Jump to content
  • Kayıt Ol

Inuyashiki


Fingolfin

Önerilen İletiler

(düzenlendi)

Inuyashiki

2017
7.9
6K
Inuyashiki Afişi
İNGİLİZCEInuyashiki: Last Hero
ORİJİNALいぬやしき
KATEGORİTV Dizisi
KAYNAKManga
BÖLÜM SAYISI11
SÜRE22 dakika
GÖSTERİM13 Eki 2017 - ?
STÜDYOMAPPA
TÜRAksiyon, Bilimkurgu, Psikolojik, Dram, Seinen
TANITIM

Inuyashiki Ichirou bahtsız bir adamdır. Sadece 58 yaşında olmasına rağmen, yaşlı görünüşü yüzünden çevresindekiler tarafından kendisine acıyarak bakılan ve ailesi tarafından bile saygı görmeyen bir adamdır. Hepsinden öte, doktoru kanser olduğunu ve bu dünyada az bir zamanı kaldığını söyler. Hayatım daha da kötüleşemez diye düşündüğü bir sırada tam da Ichirou'nun durduğu yere kör edici bir ışık vurur. Kendine geldiğinde zarar görmemiştir ancak bedeninde bazı değişiklikler olduğunu zamanla farketmeye başlar. Bu değişiklikler Ichirou'nun hayatını yoluna sokacak, onu bugüne kadar görmediği saygıyı kazanacak bir kahraman hâline getirecektir. Ne var ki aynı değişikliklere uğrayan bir kişi daha vardır...

 

SyLaR_54

SESLENDİRME KADROSU
Ichirou Inuyashiki Fumiyo KohinataJaponca
Hiro Shishigami Nijirou MurakamiJaponca
Naoyuki Andou Kanata HongoJaponca
Mari Inuyashiki Sumire UesakaJaponca
Shion Watanabe Sumire MorohoshiJaponca
YAPIM EKİBİ
Keiichi Satou Yönetmen
Shuuhei Yabuta Yönetmen
Yuzuru Tachikawa Bölüm Yönetmeni, Resimli Senaryo Taslağı
MAN WITH A MISSION Jenerik Şarkı İcrası
İLGİLİ YAPIMLAR
Kaynak Inuyashiki

 

Inuyashiki tartışma başlığıdır.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İnsanların bu kadar kötü ve bencil olması veya hep öyle insanların görünmesini gerçekçi bulmuyorum(acımasız buluyorum) açıkcası. Tabii öyle insanlar da çok ama insanlıktan bu kadar kolay vazgeçmek de doğru değil. 

 

Ana karakterin ailesiyle sıcak ilişki içinde olmamasında kendi suçu da var gibi geldi bana. Çabalamıyor gibi hissettim. Ailesi de bir tuhaf gerçi. İkinci bölümdeki pislik de sinir etti. Gantz'ın mangakasını polis denetim altında tutsun bence. Normal değil bunlar. :56_anguished:

 

Her zamanki gibi CGI kötü, anti-doğal vb olmuş. CGI'in kaplaması(çizimlerin netliği daha başarılı ama genel olarak yine kötü. 

 

Animeyi ise beğendim. Şimdilik öyle, izleyeceğim.

 

 

Düzenlendi: (Kudo Shin'ichi)
  • Süper 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 7
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bedifeci

    2

  • baryshx

    2

  • Fingolfin

    2

  • SyLaR_54

    1

Ben inuyashiki'yi aynı Gantz'daki Kato'ya benzettim, Hiro Shishigami'yi ise yine Gantz'dan Kei Kurono'ya benzettim. Hal ve hareketleri benzer geldi bana. Tamamen aynı olmasada aynı kalemden çıktığı havası var :D

 

Öncelikle Ganzt'ı izleyip okumadan bu seriyi eleştirmek biraz haksızlık oluyor. Bu seride de mangaka Gantz'da olduğu gibi tepkisizlik, abartılı tepkiler, depresif hava ve ajitasyonun vermiş gözüne. Ayrıca uzaylı olayı ve bol kanlı sahnelerde aynen devam. Gantz'da bir süre sonra seyirci ve karakterlerde alışıyordu atmosfere, ölümlere ve kan göllerine, bu seride öyle olur. Sadece kendini düşünme, aile, akraba, başkaları takmama ve dünyanın umurlarında olmama durumu v.b.

 

Birde One Piece ve Gantz göndermesinde subliminal mesaj çakmış gibime geldi. Aslında orada Gantz'ı yerer iken övüyor gibime geldi Hiro, hani ilgiyi Gantz serisinede çekelim hazır bu anime varken :P One Piece'i de yeriyor gibiydi ama ağlaması tuhaf geldi, One Piece'de Marineford harici ağlayacak bir durum pek olmadı, birde elindeki herhangi bir one piece sayısı yani. Ergenlik mi, psikolojik durumundan mı bilemedim veya belli etmesede duygusal biri mi :D Gantz hayranı çocuk bir iki güzel şey söyledi Gantz hakkında :D Senin dediğin/düşündüğün gibi değil gibisinden 

 

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 5 hafta sonra...

6. bölüm

 

Gizli İçerik

Şişi'yi eve alan kıza gıcık olacağımı biliyordum önceki bölümlerde, böyle karaktersizlere gıcık oluyorum.

 

Şişi'de gıcık zaten. Milleti öldürüyor yok insanlıktan çıktım falan bir şey hissetmiyorum sonra annesiyle falan ilgili durumlar var. Bir de suçlu sonra kendi kurbanmış gibi tavırlar içinde. Ana trolleri, 2chanı temizlemesini, gazetecileri temizlemesi falan iyiydi.

 

Yorumlarken piskoloji de, sorgulamaydı da pek girmeyeceğim bunda.

 

Ana karakter amca da çok gıcık ya. 

 

 

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

7.Bölüm  Hiro Shishigami imana mı geliyor.Şunu söyleyebilirim geçmişini silmesi zor.Serseri mayın gibi ne yapacağı belli olmuyor,umarım operasyon sonunda yine çıldırmaz,.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İkidir iyi tarafa geçecek gibi oluyor. Bu sefer de geçemeyecek gibi. 8. bölümde belli olur ama büyük ihtimâl önüne geleni biçer gibi geliyor bana.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Dedenin varlığının boşa çıkmaması için shishigami'nin kötü tarafta olması lazım, kzı ile ebesi ölebilir belki önümüzdeki bölüm, bu sefer tamamen tutunacak dalı kalmaz annesinden sonra:no:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

8.bölüm yeniden uyanış :70: kin,nefret,intikam ,polislere elvada.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Güzel anime de paraları yetmemiş sanırım. Animasyonlar 2017 yapımı bir animeye göre çok geride kalmış. Konu idare eder, akıcılık iyi, karakterler güzel ama işte adamları zorla hareket ettirmişler gibi. Gerçi dedeye uygun gitmiş, dikkat edin animeyi izlerken mümkün mertebe hep resim koymuşlar gibi, çoğunda hareketsizlik var. Savaş sahneleri felanda keza öyle. Ama izlenir çerez niyetini güzel.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?