Hikari no Kishi 5 Ekim 2017 Share 5 Ekim 2017 Henjo: Hen na Joshikousei Amaguri Senko 2012 7.3 883 ORİJİNAL変女~変な女子高生 甘栗千子~ KATEGORİManga CİLT SAYISIBilinmiyor BÖLÜM SAYISIBilinmiyor YAYIM28 Eyl 2012 - ? DERGİYoung Animal ESERYoshiru Konogi (Hikâye ve Çizim) TÜRKomedi, Ecchi, Romantik, Okul, Seinen manga / 87466 TANITIM Amaguri Senko, sessiz sakin görünen ama aslında sapıklık yolunda emin adımlarla ilerleyen liseli bir kızdır. Ortalık yerde mikili dergi okuyabilir ve kendini okşayabilir, ayrıca açıkta çük görse gram rahatsız olmaz. Hikayemiz Senko'nun babasıyla birlikte birbirinden tuhaf işleri yaptıkları, sahibinin babası olduğu şirkete iki yetişkin erkeğin yatılı işe başvurmasıyla başlar. Senko'nun binbir çeşit tacizine uğrayacak olan arkadaşlarımızdan bir tanesi, ona karşı hisler beslemeye başlayacaktır. KARAKTER LİSTESİ Amaguri Senko Ruka Seto Uygunsuz içerik vardır yaşı küçük olanların okumaması önemle rica olur. İlk cildin Türkçe çevirisi mevcut. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 5 Ekim 2017 Share 5 Ekim 2017 Güzel eğlenceli bir manga. Yakumonogatari'den takip ediyordum ama epeydir yeni bölüm çıkartmıyorlar, tembellik ediyorlar. Çevirseler de okumaya devam etsek Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 5 Ekim 2017 Yazar Share 5 Ekim 2017 22 dakika önce, gundamaster dedi ki: Güzel eğlenceli bir manga. Yakumonogatari'den takip ediyordum ama epeydir yeni bölüm çıkartmıyorlar, tembellik ediyorlar. Çevirseler de okumaya devam etsek Editör sıkıntısı varmış abi çeviri ingilizceye yetişmiş ama editör olmadığı için gelmiyormuş devamı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
WoLcRoW 5 Ekim 2017 Share 5 Ekim 2017 Güzel bir mangaydı, umarım editör bulabilirler de türkçe de okuruz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 5 Ekim 2017 Share 5 Ekim 2017 @WoLcRoW @Hikari no Kishi En kısa zamanda bulunmasını temenni ediyorum o halde ben de. Belki birileri burada görür de editini yapmak ister. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap