Jump to content
  • Kayıt Ol

2017 Bahar Animeleri Genel Başlığı


Bakayalo

Önerilen İletiler

Bakayalo

2017 Bahar sezonu animeleri üzerine kısa değerlendirmeler yapıp sezon hakkında genel görüş, düşünce, duygu ve izlenimlerinizi belirtmek için bu başlığı kullanabilirsiniz.

 

Duyuruyu sekiz on anime hakkında izlenimlerimle devam ettirmek isterdim ama önceki sezonlardan biriken animeleri tamamlamaya öncelik vereceğim :006:

 

Güncel sezondan izlemeye başladığım tek anime The İDOLM@STER Cinderella Girls Gekijō, kısa adıyla CinGeki (bu da Shingeki no Kyojin'in "şingeki"siyle aynı şekilde okunuyor, Japonları ilgilendirdiği kadarıyla :W).

3,5+1,5=5 dakika (kısa olanı şarkılı özel bölüm) şirinlik, güzellik, geyik, komedi; kapanış şarkısı hariç yarım dakika kadar müzik, arada da (hadi yarım dakika da bu etsin) fetişleştirdiğimiz kıvrımlar. Kısacık bir yan diziden bekleneceği üzere safi fanservis yani :P İyi geldi, hoş geldi.

Daha düzgün bir tarifini de başlığını açıp yaparım müsait bir zamanda.

  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

(düzenlendi)

Bu sezonki animelerin çoğunun ilk bölümüne baktım sayılır. Yine tüm türlerde klişenin dibine vurmuşlar :( İzlediklerim arasından Tsuki ga Kirei ve Berserk'e devam ederim. Plase olarakta belki Souryo to Majiwaru Shikiyoku no Yoru ni...,  Boruto ve Renai Boukun  izlerim herhalde ;) Diğerleri bana hitap etmedi :P

 

Bana hitap etmeyenler; Hinako Note, Quan Zhi Gao Shou, Tsugomomo, Seikaisuru Kado, Clockwork Planet, Sakurada Reset, Sakura Quest, Busou Shoujo Machiavellianism.

 

Edit = Shingeki no Kyojin'e de bitince bakarım, sevdiğim bir seri değil ama ilk sezonu izledim, bunu da izlerim :)

 

Bana hitap etme olayının farklı değişenleri var, kişiden kişiye değişir. Ergen kız ve oğlanların sert çocuğu oynamaları, klişeler, gemu içine girilen animeler, ikide bir ano sono diye kıvranan genjlar v.b.

Düzenlendi: (baryshx)
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • Saenai Heroine no Sodatekata ♭

  • Shingeki no Bahamut: Virgin Soul

  • Re:Creators

  • Eromanga-sensei

  • Fukumenkei Noise

Eğer ilk sezonlarını izlemiş olsaydım Shingeki no Kyojin ve Boku no Hero Academia'ya da başlardım. Saenai ve Bahamut asıl beklediklerim, tam olarak istediğimi de veriyorlar. Diğer 3'ünden büyük beklentim yok, zevkle izleyebildiğim sürece yeterli gelecektir. Bu sezondan izleyebileceğim çok seri bulamadım kendime.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 yıl sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?