Krknvldn 25 Ağustos 2023 Share 25 Ağustos 2023 (düzenlendi) Demon slayer 5. Sezon 2025 de çıkıcak diye duydum bu kadar bekleyemem. bu yüzden mangasını alacağım. 4. Sezon sonu yani 5. Sezon başlangıcı kaçıncı mangaya denk geliyor? Düzenlendi: 25 Ağustos 2023 (Krknvldn) Ekleme yaptım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
0 jedi mind tricks 5 Eylül 2023 Share 5 Eylül 2023 Kimetsu no Yaiba'nın Fandom sayfasına bakacak olursak Katanakaji no Sato-hen mangada 127. bölüm itibarıyla sona eriyor. Dolayısıyla yeni sezonun başlangıcı 15. cilt 128. bölüme karşılık geliyor. 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Soru
Krknvldn
Demon slayer 5. Sezon 2025 de çıkıcak diye duydum bu kadar bekleyemem. bu yüzden mangasını alacağım. 4. Sezon sonu yani 5. Sezon başlangıcı kaçıncı mangaya denk geliyor?
Düzenlendi: (Krknvldn)Ekleme yaptım
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş
Top Posters For This Question
1
1
En Hareketli Günler
25 Ağu
1
5 Eyl
1
Top Posters For This Question
jedi mind tricks 1 ileti
Krknvldn 1 ileti
En Hareketli Günler
25 Ağu 2023
1 ileti
5 Eyl 2023
1 ileti
En Takdir Gören İletiler
jedi mind tricks
Kimetsu no Yaiba'nın Fandom sayfasına bakacak olursak Katanakaji no Sato-hen mangada 127. bölüm itibarıyla sona eriyor. Dolayısıyla yeni sezonun başlangıcı 15. cilt 128. bölüme karşılık geliyor.
Bu soruya 1 cevap geldi
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap