Jump to content
  • Kayıt Ol

Sōkyū no Fafner The Beyond


gundamaster

Önerilen İletiler

gundamaster

fafner-beyond.png.jpg

 

Yokohama'da Perşembe günü yapılan Sōkyū no Fafner Soshi Minashiro Birthday Festival'inde Fafner serisi için yeni bir yapım duyuruldu.

Formatı henüz belli olmayan yapıma ait teaser ise 6 Ocak'ta yayınlanacak.

 

Not: Detaylar geldikçe başlığa eklenecektir.

 

Kaynak:ANN

 

 

  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Fragman yarın duyurulacakmış. 26 Aralık'daki ön duyuruyu aylardır bekliyordum. Fafner serileri benim için gayet mükemmel bir Mecha serisi olmasının yanısıra aynı zamanda yaşadıklarını hissettiğinizkarakter kadrosu kurmayı ve insanlık üzerine varoluşçu bir bilimkurgu örneği olmayı da son derece iyi başarıyordu. 2017'nin benim için yegane anlamı dersem abartmış olmam sanırım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çok çekti bu çocuklar... Yeter artık, rahat bıraksınlar... :/

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Beklediğimiz üzere Teaser yayınlandı. Dolu dolu bir teaser.

 

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 yıl sonra...
(düzenlendi)


Yeni Teaser'de serinin 12 bölümlük bir TV serisi olacağı teyit edildi. Yapım Digimon Tri ve Yamato 2199/2202 gibi ilk gösterimini birleştirilmiş versiyonlar üzerinden sinemalarda yaparak ardından TV'ye gelecek. Yayın tarihi 2019 olarak belirtilmekle birlikte ay ve gün olarak henüz netleşmedi.

Kaynak: ANN

Fafner: Heaven & Earth filminde sanat yönetmeni olarak çalışian Michie Suzuki, görüntü yönetmeni olarak çalışan Takuma Marooka ve şef direktör olarak yeralan Takashi Noto bu sezona aynı konumlarda yeralacaklar. Senarist Tow Ubukata, karakter tasarımcısı Hisashi Hirai ve Mecha tasarımcısı Naohiro Washio ile açılış/kapanış şarkılarını seslendirecek Angela ise bir kez daha geri dönüyorlar.

Hikaye hakkında ilk detaylar henüz netleşmedi ama kesin olan yegane şeyler:
 

 

Fafner EXODUS 2. sezon finalinden bir süre geçecek bir timeskip içereceği ve Altair ile yapılacak nihai temas üzerine kurulu olacağı. Ayrıca Fafner ünitelerinden bazıları bu seride yeniden isimlendirilmiş şekilde gelecekler. 

 


Zwei (Unit II) : "Grim Reaper", Vier (Unit IV) : "Abaddon", Sieben (Unit VII) : "Azrael", Neun (Unit IX) : "Izanami" ve Dreizehn (Unit XIII) : "Chronos" olarak yeniden adlandırılmış olacak. Kazuki'nin Grim Reaper'e, Miwa'nın ise Sein'e pilot olacağı söyleniyor.

 

Düzenlendi: (Akuma_Blade)
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?