Jump to content
  • Kayıt Ol

Shingeki no Bahamut: Virgin Soul (08.04.2017)


jailbird707

Önerilen İletiler

Shingeki no Bahamut: Virgin Soul

TANITIM

Bahamut’un tekrar canlanışı sayesinde Dünyanın kurtulmasının üzerinden 10 yıl geçmiştir. Kraliyet başkentindeki insanlar zenginleşmiş, şeytanlar bölgeyi canlandırmak üzere tutsak edilmişlerdir. Tanrılar ise inançlı insanların azalmasından dolayı güçlerini kaybetmek zorunda kalmışlardır. Kendilerine özgü adalet anlayışına sahip olan insanlar, şeytanlar ve tanrılar tarafından tüm Dünya, temellerinden sarsılmak üzeredir. Serinin ikinci sezonudur.

 

SESLENDİRME

Favaro Leone - Ana Karakter

Hiroyuki Yoshino (Japonca)

Kaisar Lidfard - Ana Karakter

Go Inoue (Japonca)

Nina Drango - Ana Karakter

Sumire Morohoshi (Japonca)

Rita - Yan Karakter

Miyuki Sawashiro (Japonca)

 

YAPIM

Keiichi Satou

Yönetmen, Ses Yönetmeni

Shizuka Ooishi

Yazar, Senaryo Amiri

Daoko

Jenerik Şarkı İcrası

Yoshihiro Ike

Müzik

84530.jpg

DİĞER İSİMLERİ

Orijinal: 神撃のバハムート VIRGIN SOUL

Diğer: Rage of Bahamut: Virgin Soul

 

BİLGİ

Bölüm sayısı: 24

Gösterim: 8 Nis 2017 - ?

Stüdyo: MAPPA

Kaynak: Oyun

Türler: Aksiyon, Macera, Şeytanlar, Doğaüstü, Büyü, Fantastik

Süre: Bilinmiyor

 

İSTATİSTİKLER

Sıra: Belirtilmemiş

Veriler 30 Mart 2017 Perşembe günü 16:34 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: anime / 30736

 

 

 

  • Beğeni 3
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Dandy... kaisar :/

 

Amira olaydı iyiydi. her türlü izlerim de işte amira olsa....

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...
gundamaster

Bölüm 1

 

Ost yine enfes. İlk bölümde bazı noktalardaki animasyon epey kaliteydi. 3D keşke hiç kullanılmasa ama burada en azından dokusu ile falan iyi uğraşılmış pek sırıtmadı. Oldukça iyi bir ilk bölümdü.

Gizli İçerik

Baş karakterimiz aslında bir Ejderha imiş. Acaba Bahamut'un soyundan falan mı geliyor? Epey yıkıcı bir güce sahipti. Yalnız gücünün tetiklenme şekli çok absürdtü. İçindeki ejderhayı saldı resmen Rag demon'ın kucağında iken :D

Önceki sezon nasıl bitmişti pek hatırlayamadım. Bölüm başında kısa bir özet geçselerdi anlamlı olurdu.

  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

(düzenlendi)

@gundamaster +1 :) Önceki sezonun sonunu bir türlü hatırlayamadım. Bahamut ölmüş müydü? Kızıl kıvırcığın Amira'dan öpücük aldığını hatırlıyorum ama ejderi öldürdüler miydi?

1. Bölüm

Gizli İçerik

Bu sezon biraz karışık başladı gibi geldi ama sanırım şimdi oturttum sistemi. Kırmızı kız hem kız hem ejderiya. Sondaki kız da önceki sezondaki necromancer Rita sanırım. Peki kıvırcık manyak nerede?

Yalnız insanlar cennete baş kaldıracak kadar ne yaşandı ki abi? 10 sene muhabbeti de geçti Amira Bahamut olduktan 10 yıl sonrasını mı izliyoruz acaba? Gerçi öyle olsa Kaisar biraz daha yaşlı falan olurdu muhtemelen 10 yıl sonrası değil. Sargılı Şeytan'ın-Azazel- yanındaki eleman kim acaba -Moguro dediği-.

Güzel seri :) 24 bölüm olacak olması işi daha da heyecanlı hale getiriyor. Bakalım bu sezon neler göreceğiz.

Düzenlendi: (Hikari no Kishi)
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

@Hikari no Kishi 

Gizli İçerik

 

10 yıl zaman atlaması mevcut. Nina Bahamut saldırdığında 6 yaşında olduğunu söylüyordu. Kaisar'in saçlarında da farklılık var ama çok ayırt edici olmamış. Favarro'ya ne oldu ben de hatırlamıyorum hiç, diğer kıza ne olduğunu da 

 

Kral'da var bir pislik. Cennetten bir gücü elde etmiş. O nedenle Cenneti yok ederken oradaki melek siz kibirli insanlar bu gücü yönetebileceğinizi sanarak aptallık ediyorsunuz gibi şeyler söylüyordu. 

 

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Favaro Bahamut'u hallettikten sonra ortalıktan kayboldu. Aslında Kaisar ile beraber yola çıkmışlardı, hatta kral tahta çıkma töreni düzenliyordu. Bizim Amira ise sanırım yok oldu çünkü Bahamut ile bir olmuşlardı ve Favaro Bahamut'u yenince o da yok oldu. Geri döndürürler mi bilmiyorum ama dönerse fena olmaz. Ha! Bahamut ise mühürlenmiş olmalı, melekler ve şeytanlar son bir hamle yaparak mühürlemeye çalışıyorlardı, en azından öyle hatırlıyorum ama tam finalde öyle bir arada çalışırken nasıl oldu da köle moduna düştüler anlamış değilim. Sanırım Beelzebub yenilince onlar için pek iyi sonuçlanmadı. Nihayetinde umarım açıklamalar ve geriye dönüşler gelir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kendi adıma zayıf bulduğum İlkbahar sezonundaki sayılı kaliteli serilerden biri, ilk bölümüyle de geçen sezon verdiği tadın aynısını vereceğini göstermiş oldu. İlk bölüm olduğu için spoiler butonuna almaya uğraşmayacağım, böyle tatlı bir kızı bildiğin çirkin bir ejderhaya çevirdiler, olmadı. :) Görünen o ki benim gibi herkes Favoro'yu bekliyor, çok sürmez ikinci bölüm konuya ortasından dalacaktır diye düşünüyorum.

 

Two cour olması ayrı sevindirici, bütçesi az tutulmadıysa kaliteyi hiç bozmadan devam edecektir, günümüzde manga, VN ya da LN'leri bile doğru düzgün adapte edemezken, mobil oyunu bu kadar kaliteli adapte etmeleri şahane.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Oldukça sağlam başladı diyebilirim. 

Gizli İçerik

İlk sezon finalinin en kötü yönü Amira karakterinin yok olmasıydı. Favaro cast listesinde var ama hikayeye nasıl katkı yapar bilmiyorum. Başrolü devralır umarım kadın başrol ağırlıklı serileri pek izleyemiyorum. Ejderha kızımız belki Amira'yı kurtarmak açisından işe yarayabilir diye düşünüyorum.

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çizimler çok güzel be :) Umarım ilerleyen bölümlerde bozulmaz. Moguro'nun çaldığı aletin sesi de çok hoşuma gidiyor keşke biraz daha uzun sürse :)

2. Bölüm

Gizli İçerik

Abi bu Kaisar ne talihsiz adam ya Favaro olmadan doğru yolu bulamıyor resmen.

Nina ejder dönüşümünü tetikleyen şeyi  niye söylemiyor ki -neyse ya biz anladık zaten neyin tetiklediğini :D -

Kutsal çocuk falan dedi kral gittikçe ilginçleşiyor. Adam ne Cennet ne Cehennem bırakmış her yeri dağıtmış resmen ama asıl soru gücü nereden aldılar/alıyorlar. 

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

3. bölüm 

Gizli İçerik

Bu bölümle birlikte karakterlerimizi daha iyi tanırken saflar kendini belli etti. Tek eksik Favoro ama oda yakında damlar sanırım. Sonuçta ejderha kızımızın hocasıymış.

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

5. Bölüm

Gizli İçerik

Kaisar haklı o geri zekalı kral çok kötü yenilecek ama kolay olmayacaktır tabii. Jeanne ne ara çocuk peydahlandı ya? En son şeytan falan olmuştu. Geçen bölümde mi neydi zindanda gördük. 10 sene içinde ne haltlar döndü adam akıllı bir anlatsalar. Kaisar'ın saçını bozmayın :D 

Ner'desin yiğidim FAVAROOO!

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

5. bölüm

Gizli İçerik

Kralın fena yenileceği kanısındayım lakin Favaro devreye girene kadar göremeyiz herhalde. 2. bölümlük özel bölümleri izledikten sonra Jeane, Kaiser gibi orduya katılıyordu. Ama çocuk olayı ve geçen süre biraz abartı geldi. Bu bölümde Jeane çocuğumum aslında kız olduğunu da öğrenmiş olduk.

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

6. Bölüm

Gizli İçerik

Nina'yı izlemesi çok zevkli ya :D Cris denen elemanla ilgili 2 teorim var.

1. Kendisi de ejderha olabilir.

2. Kralla bir alakası olabilir. Hatta düşmanı bile olabilir. Belki abisidir.

Nina yardım edecek mi acaba Azazel'e.

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

8. Bölüm

Gizli İçerik

Zindana düşmeleri gerekliydi :) Jeanne D'Arc bir şeyler yapacak gibi. Son kısmı görmeden yorumu yazmaya başlamıştım :D FAVAROOO!!


 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Güzeeel!

9. Bölüm

Gizli İçerik

Savaş çanları çalıyoooor! Favaro'nun ne haltlar döndürdüğünü ve Nina ile bağını öğrendik :D Jeanne D'Arc kaçmak istiyor. Sanırım Rita da zindana geldi. Sağlam kargaşa çıkacak :D İzlemesi çok zevkli olacak çoook. Gerçi 12. bölüme kadar aşırı bir aksiyon beklemiyorum şu an için sadece sinyal veriyor gibiler :)

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

10. Bölüm

Gizli İçerik

Şükür sonunda flashback görmeye başladık. Ne çektin be Jeanne :( Yalnız Mugaro kız mı erkek mi bir karar verin ya :D Başta erkek sanıyordum Nina kız dedi şimdi annesi erkek diyor :D Annesine inanmak lazım tabii :D Bir de El değil Mugaro değil bildiğin Mesih oldu çocuk :D Güzel gidiyor bakalım neler olacak.

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

11. Bölüm

Gizli İçerik

Oha Cris ile alakası var dedik adam Cris'in ta kendisi çıktı :D Acaba doğru mu söylüyordu? Yalnız kendini fazla büyük görüyor çok sağlam düşecek . Rita yine günü kurtarıyor :D

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

13. Bölüm

Gizli İçerik

Değer miydi bilmiyorum ama geri zekalı gözünden oldu. Bölümleri uzatmaya mı çalışıyorlar bi patlama amma uzun sürdü. Serinin yarısına geldik tam buluştular diyordum ki yine ayrıldılar.

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

14. Bölüm

Yeni açılış çok sağlam bir savaş vaat ediyor ama 10 bölüm kaldığı ve bana göre daha serinin adam akıllı oturmadığı gerçeği böyle bir şey göremeyeceğimizi düşündürüyor. Görürsek de son bölümlerde olur pek bir şey anlamayız. Kapanış klibi ayrıca güzeldi :)

Gizli İçerik

Nine fenaymış ya :D Kapanış arka plan temasındaki ejderin Nina'nın ninesi olmasını beklemiyordum :D Acaba ne maharetleri var. Belki ileride görürüz. Yalnız ben Jeanne'nın çocuğu melekten oldu sanıyordum :D Belki de saklıyordur.

Unutmadan sorayım ben mi yanlış anladım yoksa Nina'nın babasını öldüren Jeanne mı? Şeytana dönüştüğü sırada yapmış sanırım.

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...
Gizli İçerik

Eveeeeet bir zalım bahamut finali ile birlikteyiz aşıkların biri kör olurken diğeri dilsiz oldu . İnsan göremediği zaman ses duymak ister diye adamlar kızın  sesini aldı direkt . Favaro Amiradan haber alınca kendini yollara vurdu (gerçi bunun olayı ı kadar kötü olmadı)

Kaisar da patates oldu bildiğin eli bile ondan akıllı hale geldi be yazık oldu çocuğa 

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?