Gallardo 19 Aralık 2021 Share 19 Aralık 2021 (düzenlendi) Bu konuda giyim-kuşam konusunda beğendiğiniz karakterleri yazabilirsiniz. Birkaç örnekle başlangıcı yapıyorum: Battery - Takumi Harada. Sade ve sportif. Gizli İçerik Ginga Tetsudou 999 - Maetel. Tam bir Ojou-san. Fairy Tail - Juvia ve Re: Zero - Anastasia karakterlerinde bu giyim tarzından esintiler görebilirsiniz. Gizli İçerik Oniisama-e - Fukiko İchinomiya. Aslında Dezaki animelerindeki herhangi bir karakteri örnek gösterebilirim. Gizli İçerik Death Note - Naomi Misora Gizli İçerik K - İzumo Kusanagi. Özellikle bu kombin. Gizli İçerik Düzenlendi: 3 Ocak 2022 (Gallardo) 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
1456ha 4 Mayıs 2022 Share 4 Mayıs 2022 Animelerde karakterlerin farklı kıyafetler giydiklerini pek göremiyoruz ama güzel konu cidden, karakterlere bakınmak da eğlenceliydi xxxHolic - Yuuko Ichihara. Fazla söze gerek aslında, kendisine ne giyse yakışıyor. Karakterin tasarımı gerçekten çok başarılı. Gizli İçerik Honey and Clover - Yamada Ayumi. Genel olarak giyim tarzını beğeniyorum, rahat ve hoş kıyafetler ^^ Gizli İçerik Elias Ainsworth. Başka bir kıyafet giydiğini çok görmedik ama bu tür eski tarz kıyafetleri seviyorum. Özellikle de karakterlerin üçlü takım giymeleri güzel oluyor ^^ Gizli İçerik Akatsuki no Yona - Shin-ah. Gizli İçerik Yuukoku no Moriarty - Albert James Moriarty. Üçlü takım Gizli İçerik Kuroshitsuji - Ciel Phantomhive. Mangadaki çoğu karakterin kıyafetleri ince tasarlanmış, okurken durup bir incelemek gerekiyor arada bence Gizli İçerik Acca 13 - Mauve. Üniformanın yakıştığı karakterlerden. Gizli İçerik BSD - Nakahara Chuuya. Bungou Stray Dogs'da giyim tarzını sevdiğim birkaç karakter daha var aslında. Dazai ve Kyoka gibi. Gizli İçerik 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap