jailbird707 5 Ocak 2017 Share 5 Ocak 2017 (düzenlendi) Little Witch Academia (TV) TANITIM Shiny Chariot adlı büyücüden etkilenen Akko Kagari, "Küçük Cadı Akademisi"ne girmeye karar verir. Amacı Shiny Chariot gibi havalı ve iyi bir büyücü olmaktır. Okulda edindiği yeni arkadaşları olan Lotte ve Sucy ile birlikte, kahramanımız kendisini türlü maceraların içerisinde bulacaktır. SESLENDİRME Sucy Manbavaran - Ana Karakter Belirtilmemiş Atsuko Kagari - Ana Karakter Belirtilmemiş Lotte Yansson - Ana Karakter Belirtilmemiş Diana Cavendish - Ana Karakter Belirtilmemiş YAPIM You Yoshinari Yönetmen Jun Watanabe Ses Yönetmeni Takafumi Hori Animasyon Yönetmeni Yukiko Kakita Renk Yönetmeni DİĞER İSİMLERİ Orijinal: リトルウィッチアカデミア BİLGİ Bölüm sayısı: Bilinmiyor Gösterim: 9 Oca 2017 - ? Stüdyo: Trigger Kaynak: Özgün Türler: Macera, Komedi, Büyü, Fantastik, Okul Süre: Bilinmiyor İSTATİSTİKLER Puan: Belirtilmemiş Sıra: Belirtilmemiş Veriler 5 Ocak 2017 Perşembe günü 16:02 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: anime / 33489 Düzenlendi: 15 Haziran 2017 (jailbird707) 2 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 5 Ocak 2017 Share 5 Ocak 2017 Sezonda en çok beklediğim serilerin başında geliyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tolip 5 Ocak 2017 Share 5 Ocak 2017 Filmlerini izlemiştim, güzeldi. İzlemeyi düşünüyorum. Bakalım minik cadılarımız bu sefer başlarını nasıl belalara sokacaklar Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 5 Ocak 2017 Share 5 Ocak 2017 Mangaka Harry Potter hayrana falan mı acaba Çeviren olacak diye biliyorum bizimkilerden biri alırsa diye isim vermiyorum ayıp olmasın. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 22 Ocak 2017 Share 22 Ocak 2017 2. Bölüm Spoiler Bölümün yarısı boş geçiyor sona doğru Akko bir şeyler yapıyor pat bölüm bitiyor. Zaten kısacak hiçbir şey anlamadan bitiveriyor bölüm. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap