WoLcRoW 15 Aralık 2016 Share 15 Aralık 2016 Gantz mangasından kendisini zaten yeterince tanıyor olduğumuz Hiroya Oku'nun 2014'den beri yayımlanmakta olan mangası animeye uyarlanıyor. TV serisinin galası ise Ekim 2017'de yapılacak. Kodansha'nın yayımladığı manganın 5. fasikülü 18 Ekim'de yayınlandı. Japonya'da 23 Ocak'da 8. fasikülü yayımlanacak olan mangayı Oku'nun 10. fasikülün ardından bitirmeyi planladığı da bilgiler arasında. Kaynak Inuyashiki TANITIM Inuyashiki karısı ve iki çocuğu tarafından umursanmayan bir aile babasıdır. Üç aylık ömrü kaldığını öğrendiğinde, öldükten sonra onu özleyecek olan tek varlığın köpeği olduğunu fark eder. Yakaladığı bu öz farkındalığın ardından, iniş yapmakta olan uzaylılar tarafından öldürülür. Yalnızca dış görünüşü insan olacak şekilde makine olarak yeniden oluşturulur. Artık insan değildir. Hayatındaki bu değişim onun için nasıl olacaktır? Tanıtım Videosu: Twitter mesajına ulaşmak için tıklayınız. KARAKTERLER Hiro Shishigami - Ana Karakter Ichirou Inuyashiki - Ana Karakter DİĞER İSİMLERİ İngilizce: Inuyashiki Japonca: いぬやしき Diğer: Last Hero Inuyashiki BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: Bilinmiyor Bölüm sayısı: Bilinmiyor Yayım: 28 Oca 2014 - ? Dergi: Evening Eser: Hiroya Oku (Hikâye & Çizim) Türler: Dram, Bilim Kurgu, Seinen İSTATİSTİKLER Puan: 7.69 Sıra: 2120 Veriler 15 Aralık 2016 Perşembe günü 17:15 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 64465 5 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 15 Aralık 2016 Share 15 Aralık 2016 Baya iyi bir haber. Manga'sını takip ediyorum ama Türkçe takip ettiğim için (maalesef) bir süredir devamı gelmediğinden yarım kaldım. Olmadı devam edeceğim, hazır anime haberi gelmişken nezaketi bırakıp devam etsem fena olmaz gibi görünüyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap