Aurora Borealis 20 Ekim 2014 Share 20 Ekim 2014 (düzenlendi) Shigurui TANITIM 1603-1868 arası Edo döneminde Lord Tokugawa Tadanaga bir dövüş turnuvası yapmaya karar verir. Ancak bu turnuva diğerlerinden farklı olarak gerçek kılıçlarla yapılacaktır. Japonya'nın en büyük kılıç olarak bilinen tek kollu Fujiki Gennosuke ve kör Irako Seigen bu turnuvada dövüşecektir. Her ikisi de aynı zamanda Iwamoto Kogan’nun öğrencisidir. Buna rağmen bu turnuvada birbirleriyle mücadele edecektirler. Turnuvanın sonunda ise tek bir kazanan! KARAKTERLER Seigen Irako - Ana Karakter Gennosuke Fujiki - Ana Karakter Suzunosuke Kondou - Ana Karakter Kogan Iwamoto - Yardımcı Karakter Gonzaemon Ushimata - Yardımcı Karakter Lady Iku - Yardımcı Karakter Mie Iwamoto - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Romaji: Shigurui Japonca: シグルイ Diğer: Death Frenzy, Crazy for Death BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 15 Bölüm sayısı: 84 Yayım: 19 Haz 2003 - 17 Tem 2010 Dergi: Champion RED Eser: Takayuki Yamaguchi (Çizim), Norio Nanjou (Hikâye) Türler: Aksiyon, Dram, Tarih, Dövüş Sanatları, Samuray, Seinen İSTATİSTİKLER Puan: 8.23 Sıra: 444 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 16:00 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 3868 Manga aşırı şiddet ve cinsellik içerdiğinden 18 yaş altı için uygun değildir. Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
_Kyoukasuigetsu 21 Ekim 2014 Share 21 Ekim 2014 Animesini izlemiştim bunun ama manganın tamamı uyarlanmamış maalesef. Çok da sevmiştim. Keşke çevirisi olsaydı da mangasını da okuyabilseydim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 21 Ekim 2014 Yazar Share 21 Ekim 2014 Animesini izlemiştim bunun ama manganın tamamı uyarlanmamış maalesef. Çok da sevmiştim. Keşke çevirisi olsaydı da mangasını da okuyabilseydim. Bunun animesi mi vardı! O_o bulup indireyim bari..Teşekkürler.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap