Soru-Cevap
Diğer sorularınız için
Soruları Keşfet
Şu anda bu bölümde popüler soru bulunmuyor.
-
0 oy2 cevap
-
0 oy6 cevap
-
0 oy1 cevap
-
0 oy1 cevap
-
0 oy1 cevap
Bu forumda 23 soru bulunuyor
-
planetdp
Selam arkadaşlar, elinde PD'nin son kapanmasından önceki altyazıların bir kopyası olan var mı?
0 oy6 cevap -
Yurtdışından Manga Alımı ve Gümrük Vergisi
Japoncamı geliştiriyorum ve bir açık artırma sitesinden toplu bir şekilde ucuza almaya çalışacağım bir manga serisi var (2 seri toplamda 26 kitap). Satın alcağım fiyatları gümrük kitap sınırını (150 euro) geçmiyor ama 0 fiyatları geçiyor olabilir. Bu durumda gümrük vergisi alınıp alınmayacağını, alınırsa 0 fiyatından mı yoksa aldığım fiyattan mı oranlanacağını bileniniz var mı?
0 oy2 cevap -
Demon slayer manga
Demon slayer 5. Sezon 2025 de çıkıcak diye duydum bu kadar bekleyemem. bu yüzden mangasını alacağım. 4. Sezon sonu yani 5. Sezon başlangıcı kaçıncı mangaya denk geliyor?
0 oy1 cevap -
Manga satın alma
Herhangi bir manga serisinin tamamını nereden satın alabilirim araştırdığımda hep birkaç cilti çıkıyor
0 oy1 cevap -
Berserk Manga
Berserk mangasını telefonuma indirip hani metroda olur bir yerde olur giderken okumak istiyorum fakat drive'dan indirince direkt dosya olarak geliyor. PNG içeren dosyalar. Bununla da okuyamıyorum doğal olarak hani tek tek açmam gerekiyor resimleri. Bunun bir yolu var mı? Ne bileyim PDF'e çevirmek gibi falan bilmiyorum.
0 oy1 cevap -
shuumatsu nani shitemasu ka? anime
shuumatsu nani shitemasu ka? animesi'nin finalinden sonra devam edecek gibi bir havası ancak yapımcılar bir duyuru yapmamış novel in tr çevirisine ulaşamadım. ingilizcem biraz tırt çeviriyede güvenemedim animenin nerden bittiğini bilen ve novel i okuyan biri kısa özet geçerse sevinirim
0 oy1 cevap -
anime sitesine animeleri nasıl upload ederim
merhaba yeni bir site kuruyorum fakat daha önce hiç yapmadığım için bilmiyorum siteme animeleri nasıl upload edebilirim
0 oy0 cevap -
Dororo Fansub Önerisi
Dororo animesi için hangi fansub'ı önerirsiniz? Bir sürü fansub çevirmiş açıkçası. Ek olarak bu forumda VeteranSubs da çevirmiş.
0 oy2 cevap -
çalışan memnuniyeti
lütfen bu anketi yapabilir misiniz? https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7UV9s_1mrPbB-_QBNobiJe16sjYiIfaYHFa6u3KkV_JOlwg/viewform?usp=sf_link
0 oy0 cevap -
Tate no Yuusha no Nariagari Animesini Nasıl İndirebilirim?
Merhabalar, forumda yeniyim, bu yüzden bir hatam varsa affola. Tate no Yuusha no Nariagari Animesini izliyorum ve bir arkadaşım Fansub olarak sizi önerdi. Bu yüzden animeyi indirmek için buraya kayıt oldum ancak altyazılardan başka herhangi bir indirme linki göremedim. Özellikle mi indirme linki koyulmadı, unutuldu mu, böyle mi olması gerekiyor? Her neyse işte, kısacası benim derdim AMT Fansub'ın Tate no Yuusha no Nariagari anime çevirisini sadece altyazılarla değil, tamamen indirmek. Ek olarak şunu sormak isterim, "Durum: Vizyondan kalktı" ne anlama geliyor?
0 oy2 cevap -
Aydın'da Manga satan yerler
Aydın'da manga satan yerler var mı?
0 oy1 cevap -
Mangalar ortalama kaç sayfa oluyor?
Selam arkadaşlar Assassination Classroom'un mangasını almayı düşünüyorum ve fiyatının 16 tl civarında olduğunu gördüm. Sayfa sayısı da yazmıyor 10 sayfa falansa 16 tl değer mi emin değilim o yüzden size sormak zorunda kaldım, mangalar ortalama kaç sayfa oluyor?
0 oy2 cevap -
Nanatsu no Taizai anahtarlık
The Seven Deadly Sins silahlarının anahtarlık halini Türkiye'de bulabileceğim bir yer var mı?
-1 oy1 cevap -
One Punch Man
Merhaba 12 mayıs'da one punch man yayınlanacak nereden izleyebiliriz ve ne zaman tr alt yazı olacak?
0 oy2 cevap -
Black Paradox 5 ve 6. Bölüm
Linkler kırık elinde bulunan birisi atabilir mi acaba? Up
0 oy0 cevap -
manga edit için ücretsiz program önerecek var mı?
manga editörlüğü yapacağım ama edit programı bulamıyorum param yok ücretsiz arıyorum bulursanız link ve bilgiyi yazınız
0 oy1 cevap -
michiko to hatchin Anime Arşiv Linki
Arkadaşlar, Michiko to Hatchin animesinin indirme linkini arıyordum, animeyi çeviren fansubun AnimeOu olduğunu öğrendim fakat bildiğiniz üzere AnimeOu bir süre önce kapanmıştı. Eğer Michiko to Hatchin isimli animenin arşiv linki elinizde varsa veya bulabilip paylaşırsanız sevinirim.
0 oy3 cevap -
Oban Star Racers
Merhaba, Oban Star Racers ilk sezon 11’den sonra çevrilmemiş. Bazı kaynaklarda da 2. sezonun bazı bölümleri bulunuyor ama yarım kalmış. 12. Bölüm ve sonrası çevirilebilirmi?
0 oy6 cevap -
Telefona Nasıl Anime İndiririm ?
Merhaba arkadaşlar telefonuma anime indirmek istiyorum ama nerden hangi sitelerden iniyor uygulamaları felan bilmiyorum lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi? :/
0 oy1 cevap -
ÜManga Senaryosu Yazacaklar (Taslak Çıkarılacak Şekilde)
Manga yapmak için senaryo yazanlar burdan senaryosunu yazsın litfen
0 oy0 cevap -
Everything Goes Wrong Bluray Filmi arıyorum
s.a cümleten arayıpta bulamadığım Everything Goes Wrong 1960 filminin bluray bd50 yada bd25 diski yada riplenmiş 1080p olan versiyonu arıyorum şuan piyasada 720p hardsub bulunmaktadır ve ben hardsubtan nefret ediyorum o yüzden rast gelen bir arkadaş olursa lütfen linki vermesini rica ediyorum inşallah bulursunuz
0 oy2 cevap -
Eski Çeviriler
Selamın Aleyküm Kolay gelsin . Kardeşim bir sorum olacak sizin cevirdiginiz eski animeler var örnek Clannad ben bunlar indirecen ama sitenizde bulamıyorum.
0 oy4 cevap -
MEGUI
pc me güveniyorum ve ayrıntılı bir megui kullanım rehberi istiyorum forumlarda sitelerde ve videolarda hep eski sürümler üzerinden anlatılmış. şöyle ayrıntılı ve açık bi anlatım görmedim. ayrıca video kaltesinden ödün vermeden boyut azaltma hakkında da bişiy bulamadım megui nin tüm sınırlarını ve kullanımı görmek istiyorum gerçek bir video encode si yapmak istiyorum. Eğer megui hakkında herşeyi öğrenebilirsem fansubber olarak veya çevirmen + fansubber olarak çok faydalı olacağıma inanıyorum
0 oy4 cevap
-
Görüntüleyenler 0 kullanıcı
- Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.