DarkWhirlpool 1 Mayıs 2017 Share 1 Mayıs 2017 Yardımcı Aranıyor... Manga projem var. şimdiden 5 Arc'lık konu oluşturdum. 1 adet resmedebilecek arkadaş lazım. Manganın ilk arc'ını internetten yayınlayıp yabancı dile de çevirilecek. Eğer proje tutarsa ünlü mangakalarla iletişime geçmeyi düşünüyorum... İletişim için: (535) 066 7331 Alperen AKIN 1 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
MoPe 1 Mayıs 2017 Share 1 Mayıs 2017 Yabani adlı çizgi roman dergisi var. Mart ayından aylık dergi hayatına son verdikler ama yayın hayatları devam edeceğini söylediler. Facebook, twitter gibi yerlerde hesapları var, oralardan ulaşıp çizer bulmamda yardımcı olabilirler. Hikayen bilim kurgu veya fantastik türündeyse dergi de senin hikayeni de görebiliriz belki. Ayrıca Güzel Sanatlar ilgili forumlar ve topluluklara bunu dile getirirsen daha çok geri dönüş alabilirsin. 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DarkWhirlpool 6 Mayıs 2017 Yazar Share 6 Mayıs 2017 On 01.05.2017 at 20:49, MoPe dedi ki: Yabani adlı çizgi roman dergisi var. Mart ayından aylık dergi hayatına son verdikler ama yayın hayatları devam edeceğini söylediler. Facebook, twitter gibi yerlerde hesapları var, oralardan ulaşıp çizer bulmamda yardımcı olabilirler. Hikayen bilim kurgu veya fantastik türündeyse dergi de senin hikayeni de görebiliriz belki. Ayrıca Güzel Sanatlar ilgili forumlar ve topluluklara bunu dile getirirsen daha çok geri dönüş alabilirsin. Tavsiyen için teşekkür ederim. Shounen türünde kurgum var fantastik. Hayata geçerse güzel manga ardından anime olacak... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SPAWN-TheUndead 7 Mayıs 2017 Share 7 Mayıs 2017 Dream on, ganbatte 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Mashiro moritaka 18 Şubat 2018 Share 18 Şubat 2018 On 06.05.2017 at 20:23, DarkWhirlpool dedi ki: Tavsiyen için teşekkür ederim. Shounen türünde kurgum var fantastik. Hayata geçerse güzel manga ardından anime olacak... Ben çizim konusunda yardım ederim bende epeydir manga yapmak istiyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Burak 19 Şubat 2018 Share 19 Şubat 2018 Bide seiyuu bulun tamam işte. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
LordCha 15 Eylül 2018 Share 15 Eylül 2018 Geç gördüm konuyu. Yarışmalara manga projeleri ile katılıyorum şu aralar bu yüzden pek fırsatım olmuyor genelde. Yine de hala aktifsen konunun birazını bana atabilirsin. İnceledikten sonra olumlu bakarsam çizime geçebilirim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
kaplangeneral 23 Ocak 2019 Share 23 Ocak 2019 arkadaşım manganın konusu neydi bi özet geçsen? Çok merak ettim de. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap