gundamaster 20 Ağustos 2015 Share 20 Ağustos 2015 (düzenlendi) Supinamarada! TANITIM Shirakawa Rou annesini hazin bir trafik kazasında kaybettikten sonra ikiz kız kardeşi Haruna ile birlikte başka bir şehre, bir yakının yanına taşınmak zorunda kalır. 15 yaşında öksüz kalan iki kardeş sadece yeni çevrelerine değil aynı zamanda tek akrabalarına da alışmak zorunda kalacaklardır. Annesinin olimpik sporcu olma hayalini gerçekleştirmek isteyen Rou, kazanın ertesi günü çıktığı buz pateni yarışmasında moral bozukluğu sebebiyle bu şansı da elinden kaçırır. Yeni taşındığı Tomakomai adlı küçük şehirde, Buz Hokeyi ile tanışacak ve hayata dair farklı planlar geliştirecektir... KARAKTERLER Wakami Isono - Ana Karakter Kouchi Genma - Ana Karakter Keiichi Genma - Ana Karakter Haruna Shirakawa - Ana Karakter Rou Shirakawa - Ana Karakter DİĞER İSİMLERİ Romaji: Supinamarada! Japonca: スピナマラダ! BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 6 Bölüm sayısı: Bilinmiyor Yayım: 14 Tem 2011 - 1 Kas 2012 Dergi: Young Jump Eser: Satoru Noda (Hikâye & Çizim) Türler: Dram, Spor, Seinen İSTATİSTİKLER Puan: 6.90 Sıra: 9752 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 16:05 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 79965 KİŞİSEL YORUM: Spoiler Buz hokeyi ile ilgili daha önce hiçbir mangaya rastlamamıştım. Bu nedenle farklı bir deneyim. Ülkemizde de yaygın bir spor değil, bu yüzden daha fazla çekiciliği olduğunu düşünüyorum. Detaylı çizimleri ve işleyişi ile bu konuda epey bilgi sahibi olmak mümkün olacak. Bunu sevdiğiniz bir şeyle bütünleştirince zevki iki katına çıkıyor. Detaylı çizimleri de bu konuda oldukça yarar sağlıyor. Spor serilerini seviyor ve ilgi duyuyorsanız kaçırmayın. Not: Mangayı tavsiye eden Aurora Borealis'e teşekkürler. Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
suke 20 Ağustos 2015 Share 20 Ağustos 2015 Zamanında televizyonda Mighty Ducks diye bir çizgifilm vardı, buz hokeyi yapan ördekleri konu alırdı. Güzeldi, o geldi aklıma. Bu tarz bir mangayı ilk defa görüyorum, okurum ben bunu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 20 Ağustos 2015 Yazar Share 20 Ağustos 2015 Mighty Ducks'ı az buz hatırlıyorum güzel çizgi filmdi. Manganın baş karakteri seveceksin high-tempered bir tip. Mücadeleye girmekten falan kaçınmıyor. Maçlar başlayınca daha şahane olacak manga Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 7 Ekim 2015 Share 7 Ekim 2015 valla mangayı burda tanıtımda görünce bi' şaşırdım ama Bahadır tanıtımı senin yaptığını görünce daha bir şaşırdım ayrıca sevindim. Umrım daha sık buralarda görebiliriz seni:) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 7 Ekim 2015 Yazar Share 7 Ekim 2015 Üşenmezsem tavsiyelerin üzerine okuyup da beğendiğim ve tanıtıma açılacak çok manga var Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap