Light Novel Sohbet
Bu forumda 7 konu oluşturuldu
-
Türkçe Light Novel Çevirileri Yayınlayan Siteler
by jailbird707- 1 follower
- 6 yanıt
- 33,1k okunma
Manga çeviren ya da yayınlayan bir sürü site olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Peki ya Light Novel ya da Web Noveller? Sayfalar dolusu metni çeviren güzide insanları da hatırlamak lazım. Aşağıda vereceğim linkler şu ana kadar bulmuş olduğum LN/WN çevirisi yapan/yapmış olan/yapmaya devam edecek sitelerden oluşacak. Siz de bildiğiniz yerleri paylaşabilirsiniz. İçeriği Gizle AlparizWorld (Taşındı - Novel Çeviri|Son Güncel: 28.10.16) * Ubau Mono Ubawareru Mono * Long Live Summons * Devouring The Heavens * Hail The King * CONQUEST …
-
Light Novel Nereden Okunur?
by of99- 3 yanıt
- 2,9k okunma
Light novel nerden okuyabilirim sabah "turkcelightnovels" sitesinden okudum daha iyi kapsamli bir site varmı ve novel önerir misiniz ben elitler sınıfına başladım güzelmidir?
-
Welcome to the NHK'nin devamı geliyor
by Akuma_Blade- 5 yanıt
- 1,5k okunma
Gerçek olaylara dayanan ve yazarı Tatsuhiko Takimoto'nun terapi çerçevesinde yaşadıklarnı romanlaştırmasıyla oluşan Welcome to the NHK (NHK ni Youkoso) romanının devaamının 16 Mayıs 2021'de düzenlenecek bir event'da piyasaya sürüleceği açıklandı. 2002'de piyasaya çıkan roman oldukça ses getirmiş, 2004'de Manga'ya ve 2006'da ise Anime'ye uyarlanarak büyük başarı kazanmıştı. Kaynak: ANN
-
Date A Live cilt 22 [FİNAL]
by Shido Itsuka- 0 yanıt
- 7,4k okunma
Date A Live 22.cildi ile final vericek.Novelin çıkış tarihi 19 Mart Perşembe İlk Light Novelın çıkış tarihi ile aynı Son Ciltden Beklentilerim Umarım <Beast> Tohka geri geldikten sonra ölmez hikaye çok açık uçlu gözüküyor. Hala renksiz görseller çıkmadı bu yüzden bir umudum var. En sevdiğim serinin bitmesi bana üzüntü veriyor ve böyle saçma bir sonla bitmez umarım Tohka yaşar ve Shido ile mutlu olur. Uzun zamandır Merak edilen Yamai'nin görünüşü sonunda gözüktü. Natsumi'nin soyadını ve geçmişi hakkında bilgiler öğrenecez. Koushi Tachibana Ana hikayeyi bitireceğini ama Encore (Ova) ve Date A Bullet gibi serilerin devam ede…
-
Bir novel hakkında yardım ederseniz sevinirim
by Ali BedeL (Wolf)- 1 yanıt
- 601 okunma
bi novel vardı.Hikayesi şöyleydi kaç bin yıl önce ölmüş bir adam gerisinde bir kadın birde hayvan bırakıyor.Kadın imaratoriçe oluyo hayvanda hayvan kıralımı ne oluyor sonra kendisi tekrardan doğuyo felan öyle gidiyodu bir site vardı orda yayınlanıyodu adını unuttum bölüm satın almalı bir siteydi 30 bölüm başına 9 tl mi ne veriyoduk adını unuttum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
-
- 0 yanıt
- 1k okunma
Merhaba sevgili AnimeMangaTR üyeleri, bir arkadaşım ile kendi Novel'imizi yazmaya başladık. Tüm her şey kendimize ait. İlk bölümümüzü nihayetinde yayınladık ve diğer bölümlerde zaman içerisinde gelecek. İlk bölüm olduğu için hatalarımız olabilir. Dilerseniz Novel'imize geçelim. NOT: Novel'den daha iyi haberdar olmak için Discord'dan beni ekleyebilirsiniz. Discord ID'm: Keinga#0075 Golden Age - Bölüm Bilgileri Arc / 1-10: Keşif ve Öncesi Bölüm: 1 Bölüm Adı: Savaşa Doğru Kara Askanya'da güzel bir gece. Aylardan sonbahar, yapraklar bir bir düşüyor. Düşen her yaprak ağacın bir emeği. Kara Askanya'nın hükümdarı Akaba Han cam kenarında ağacı seyrediyor…
-
- 1 follower
- 3 yanıt
- 1,3k okunma
İnternetde iki çevirisi var bu roman serisinin. Empty Boundaires çevirisi ve Baka-Tsuki çevirisi. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
-
Görüntüleyenler 0 kullanıcı
- Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.