Jump to content
  • Kayıt Ol

Juuni Taisen


gundamaster

Önerilen İletiler

gundamaster

05e90932388df8c8dd9324d9ab0b5bbf15037525

 

Çin takviminin 12 ayını temsil eden 12 savaşçı tek bir dileklerinin gerçekleşebilmesi için birbirleri ile ölümcül bir mücadeleye gireceklerdir.

 

1. Bölüm

 

İlk bölümden epey hoşuma gitti. F/SN benzeri dilek konsepti ve birbirleri ile mücadele eden savaşçılar mevcut. İlk bölümde yer yer çok iyi animasyonlar vardı. Şiddet dozu yüksek bir seri. Başlangıç olarak iyiydi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölümde; efektler, dövüş sekansları, genel olarak görsellik güzeldi. Çok şiddet, kan var o konuda izleyiciler dikkat etmeli. Hikaye konusunda henüz netlik yok. İçi dolu olacak mı, ancak ilerleyen zamanlarda görebiliriz. Şimdilik piskopatlık, piskopatça düşünceler, karaktersizlik, yanılgı içinde bulunmalar var. Yaş sınırı +17 olması doğru olmuş, hatta 18 de olabilirdi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bozmadan giderse sağlam şeyler çıkar bu seriden.

Gizli İçerik

O kadar ben zekiyim ayaklarına yatan kendi kardeşini intihara sürükleyen domuz ablamız hak ettiğini buldu bence. Öldü mü yoksa zombi mi oldu acaba? :D Kardeşini intihara sürüklemesi çok manyakçaydı. Manyaklığın dozu artar umarım :D Ortam müsait sonuçta.

Bir de salonu patlatan büyük ihtimalle Koyun'du. 

 

  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mahou shoujou ikusei keikaku gibi her bölüm birinin hikayesini anlatıp öldürme paternine gitmezse orjinal ve güzel bir şey çıkabilir. İlk bölüm keyifliydi fakat tarz olarak sevdiğim bir karakterin baştan gitmesi biraz canımı sıktı. Gideceği çok belliydi ama yine de canımı sıktı. Belki zombi haliyle görürüz ilerde ama konuşma vs olmadan o havayı o karakterden almak zor iş. Artık ümidimi konuşabilen zombilere bağlıyorum TT-TT.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

2.bölüm

Gizli İçerik

 

Karakterleri biraz daha tanıdığımız ve taktiklerin başladığı bir bölüm oldu. Boar karakterinin tamamiyle zombileştiğini de öğrenmiş olduk. Güzel hatundu ama şansı yoktu. 

Tavanı çökerten ise maymun çıktı o karakterdne bir şey bekliyordum ama bu beni şaşırttı. Pasif gözüken karakterlerde mutlaka bir süpriz çıkıyor. Tavuk karakteriiçin de böyle oldu. Dotsuku iyi bir strateji yapacakken işler birden sarpa sardı. Maymunun yanındaki karakterden de bu bağlamda büyük bir şey bekliyorum.

 

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Aha animenin dönüm noktası , geçmişi anlatılan kişi bölüm içinde ölmedi 

  • Beğeni 1
  • Süper 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

4.Bölüm

 

İlk kez bir bölümde ölüm olmadı.

Gizli İçerik

Ben maymunun da death flag çektiğini düşünüyorum. Necromantist tavşan zorlu bir rakip. Maymun, yanındaki Nezumi yüzünden ölecek gibime geliyor. Onu koruyayim derken topu dikecek.

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?