jailbird707 10 Ocak 2017 Share 10 Ocak 2017 Yowamushi Pedal: New Generation TANITIM Serinin üçüncü sezonudur. SESLENDİRME Sakamichi Onoda - Ana Karakter Belirtilmemiş Sangaku Manami - Yan Karakter Belirtilmemiş Touichirou Izumida - Yan Karakter Belirtilmemiş Takuto Ashikiba - Yan Karakter Mamoru Miyano (Japonca) DİĞER İSİMLERİ Orijinal: 弱虫ペダル NEW GENERATION Diğer: Yowamushi Pedal 3rd Season, Yowapeda 3rd Season BİLGİ Bölüm sayısı: Bilinmiyor Gösterim: 10 Oca 2017 - ? Stüdyo: TMS Entertainment Kaynak: Manga Türler: Komedi, Dram, Shounen, Spor Süre: 23 dakika İSTATİSTİKLER Puan: 8.23 Sıra: 264 Veriler 10 Ocak 2017 Salı günü 16:29 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: anime / 31783 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 15 Ocak 2017 Share 15 Ocak 2017 Oh be! Sonunda başladı ve ilk bölümü de izledim. Seriyi özlemişim, ilk bölümde güzel bir tempoyla başladı. Beklediğime değdi diyebilirim, 2. bölümü fazla bekletmeden izlerim artık. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 15 Ocak 2017 Share 15 Ocak 2017 Senpaileri özleyeceğim ama yeni ekip de çok iyi duruyor. Diğer takımlarda ne gibi değişiklikler oldu merak ediyorum. Özellikle Midousuji karakterini merak ediyorum, geçtiğimiz sezonlarda favorilerimdendi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 19 Ocak 2017 Share 19 Ocak 2017 (düzenlendi) Son bölüme dair çok bir şey söyleyemeyeceğim çünkü gelecek bölüm asıl olay. Yeni karakterler ve Onada'nın gelişimi ve çekişmeler... Yine de bu burada dursun, belki yorum yazanlar artar. Düzenlendi: 19 Ocak 2017 (CloudT) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap