calieran 6 Temmuz 2016 Share 6 Temmuz 2016 Merakla beklediğimiz pokemon oyunu çıktı. Aslında resmi olarak Avustralya ve Yeni Zelanda’da indirilebilir durumda ama internet de biraz aratıp bulabilirsiniz. Kendi deneyimlerime gelirsek. Çok beğendim. Sabah'dan beri; cami park; ora bura; gezip pokemon yakalıyorum... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 6 Temmuz 2016 Share 6 Temmuz 2016 Valla köyde epey kullanıyorum ama bi skörtılı yakalayamadım topu fırlatıyorum ama yakalayamadım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
suke 6 Temmuz 2016 Share 6 Temmuz 2016 Valla köyde epey kullanıyorum ama bi skörtılı yakalayamadım topu fırlatıyorum ama yakalayamadım Ahahaha, güldürdün. Eğer normal oyunlarındaki gibiyse canını azaltman gerekir. Canı azken yakalama şansın artar. GO nasıl oluyor bu konuda bir fikrim yok ama önce pokemonları pataklamak gerekiyor biraz. Ben de apk olarak kurdum oyunu, yalnız serverlarda aşırı yüklenme var diyor, oyunun login kısmının loadingini geçemedim. Yani benim telde de açılıyor. Açılmasa saçma olurdu zaten. Yalnız sağlam şarj tüketiyor diyorlar, ava çıktığınızda ekstra batarya falan götürün. Yoksa blacked out olursunuz valla. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 7 Temmuz 2016 Share 7 Temmuz 2016 Yok ya pataklama falan yoktu bi çemberin içine topu fırlatmak gerekiyor. Arabada giderken yakalanmıyormuş onu anladım Arabadan inince daha kolay oldu. Skörtılım var işte şu an, fakat köyde yürüyorum merkez falan yok Bugün öğleden sonra Safranbolu'ya gideceğiz orada her yer tarihi bina falan bakalım neye benzeyecek oyun Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 7 Temmuz 2016 Share 7 Temmuz 2016 Savaş ve gym olayı da var ama onlar nasıl olacak merak ediyorum, artı müsabakalar olacakmış. Hani oyunu, seriye ciddi oranda benzetecekler de ne çok fazla inceleme vaktim oldu ne de araştırabildim. O tür özelliklerinde yoksa kazandırılmasını merakla bekliyorum. Hepinizi Bulbasaur 'ım ile kırbaçlayacağım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
calieran 7 Temmuz 2016 Yazar Share 7 Temmuz 2016 Chat olayı da getirmeleri lazım team için de konuşmakta gerek. Adım olayını çözeniniz var mı ? Şu kadar metre vs vs. bir sürü farklı bilgi var. Oynayanlara ek tavsiye arada haritada çimenler parlar oralarda pokemon gizlenmiş demek oralara gidin. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 7 Temmuz 2016 Share 7 Temmuz 2016 Asıl merak ettiğim şey basit bir fonksiyon olarak; mezarlıkta hayalet türü pokemonlar bulunur mu? Yoksa denize gidip hayalet pokemonu yakalamak garip olurdu. Bu pokemonların ortaya çıkması işlevini bilen var mı? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 7 Temmuz 2016 Share 7 Temmuz 2016 Bu oyun ilk çıkacağı zaman sevinmiştim ama şimdi oynayanları görünce saçma bir şey olduğuna karar verdim. Milleti o kadar gezdireceklerine adam gibi online olarak Pokemon Fire red gibi bir oyun yapsalar ne olurdu sanki? Dış ülkenin birinde bir çocuk elinde Iphone ile bilmediği bir mahalleye girmiş ve telefonu için bıçaklanmış. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikan-wan 7 Temmuz 2016 Share 7 Temmuz 2016 İşte bende android telefonsuz black 2'de 649 pokemon yakalayıp pokedex tamamladım anca. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
suke 7 Temmuz 2016 Share 7 Temmuz 2016 Yok ya pataklama falan yoktu bi çemberin içine topu fırlatmak gerekiyor. Arabada giderken yakalanmıyormuş onu anladım Arabadan inince daha kolay oldu. Skörtılım var işte şu an, fakat köyde yürüyorum merkez falan yok Bugün öğleden sonra Safranbolu'ya gideceğiz orada her yer tarihi bina falan bakalım neye benzeyecek oyun Ben de de sıkörtıl var. Kamina stili güneş gözlükleri takabilsek süper olurdu. Şu an herkes işin hype'ında ama oyunun çok bi derinliği yok. Özkan'ın dediği gibi rekabetçi bir pokemon oyununu tercih ederdim. Burada aynı pokemondan ne kadar çok yakalarsan evrim falan geçirtebiliyormuşsun sanırım. Saçmalık valla. Oyun telefonlardaki yürüme koşma tipi Lifelog benzeri programlarla bir nevi aynı işlevi görüyor bana kalırsa. Gerçi bu da milleti spor yapmaya teşvik için bir başarıdır. Ejderha pokemonu yakalamak isteyenler dağlık alanlara gitmeyin, gelin Ümraniye'ye, burada her yer ejderha kaynıyor. En kötü, bi çayımı içersiniz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 7 Temmuz 2016 Share 7 Temmuz 2016 Ben dağda ejderha falan görmedim valla. Yalnız bugün Safranbolu'daki tarihi mekanları iyi sömürdüm güzel sömürdüm top kaynıyor her yer Hatta bir tanesi fışkiyeydi, altında da umumi tuvalet var elimi yıkamaya diye girdim baktım tepemde merkez var Her yeri ele geçirdim ben çok eğleniyorum bol bol yürüyen bir insan olarak <3 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
calieran 7 Temmuz 2016 Yazar Share 7 Temmuz 2016 [bimgx=250]http://i.hizliresim.com/v4lvb4.png[/bimgx] Benim Pokemon lar şuanlık böyle psişik Pokemon istiyorum Şu oyun ikide bir gitmese daha mutlu olucam. Zubattan da bıktım! her yer zubat bir gidiyorum, 3 zubat 4 zubat yeter artık yeter. Sağlamda değil her elemente alerjisi var mübarek. Oyun mağara yerine koyuyor, bizim burayı resmen. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 8 Temmuz 2016 Share 8 Temmuz 2016 Varsa şekliniz kaleye bekleriz [bIMGX=500]Http://i66.tinypic.com/x6asg1.png[/bIMGx] Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 8 Temmuz 2016 Share 8 Temmuz 2016 İlla şu telefonu erkenden aldırtacaksınız adama. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikan-wan 8 Temmuz 2016 Share 8 Temmuz 2016 Annemin *cough cough* telefonuna yükledim denemek için ama serverlarda sorun var diyor. Ya da bende mi sorun var? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 8 Temmuz 2016 Share 8 Temmuz 2016 Genel sayılabilecek bir durum, aşırı yüklenmeden kaynaklanıyormuş. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
calieran 8 Temmuz 2016 Yazar Share 8 Temmuz 2016 New York, daha doğrusu amerikada saat öğle 1'e vurduğu zaman serverlar çökmeye başlıyor.onların uyumalarını beklicez mecbur. Oha Kaleyi Gym yapmışlar Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 8 Temmuz 2016 Share 8 Temmuz 2016 Kastamonuda yol boyu gym dolu ama bi çocuk hepsini ele geçirmiş inanılmaz bi azim rahat 10 tane gym almış bi tanesini aldım ama çok dayanmaz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 9 Temmuz 2016 Share 9 Temmuz 2016 Oyun sayesinde herkes bir şekilde spor yapar hâle geldi ve oyun sayesinde, cesetler bulundu, cinayet davaları çözüldü. Bence bu hâliyle bile Dünya'ya çok büyük katkıları oldu. Biraz daha geliştirirseler kendimizi alternatif bir Dünya'da bulmuş sayabiliriz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 9 Temmuz 2016 Share 9 Temmuz 2016 Vay be bu kadarını beklemiyordum, demek insanlığın büyük bir kısmı evden dışarı çıkınca böyle şeyler yaşanabiliyormuş Valla oyun benim çok işime geliyor. Zaten günde Lifelog'a göre ortalama 10k adım atan biriyim, arada dinlenirken telefonda yapacak şey bulamamaktan yakınıyordum vurdular gol oldu Dövüşlerde bir sıkıntı yaşadım bu sabah yalnız, tam dövüşlerin orta yerinde GPS mi kopuyor ne oluyor bilmiyorum ama rahat bi 10 dk falan orada beklemem gerekiyor sonuçların çıkması için. Bugün Bolu tesislerini döve döve bi adamın elinden aldım ama Win ekranı vermiyor tabii. Ben de o ekran gelene kadar bi elimi falan yıkayım dedim, tam da o an Win oldu ekran. Ben tekrar o mekana gidip tepeye bi Pokemon dikene kadar hop başka birisi kapmış mekanı boş bulup Onu da döverdim ama o bekletme işiyle uğraşacak vaktim yoktu Tesis savaşları Hele yolda arabayla giderken kaç tane istediğim Pokemonlardan gördüğüm halde 140'la gittiğimiz için sadece haritadan izlemekle yetindiğim zamanlar [bimgx=500]http://puu.sh/pVZqf/9ed675ac55.png[/bimgx] Kastamonu'da da Snorlax bulamadığım için hala şaşkınım. Bende pek öyle 300-400 bir şey yok yakaladığım gibi duruyorlar. Sadece birbirlerinin aynısı olanları transfer ediyorum o kadar. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 10 Temmuz 2016 Share 10 Temmuz 2016 @UnderminE bence kendine ait süper ultra bir gym olmalı. Geleni gideni tokatla. Hem ileride etkinlikler olunca işine yarayabilir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 10 Temmuz 2016 Share 10 Temmuz 2016 Ya oyunda geliştirilmesi gereken çok şey var, her yer bug-glitch dolu. Oyun içi arkadaş ekleme tarzı şeyler de olmalı, diğer Pokemon Go kullanıcılarını haritada anlık görebilmeliyiz bence. Böylece daha çok etkileşim olur insanlar arasında. Gym etrafında elinde telefon olan insanlara çaktırmadan bakmak zorunda kalıyorum "ulan acaba şununla mı dövüşüyorum şu an " diye Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 10 Temmuz 2016 Share 10 Temmuz 2016 Evet, iyi fikirler ve eminim yapacaklardır. Yoksa bu haliyle çok uzun süre oynanmaz. Şimdi insanların heveslerini sömürüyorlar ve tam bitecek gibiyken bir kaç etkinlikle, yeni eklentilerle tekrar up edecekler. Hayın bunlar hayın... Neyse gidip pokemon yakalamalı. Bi tane efsanevi bulsak diyeceğim ama çok zor görünüyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 10 Temmuz 2016 Share 10 Temmuz 2016 Twitter'da birisiyle konuştum bu yüksek CP olanları bulma konusunu. Dediğine göre hiç upgrade yaptırmaya gerek yokmuş, karakter level atladıkça bulduğun pokemonların CP'si ve kalitesi artıyormuş. Efsanevi bulan baya kişi görmüştüm zaten. 4chan'daki rehberde de Pidgey'i bol bol evolve yapmak önerilmiş. Hem çok sık rastlanıyor hem de evrimleştirilmesi en kolay Pokemon 12 tane mi ne Candy istiyor. Böyle böyle EXP kazanıp kolay yolla level atlanabilir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SPAWN-TheUndead 10 Temmuz 2016 Share 10 Temmuz 2016 Gelde bu adamı yen XD [bimgx=350]http://i.hizliresim.com/v4DqEm.jpg[/bimgx] Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap