pc me güveniyorum ve ayrıntılı bir megui kullanım rehberi istiyorum forumlarda sitelerde ve videolarda hep eski sürümler üzerinden anlatılmış. şöyle ayrıntılı ve açık bi anlatım görmedim. ayrıca video kaltesinden ödün vermeden boyut azaltma hakkında da bişiy bulamadım
megui nin tüm sınırlarını ve kullanımı görmek istiyorum gerçek bir video encode si yapmak istiyorum. Eğer megui hakkında herşeyi öğrenebilirsem fansubber olarak veya çevirmen + fansubber olarak çok faydalı olacağıma inanıyorum
Soru
merrahum
pc me güveniyorum ve ayrıntılı bir megui kullanım rehberi istiyorum forumlarda sitelerde ve videolarda hep eski sürümler üzerinden anlatılmış. şöyle ayrıntılı ve açık bi anlatım görmedim. ayrıca video kaltesinden ödün vermeden boyut azaltma hakkında da bişiy bulamadım
megui nin tüm sınırlarını ve kullanımı görmek istiyorum gerçek bir video encode si yapmak istiyorum. Eğer megui hakkında herşeyi öğrenebilirsem fansubber olarak veya çevirmen + fansubber olarak çok faydalı olacağıma inanıyorum
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş
Top Posters For This Question
3
1
1
En Hareketli Günler
21 Nis
5
Top Posters For This Question
merrahum 3 ileti
Magnum357 1 ileti
utkuloptuk 1 ileti
En Hareketli Günler
21 Nis 2017
5 ileti
En Takdir Gören İletiler
Magnum357
Şuraya bakmış mıydın? http://biskuvininkirintilari.blogspot.com.tr/2016/05/megui-rehberi.html Rehberi yaptığım zamana göre Megui biraz sürüm atladı ama çoğu şey geçerli olmalı. Artık yapılan işe geçme
Bu soruya 4 cevap geldi
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap