaldılar malesef.

Baronu geçtim 1 tane bile Dragon alamamak üzücüydü sonuç olarak :/

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 164
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • loykad

    52

  • bLueeekun

    30

  • cakiphan

    26

  • painscream

    20

energy'nin oynaya bildiği 2 hero var ahri ve lulu. Lulu yu alıyor bu sefer onun üzerine kompozisyon yapmaya çalışıyorlar. Ama olmuyo işte tutmuyo. Ayrıca Beşiktaş kolidor değişikliği yapmamalı. Takımı taşıyacak bi thaldirin var oda kasamıyor bu yüzden. Skt karşısında gnar yüzünden kaybettiler. Çok yanlış bi tercihdi. TSM karşısında da ziggs çok fena ezdi energy'i 100 minyon fark nedir abi. ayrıca bizim adc süper oynuyo bir oynayamadı. :D

2 maçtada 24. dakkada baronu kaybediyolar. Adamlarda çılgınca tecrübe farkı var. Totem atmada ve temizlemede yetişemedik adamlara.

Bu arada Urgot çok şaşırtı paso ya banlanıyor, ya alınıyor. Noluyor adclerin papucu dama mı atıldı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben öteki maçımızı izleyemedim bi yerden tekrarını bulup da bakayım bir :(

O ilk maçta Gnar geldiğinde Thaldrin kafasını sallayıp acı acı gülümsemişti, herhalde kendisi de anladı "olmadı bu gnar ama neyse ulan" diye düşündü :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bence Faker karşısında ilk kanı alınca bir kendine güven geldi. Genel olarak da takım savaşlarında ilk Faker' ı eritme odaklı bütün takım ona saldırdı fakat o takımda Faker' ı indirsen bile diğer oyuncuları da iyi oynuyor. Adam o kadar usta olduğu bir şampiyonu da almamış, gitmiş Azir almış. Pek ciddiye almıyordu gibi geldi bana maçı. Bizim takım yine elinden geleni yaptı fakat tecrübe farkı var, karşıda çok çok iyi bir takım var. Tek o maçı izleyebildim, öteki maçına bakamadım maalesef.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

SKT şampiyon olur ya TSM'i nasıl ezdiğini görmeliydiniz oyun oynadılar resmen. Fnatic TSM'i yendiği için gözler FNC - SKT maçına çevrildi bakalım göreceğiz onlar nasıl oynayacak. Henüz o ikisi karşılaşmadı diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu sefer bu turnuva muhabbetinden çok çok geriden geleceğim. Maçlar çok geç. Gece başlayıp sabaha kadar sürüyor. Uyanık kalmak istesem bile, uyuyakalıyorum ben. FNATIC, TSM, BJK, SKT arasında maçları daha sonra online izleyeceğim. Bjk DP kadar ezilmedi. Yenilseler bile, iyi oynadılar. Onlar için güzel bir deneyim olacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Maçlar yayınlandıktan sonraki gün (teknik açıdan aslında aynı gün oluyor) tekrar veriliyor. Yani en son maç atıyorum sabah 7'de oynandıysa, saat 11-12 gibi tekrar yayını veriliyor. Hadi o da kaçtı diyelim, twitch'de "son yayınlar" tipi bir şey var Videolar sekmesi altında, orada en son yapılan yayınların tekrarı izlenebiliyor. Ben genelde öyle izledim çoğu kaçırdığım maçı :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Vaybe TSM ve Fanatic ne ezildiler yaw. İş çekik gözlülerde valla.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

AHQ'yu bizim zorladığımız dünkü maçı düşününce "biz niye yenemiyoruz TSM'i" diyorum :011: EDG'yi bilmem de Fnatic'le olan maçımızı heyecanla bekliyorum ya.

O değil Dyrus'ın Hecarim'le ezildiği 2. maç bu sanırım. Hecarim son nerf'ten sonra Top'ta hiç iş yapmıyor ya.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

BJK fena eziliyor 10. dakikada. Daha da ezecekler maçın bitimine kadar. Çok panik oynuyorlar, duvar dibinden gitmek de ayrı bir hata. 1 kişi alalım diye 4 kişinin arasına girdikleri oluyor, oranın atmosferi elbet farklı. Ben oyunu da pek bilmiyorum fakat bunlar yapılmaması gereken şeyler bence.

Edit:

27 ye 3 yenildik, Jinx Quadra attı. Adam penta atamadı diye girdi base kimse yokken :D Ardından Gnar' da girdi yine. Güldürdü o kısım. Önemli olan tecrübe kazanmak diyelim artık, ne yapalım

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

NE EZİLDİK BEEEEEEEEEEE :011: Sivir oynamasaydı keşke Nardeus diyeceğim ama muhtemelen onlar da biliyordu bir halt yiyemeyeceklerini o yüzden 2 kalkan + 1 Sivir ultisi diye düşünüp aldılar. Nardeus böyle ezilecek adam değildi valla, Dumble'ın bok yemesine ezildi Nardeus. Hele o theonun feedlemesi ://///

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Skt'e fanatic'e eziliyor inanılmaz.

SKT gerçekten mükemmel oynuyor 9 - 22 gerideler ama arada 3000 lik altın farkı var. Ve üstüne PENTA Attılar. :962129:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Dün sadece Bjk vs EDG'yi izleyebildim. Yine uyuyakaldım. T_T Valla ilk günün maçından sonra EDG'ye bu kadar ezilmemiz kötü oldu. Adamlar maçın başından sonuna kadar bizle dalga geçtiler. Jinx'e coşkuyu verirsen her türlü tek atar. Ultisi nerf yese nolur ki. :D Bu tür arenalarda pek fazla laneler vs yapmaz, farm odaklı oynarlar ama adamlar bizde dalga geçtiği için botta 2 vs 2 aldılar bizi. :D Daha ilk günün maçlarını izleyemedim ben. -___-

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

FNC vs SKT maçı var. Bakalım neler olacak? Değişik tercihler var. Corki, Ezreal, Alistar gibi. SKT yenecek bence. SKT tarafında Faker da oynuyor.

Edit: İlk maçta ezdi SKT resmen. 5 maçlık bir seri imiş. SKT maç vermeden bile kazabilir gibi gözüküyor böyle giderse.

Edit 2:SKT 2-1 yaptı. FNC 2-1 yaptı demişim, uykum gelmiş iyice. 3. maç FNC 11-3 önde ama sonunu göremeden yatacağım muhtemelen.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

FNC 2-2 yapmayı başardı ama son maç yenildiler. FNC'deki en büyük sıkıntı Febiven'in sadece "Faker" odaklı oynaması. Ona göre Faker'ı aldığında görevini tamamlamış sanıyor, sanki Faker'ı öldürünce yeneceklermiş gibi düşünüyor. Ama o takım sadece Faker'dan ibaret değil, bunu da güzelce gördüler.

Yalnız Annie + Rumble ne wombo combo yaptı beee :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Vaybe SKT vs EDG

Şuan da EDG nin kazanmasını yürekten istiyorum

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Gösteri maçı var ve baya eğlenceli geçiyor. Sunucular ile profesyoneller. Thaldrin ve Energy' de oynuyor. Komedi resmen, kaçırsanız bile sonradan izleyin derim. ADC gibi item dizen Morgana görebilirsiniz :011: Bizimkiler normal maçlarda ezemedik ama bunda ezeriz diyor ve sunuculara hiç acımıyor resmen :D Zhonyalı Sion da görebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

SKT takımının destek oyuncusu genel anlamda kötü oynadı. Kaçan ultiler, rakibi yemlemelerle maçı sundular resmen. Son maçta Fake oynamadı, zaten istenilen performans gösterilemedi deniliyordu, son maça çıksaydı da pek bir şey değişmezdi heralde. SKT bitse de gitsek şeklinde oynadı biraz da, bütün maçlara bakamadım. 3 maçı izledim ama performans olarak EDG daha öndeydi ve kazandılar da.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Valla Faker oyunda olunca karşı takım hep Faker focus oynuyordu, bu da Faker'ı gereksiz agresif olmaya zorluyordu. Sonuç olarak da saçma hatalar yapıp maçı kaybedecek noktaya geliyorlardı. Öteki eleman çok çok güzel oynadı bence.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İyi oynadı bence de. Karşı takımdan Pawn olması lazım, adam hastanelik olmuş bu turnuva öncesi bağırsak kaynaklı bir problemden. Çeyrek finalde takıma yetişmiş. Çin' de kahraman olarak görülüyormuş adam :011: Pawn 3. maçta Azir ile 10/0 skor yapmış.

4. oyunda Faker oyuna girmiş, şimdi gördüm ve Kassadin ile ölmeden maçı 6/0/12 tamamlamış. Yine 2. oyunda Wolf, Leona ile 1/8/5 gitmiş. 3. oyunda Thresh ile yine 1/8/2. 4. oyunda Alistar ile toparlamış 0/0/16 olarak. 5. oyunda Naitulus ile 1/8/5. Alistar çok iyi oynadığı söyleniyordu, 4. oyunda yasaklanmamış demek ki ve alabilmiş ama 5. oyunda EDG' den Meiko almış Alistar' ı. Wolf kötü bir performans sergiledi gibi gözüküyor. Zaten Leona ile oynadığında olmadık yerlere ulti attığını görmüştük maçta.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Vaybe Helal olsun EDG ye n sonunda Kore hegemonyasını en sonunda bi takım yıktı. Her nekadar koreliler olsada takımda yinede sevindirici. Fanatic ve EDG yi tebrik ediyorum. Çok güzel karşılaşmalar izlettiler bize.

Sunucu vs oyuncu maçıda çok zevkliydi. Oyncular Trollemesine rağmen kazandılar. ADC swain OP

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Thaldrin çok tryhard takıldı ama LB'yle kill kovalamalar falan, hiç hoş değildi. Energy'e bi kez daha kanım ısındı, çoğu yerde bilerek öldü saldırmadı falan <3

Edit: Ayrıca yeni şampiyon Ekko hakkında ne düşünüyorsunuz?

Türkçe sesi çok iyi olmuş, çoğu yerden tanırsınız bu sesi zaten :D O videodakinin Urgot, Singed ve Sion olduğu söylendi. Urgot olmadığını tasarımcı doğrulamış ama aynı zamanda Urgot reworkünün geleceğini de söylemiş. Sion olmadığı da doğrulandı şahsen ben Singed olduğunu düşünüyorum öyle kaslı bi skini var onun. Bizim aklımıza bir de şu yeni Teemo skininin kaskında gözüken silüet olduğu da geldi bilemedik :D Videoda Ekko o arkadaki duvarı koruyor sanırım, duvarda da tonla silüet var. O silüetlerin ne-kim olduğu belirsiz. Ekko'nun Lucian'ın oğlu olduğu da rivayetlerde var, o elindeki cam şeyi de Thresh'ten çaldığı falan söyleniyor. Acaba duvardaki bayan Senna mı :P Herkes kafasına göre bi şeyler uydurmuş :011:

Zamanı belirli bi çizgi doğrultusunda geri alıyormuş, o çizgiye değen her şey etkileniyormuş galiba bundan. Can mana bekleme süreleri falan geriye alınıyormuş ama bunlar kendi üzerinde geçerli olmuyormuş galiba (Videoda yaralı kalıyor). Top lane şampiyonu gibi geldi bana açıkçası bilemedim. Umarım Bard gibi hasarsız kalan sadece ultiyle iş yapan bi karakter olmaz. Low eloda bu tip herolar çoğu maçı 4 vs 6'ya çeviriyor ;_;

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?