Aurora Borealis 23 Aralık 2016 Share 23 Aralık 2016 Haikyuu!! TANITIM Ortaokullar voleybol müsabakaları sırasında Tobio Kageyama tarafından ezildikten sonra intikam ateşiyle yanıp tutuşan Hinata, nefret ettiği ezeli rakibi Kagayema’yla karşı karşıya gelmek için Karasuno Lisesi’nin voleybol takımına kaydolur.Tek amacı intikam almaktır! Kendi takım arkadaşları tarafından dışlanan Kageyam da daha güçlü takımları olan liselerdense Karasuno Lisesi’ni tercih etmiştir. Hinata artık orta okuldan beri Nefret ettiği Kageyama ile ile aynı takımda oynamak zorundadır. Ancak eskiden bir efsane gibi anılan Karasuno Lisesi artık eskisi gibi değildir. Bu iki geçimsiz voleybol aşığı tüm takımı sarsıp kendine getirecektir. KARAKTERLER Shouyou Hinata - Ana Karakter Tobio Kageyama - Ana Karakter Tooru Oikawa - Yardımcı Karakter Yuu Nishinoya - Yardımcı Karakter Kei Tsukishima - Yardımcı Karakter Tetsurou Kuroo - Yardımcı Karakter Kenma Kozume - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Orijinal: Haikyuu!! İngilizce: Haikyu!! Japonca: ハイキュー!! Diğer: High Kyuu!!, HQ!! BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: Bilinmiyor Bölüm sayısı: Bilinmiyor Yayım: 20 Şub 2012 - ? Dergi: Shounen Jump (Haftalık) Eser: Haruichi Furudate (Hikâye & Çizim) Türler: Komedi, Dram, Okul, Shounen, Spor İSTATİSTİKLER Puan: 8.77 Sıra: 31 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 09:48 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 35243 KİŞİSEL NOT: Spoiler Sanırım One Outs dan sonra bu kadar deli gibi hayranı olduğum 2. spor mangadır. One outsdan farklı olarak burada takımları, rakipleri, yan karakterleri, ana karakterleri hatta kageyamayı bile her şeyi sevebiliyorsunuz. Gerçi uzun zaman voleybol oynadığım için belkide ben çok sevmiştim ama kaliteli spor mangası arayanlara özellikle duyurulur. Manganın 3 sezon animesi mevcuttur ve mangaya baya sağdık gitmiştir Animesini izleyip mangaya atlayabilirsiniz. 3 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bedifeci 15 Ocak 2017 Share 15 Ocak 2017 Şu an tek güncel takip ettiğim manga olur. Animeden başladığım için mangasının çizimleri garip gelmişti sonrada manga da aşırı spoiler yememe rağmen yeni sezon animesi yine keyif vermiştir.Tanıtım için teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap