Jump to content
  • Kayıt Ol

Yeni Mobile Suit Gundam 00 Projesi


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

(düzenlendi)

gundam-00-featured.jpg?w=768&h=425&crop=

 


2007-2008 arasında 25 bölüm olarak yayınlanan, 2008-2009 arasında yayınlanan bir devam sezonu ve 2010 yılbaşında vizyona giren bir Anime filmi çıkartarak şimdiye kadarki en başarılı paralel evren Gundam'ı olduğunu ispatlayan Mobile Suit Gundam 00'ın 10. yıl etkinliklerinde nihayet yeni bir Anime projesine yeşil ışık yakıldığı doğrulandı. Animate mağazasının Ikebukuro'daki şubesinde düzenlenen etkinlikte konuşan yönetmen Seiji Mizushima yeni projenin "Anime"* devam hikayesi" (sequel) niteliğinde olacağını doğruladı fakat konu hakkında bir format yada tarih duyurusu yapılmadı. Aynı etkinlikte yeni proje ile ilgili kısa bir Teaser de gösterildi. Gundam projelerinin çoğu zaman sonbahar ortalarında yayına girdiği düşünülürse bu yaz güzel gelişmeler alınabilir diye tahmin ediyorum.
 



Yapım, fosil yakıtların tükendiği ve insanlığın enerji ihtiyaçlarının üç büyük Yörünge Asansörü ile sağlandığı 23. yüzyılda küresel boyuta yayılmış olan düşük yoğunluklu savaşların kaynağı üç çok uluslu güç odağına karşı ani bir savaş açan ve zamanın ötesinde bir teknolojiye sahip silahlı bir organizasyon olan Celestial Being'in tüm savaşları sonlandırmak ve kaçınılmaz bir sona karşı dünyayı değiştirmek adına iki asır önceden planlanan mücadelesini işlemektedir.

*Gundam 00: A wakening of Trailblazer filminin bir tür alternatif uyarlaması olan ve 2019'un şubat ayında sahnelenmeye başlayacak Gundam 00 Re:Vision adlı stage play ile ilgili haber dün farklı bir duyuruda takipçilere duyurulmuştu, dolayısıyla bugün gelen haber ile Seiji Mizushima'nın ilgilendiği projenin bir Anime olacağı kesinleşti diyebiliriz.

Kaynak: ANN

Düzenlendi: (Akuma_Blade)
  • Beğeni 2
  • Süper 2
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Her yerinden güzellik akan bu ekibi özlemiştik baya.  :023:   İzlediğim sezonlarla bağlantılı olmasa bile, bu gelecek olan animesi, bende acı bir tat bırakan o filmi unutturacak kadar güzel bir yapım olur umarım. 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

(düzenlendi)

Laetitia_Erde_in_CB_Pilot_Suit_%2528Re-vGraham_in_CB_Pilot_Suit_%2528Re-vision%2

Yeni karakter Laetitia Erde ve Celestial Being'e katılmış haliyle Graham Aker.

 

Düzenlendi: (Akuma_Blade)
  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?