Aurora Borealis 26 Eylül 2014 26 Eylül 2014 (düzenlendi) Hetakoi TANITIM Shizuka Komai 20. Yaş günü için kaplıcaya gitmeyi seçmiştir. Her şeyin çok sakin ve sıradan olduğu bir anda kaplıcada yerde sarhoş ve çıplak bir kadının yattığını fark eden Komai için bu bir ilktir ve şok olmuştur. Daha sonra koleje giren Komai liseden bir arkadaşının da zorlaması ile Kaplıca kulübüne katılır. Gözlerinin önünden gitmeyen o görüntünün sahibinin Kulüp üyesi Ruka Shinohara olduğunu öğrenince Daha çok gerilmeye başlar. Rukadan hoşlanmaya başlamasına başlar ancak gözünün önünden gitmeyen görüntü yüzünden onunla doğru dürüst konuşmayı bir türlü beceremez. KARAKTERLER Shizuka Komai - Ana Karakter Ruka Shinohara - Ana Karakter Nagisa Shimazu - Yardımcı Karakter Rina Kurahashi - Yardımcı Karakter Takeki Tsuchiya - Yardımcı Karakter Mike - Yardımcı Karakter Kurumi Konishi - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Orijinal: Hetakoi Japonca: ヘタコイ Diğer: Katakoi, Until I Turn Around the Corner BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 10 Bölüm sayısı: 61 Yayım: 19 Eki 2007 - 19 Nis 2012 Dergi: Young Jump Eser: Junko Nakano (Hikâye & Çizim) Türler: Komedi, Dram, Ecchi, Romantik, Okul, Seinen İSTATİSTİKLER Puan: 7.85 Sıra: 1314 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 10:17 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 22143 Manga +18 yaş ve üzerine uygundur. Not: 18 yaş üzeri uygun derken gerçekten 18 yaş üzerine hitap ettiğini özellikle vurgulayayım. Mangaka birbirine aşık iki yetişkin insanın ilişkilerini başından son anına kadar detaylı hatta cinsel içerikli vurgulanması gereken sahneleri de kullanmaktan çekinmeden anlatmıştır. Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme
suke 26 Eylül 2014 26 Eylül 2014 gundamaster'ın tavsiyesiyle okuduğum bir mangaydı Hetakoi. İlk başta biraz ertelemiştim ama başlayınca sanki tek solukta okudum ve bitirdim gibime geldi. Baş karakterle kendimde ortak pek çok özellik bulunca hikayesi ilgimi çok daha fazla çekti ve bitirdiğimde en beğendiğim mangalar arasında yerini aldı. Herkese tavsiye edebilir miyim bilemiyorum da, olgun bir aşk hikayesi görmek ve bir mangaka insani durumları uzatmadan sıkmadan nasıl yazmış, çizmiş, bunu okumak isteyenlere tavsiye edilebilir.
aysöken 2 Ekim 2014 2 Ekim 2014 Okunacaklara atayım da çevirilirse okurum. Mangalar kutsal adamların işi sayıldığı için Türkiye'de ecchi kategorisi pek tasvip edilmiyor. Bu kadar ağırı hiç edilmiyor. O iş yaş yani. Bu tür mangalar insanların libidolarına oynadığı için göze ayrı bir güzel gelir. Ben de severim yani şahsen.
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap