Jump to content
  • Kayıt Ol

Kyoukai Senki


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

(düzenlendi)

kyoukaisenki.jpg
 


Sunrise Beyond’un yeni Mecha/bilimkurgu serisi Kyoukai Senki (War Machines on Borderland) sonbahar 2021 yayın dönemi için duyuruldu. Türün artık kıtlığa girdiği şu günlerde derman gibi gelen fragman bütünüyle 2D animasyon içermesinden dolayı da şaşırtıcı. (Gördüğünüz üzere Sunrise “maksat safımız belli olsun” demiş)

2061’de Dünya 4 büyük küresel güç bloğuna ayrılmıştır, Japonya bu güç bloklarının egemenlik mücadelesi sonrası işgal edilmiş ve sonrasında AMAIM olarak adlandırılan insansı savaş araçlarının sıkça kullanıldığı vesayet savaşlarına sahne olmaya başlamıştır. İçine kapanık mekanik bir deha olan Amo Shiba, Gai isimli bir yapay zeka ve onun kurulu olduğu yeni tip bir AMAIM olan Kenbu ile karşılaşır ve Ghost isimli bir AMAIM'i yenmeye takıntılı olan, Jougen isimli keskin nişancı tipi bir yeni modele sahip bir özgürlük savaşçısı olan Gashin Tezuka ile birlikte Japonya’ya yeniden özgürlüğünü geri verme savaşına girer.
 

Serinin yönetmenliğini Nobuyoshi Habara (Soukyuu no Fafner külliyatı, Uchuu Senkan Yamato 2202, Break Blade) yaparken senaryo Noboru Kimura’ya (Gundam Build Divers, Gundam AGE, Persona 5 The Animation) ait. Karakter tasarımları Kenichi Ohnugi (Metal Armor Dragonar, Gundam Build Fighters, Golden Kamuy, Wrath of Ninja) tarafından yapılırken müzikler Rasmus Faber (Asterisk War, Moriarty the Patriot, Harukana Receive, Rinne of Lagrange) tarafından besteleniyor.
 

Serinin genel mekanik tasarımları Chevrolet Camaro ve Enzo Ferrari gibi otomobiller ile E6 ve E7 tipi Shinkansen trenlerinin tasarımında bulunan, bunun yanısıra 2020 yılbaşı için özel hazırlanan kısa metrajlı Gundam bölümündeki RX-78 Gundam'ı kendi tarzıyla yeniden yorumlayan endüstriyel tasarımcı Ken Okuyama tarafından elden geçirilirken serinin tasarım ekibinde ayrıca türün hayranlarının yakından tanıdığı Kanetake Ebikawa, Kenji Teraoka ve Ippei Gyobu gibi isimler de bulunacaklar. Modeller 1/72 scale olarak piyasaya sürülecek ve 14 cm kadar olacaklar. Bu da modellerin Patlabor yada Full Metal Panic gibi serilerde olduğu üzere nispeten realistik boyutlarda olduğunu gösteriyor.

Kaynak: ANN

Düzenlendi: (Akuma_Blade)
  • Süper 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 ay sonra...

Kyoukai-Senki-New-Visual-The-anime-will-
 


-11 dakikalık ilk bölüm önizlemesi ile birlikte serinin açılış şarkısı (Blank Paper - "Enemy") açığa çıktı.
-Serinin Iron-Blooded Orphans gibi bütünüyle konvansiyonel silahlar üzerine olacağı kesinleşti. Ayrıca Iron-Blooded Orphans'da olduğu gibi Kenbu yendiği düşmanların ekipmanlarını yağmalayarak kendini geliştirecek.
-Shion Shishibe (solda görülüyor) adlı yeni bir direnişçi karakter ve onun Reiki modeli AMAIM'i seriye eklendi.
-Seride yeralacak 6 AMAIM modeli ve bir ağır zırhlı kamyon maketi pre order'a açıldı. Buradan görülebilir.
-Serinin ilk bölümünün geceyarısı gösterimleri 4 ve 5 Ekim'de, ilk gündüz gösterimi ise 8 Ekim'de yapılacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?