Jump to content
  • Kayıt Ol

Welcome to the NHK'nin devamı geliyor


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

(düzenlendi)

Gerçek olaylara dayanan ve yazarı Tatsuhiko Takimoto'nun terapi çerçevesinde yaşadıklarnı romanlaştırmasıyla oluşan Welcome to the NHK (NHK ni Youkoso) romanının devaamının 16 Mayıs 2021'de düzenlenecek bir event'da piyasaya sürüleceği açıklandı. 2002'de piyasaya çıkan roman oldukça ses getirmiş, 2004'de Manga'ya ve 2006'da ise Anime'ye uyarlanarak büyük başarı kazanmıştı.

Kaynak: ANN

Düzenlendi: (Akuma_Blade)
  • Beğeni 4
  • Hayran 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hiç beklemediğim bir haber. Yıllar sonra devam edeceğini görmek güzel. Umarım anime uyarlaması da (mümkünse aynı seiyuularla) alır. 

  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu serinin mangasını, animesini, romanını tükettim ve romanı içlerinde en kötüsüydü. Diğer ikisi aşırı iyiyken romanının bu kadar kötü olması diğer türlerde çalışan başka insanların elinin hamaratlığını açıkça belli ediyor. Zaten yazar da uzun zamandır yeni bir şey çıkaramayıp face'te kafelerde "yazıyorum ben ya" diye fotoğraf paylaşıp duruyor. Romanından bir şey beklemeyi tavsiye etmiyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Yazar şu sıralar Isekai Nanpa adlı, malum janrı Hikikimori karakter üzerinden ti'ye alan bir Manga üzerinde çalışıyor. Nyaa'da filan ripini göremedim. Tarihin tozlu sayfaları arasına karışmaz da Anime uyarlaması yapılırsa ne mutlu, yapılmazsa en azından gelecekte ortamlarda "ben otaku'yum" diye dolaşma heveslisi insanlara bir ibret vesikası bırakabilmiş olması açısından bile hatırlanacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

(düzenlendi)

https://www.amazon.com/dp/B0977H8M98

Serinin devamı değilmiş. Kitap, olaylar sırasında günümüzde (akıllı telefonlar, youtube, line vs.) geçen bir bölümden ibaret. Ve 33 sayfa :dreaming-onion-head-emoticon: Hatta mevzuyu tam anlamayıp "bu nasıl devam" diye amazon yorumu bile var :sleeping-onion-head-emoticon:

Düzenlendi: (aysöken)
  • Olamaz 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?