Jump to content
  • Kayıt Ol

2017 Kış Animeleri Genel Başlığı


Bakayalo

Önerilen İletiler

Bakayalo

2017 Kış sezonu animeleri üzerine kısa değerlendirmeler yapıp sezon hakkında genel görüş, düşünce, duygu ve izlenimlerinizi belirtmek için bu başlığı kullanabilirsiniz.

 

Duyurumu yapar yapmaz da başlıyorum. Bu defa geçen sezonki gibi hepsinin başlamasını bekleyemeyeceğim, şimdiye kadar çıkanları hemen sıradan çıkartayım.

 

İlk bölümden bıraktıklarım:

 

Fuuka

"Beni delilsiz mesnetsiz suçlayıp yargısız infaz eden gerizekâlı zorba kız Akitsuki Fuuka" yerine "Âdeta yaz rüzgârına bürünmüş bir kız olan Akitsuki Fuuka" dediğinde (daha açılış şarkısı girmeden) bıraktım. Araya gömleklerimi çamaşır makinasından çıkarıp asma işi girince can sıkıntım biraz geçti, bir şans daha verdim. Dayandım, dayandım, dayandım... çift rolü yapma kısmında kusasım geldi, temelli bıraktım. Az daha gitseymişim bölüm bitiyormuş oysa >_> Neyse, bu gerizekâlı zorbayı bana yaz rüzgârı diye takdim eden bir salağın anlatacağı hikâyeyi merak etmiyorum zaten.

 

Minami Kamakura Koukou Joshi Jitensha-bu

İlk bölümü sonuna kadar izlemek zorlamadı aslında, ama devamında çok sıkılacağımın yeteri kadar işaretini gördüm. Müdirenin sunumu, öğretmenin tiradı, kızların diyalogları... Böyle düzgün ses sanatçıları bulur da önlerine sıkıcı olmayan tek cümle koymaz mı insan ya!

 

Schoolgirl Strikers - Animation Channel

Bunun da ilk bölümünün sonuna problemsiz geldim. Arada uyumuşum da ¬_¬ Gözümü açtığımda bikinili ablaları gördüm. Şöyle bir geri dönüp bakayım belki tekrar görmek isterim dedim... Yok, boşuna uyumamışım. Hayır yani o ablaları yine görmek isterim tabii, ama Megami Magazine posterlerinde, fanartlarda falan. Animeyi almiyim.

 

Youjo Senki

Aslında hiç sıkılmadım bundan, dünya kadar boş vaktim olursa izlerim belki, ama olmayacağını biliyorum. Rahatsız eden ufak tefek şeyler vardı, hiçbiri bıraktıracak kadar değildi, derken son sekansı bağlayan o abartılı kötü adam gülüşü bardağı taşırdı. Öyle hareketleri üç yerde görmek isteriz: İlkokul çocukları için olan çizgi filmlerde, komedilerde, Fox TV dizilerinde.

 

 

Devamına bakacaklarım:

 

AKIBA'STRIP

Açılış şarkısı girmeden bırakacaktım az kalsın; belki komiktir, bir şans vereyim dedim; iyi ki vermişim, pişman etmedi. Komikliği bir yana (gülmekten kırmaya odaklı da değil zaten), çok eğlendirecek beni. Belki absürt macera açlığımı bu giderir. TO BE HERO'nun vaat ettiğinin yarısını bile vaat etmiyor ama TO BE HERO da derya vaat edip katre vermişti, AKIBA'STRIP vaat ettiği mütevazı saçmalığı ve eğlenceyi verse fazla bile.

 

Masamune-kun no Revenge

Hakkında hiçbir şey okumamıştım, neyin intikamı bu diye merak ediyordum. "Bir zamanlar zengin ama ezik bir genç vardı, hatırladın mı?" imiş olay. Sevdim. İlk bölümün sonu da epey güleceğime işaret. İki üç bölüm daha izlerim en azından.

  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

(düzenlendi)

Şuan da kesinlikle izlemeye değen sadece iki anime mevcut 

 

Birincisi Konosuba ikincisi ise Uchuu Senkan Yamato 2202

 

Konu sahibini bunların hepsini izlemeyi denediği için takdir ettim.Ben başaramazdım

Düzenlendi: (Ulmo)
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben de henüz pek bir şey izlemedim ama eğer çok tırt şeylere dönüşmezlerse 5 tane izleyeceğim seri var.

Akiba's Trip: Oyununu şeyettiğimden merak ettim, fena da değil ama beklentiyi yüksek tutmamak gerek.

Zestiria 2: Oyundan yine, geçen sezonun devamı, bakalım ufotable nasıl katledecek seriyi.

Little Witch Academia: Trigger.

Masamune-kun no Revenge: Başroldeki kız fetişlerime hitap ettiği için merak ediyorum, afişe bakınca anlaşılıyor zaten yapımcıların neyi amaçladığı. Harem olmasa iyi olurdu ama, zaten kız main oğlan main, diğer kızları niye haremine dahil ediyorsunuz ki oğlanın?

 

Youjo Senki'de uçmalı kaçmalı büyülü şeyler olduğunu duyunca hiç elleşesim kalmadı seriye, yoksa konu ilginçti, ama kötü de işlenmiş sanırım, o yüzden ilk bölümü indirmiştim izlemeden sileyim. :P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

(düzenlendi)

Fuuka: İlk bölümün yarısında bıraktım.

Minami Kamakura Koukou Joshi Jitensha-bu: İlk bölümün yarısında bıraktım.

Schoolgirl Strikers - Animation Channel: İlk bölümün yarısında bıraktım.

Youjo Senki: İdare eder bir uyarlama olmuş. Yine de devam edeceğim, yüksek bir beklentiyle başladım maalesef. Sevdiğim yanları kadar sevmediğim yanları da var. Aslında ilk bölüm açısından sevmediğim yanları çok var ama yine de devam edeceğim. 

Masamune-kun no Revenge: Aslında beğenmedim gibi bir duruma sahip ama yine de devam edeceğim. Hani kusturacak kadar kötü değil, çok da iyi değil. Böyle aralarda geziyor, sürünüyor falan. Eh işte!

Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen: Kesin devam edeceklerimden. İlk bölümde fena değildi, hikâye çok sarmadı ama olsun.

Akiba's Trip The Animation: Saçma ama eğlenceli. Bu yüzden devam edeceğim.

 

Kısa kısa yazdım, çok uğraşacak vaktim yoktu ama boş da bırakmak istemedim. Maksat katılım.

 

Düzenlendi: (CloudT)
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Çok seriye bakmayı düşünmüyorum ama en azından merak ettiklerimin ilk bölümlerine bakarım. Kesin devam edeceklerimin yanında hiç bakmayı düşünmediklerim de var. Sonra sonra azalıyor ben de liste. 

 

Kesin izleyeceklerim;

 

Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen:İlk sezon filler ile bitmesine rağmen orta karardı. Bu sezonda çok iyi giriş yapmasa da izlettirir kendini.

 

Little Witch Academia (TV): Sezon için en çok beklediklerimden. Direk banko.

 

Tales of Zestiria the X (2017): İlk sezon hiç fena değildi. Bu sezon daha iyi olacak gibi duruyor.

 

Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu: Sukeroku Futatabi-hen: Sezondaki diğer banko serim.

 

Yowamushi Pedal: New Generation : Hastasıyım. Geçtiğimiz sezonundan beri dört gözle bekliyorum.

 

Yami Shibai 4th Season: İlk sezonundan beri severek takip ediyorum. Bazı bölümleri enfes.

 

 

Birkaç bölümüne bakıp karar vereceklerim;

 

Onihei: Bazı samuray temalı animeler beklentiyi karşılamıyor. Umarım Shiguri ayarında ya da yakın bir şey olur.

 

ACCA: 13-ku Kansatsu-ka: Madhouse'a kesin şans veriyorum. Fragmandaki jazz esintili müziklerde kaliteli olabileceğine işaret.

 

Seiren: Pek beklentim yok, kızlar hoş duruyor. Şaşırtırsa ne ala kazanç olur.

 

Youjo Senki: İlk bölümü izledim hoşuma gitmeyen kısımlar vardı. Göz çizimleri felaket. Baş karakter o kadar velet görünümünde olmasaymış keşke :/ İlerleyişine göre akıbetini belirleyeceğim.

 

Chain Chronicle: Haecceitas no Hikari: İlk filmini izledim hoş karakterleri ve ambiyansı vardı. İzleme potansiyelim yüksek.

 

 

Bunlar dışında kalan serilere bakmayı düşünmüyorum. Çoğu ilgimi çekmiyor. Gerçi izlemeye değer bir şeyde kalmadı ki :D

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

(düzenlendi)

Ben de çıkmış olanlardan izlediklerim üzerinden gideyim... 3. -4. bölümlerden sonra bir tane daha yazarım büyük ihtimalle.

Devam edeceklerim:

Akiba's Trip: Kavga sahnelerindeki animasyon detayları özellikle hoşuma gitti. Eğlenceli olacağa benziyor ve saçma olduğu için her türlü saçmalığı da rahatsızlık vermeden gidiyor...

Masamune-kun no Revenge: Mangası oldukça ilgimi çekmişti zaten sadece devam etmeyi unuttuğum için kalmıştı. Anime de güzel başladı, görsellik olsun sahne düzenlemesi olsun güzeldi ve oldukça da başarılı gelişti. Eğlenceli olacaktır.

Demi-chan wa Kataritai: İlk bölümünden çok güzel bir izlenim bıraktı. Karakterler arasındaki konuşmaların doğallığı ve rahatlığı, bunun getirdiği eğlenceli sohbetler, ilginç tepkiler ve benim genelde ilgimi çekebilecek bir öykü kökeni ile eğlendirmeye devam edecek gibi görünüyor.

Chain Chronicle: Haecceitas no Hikari: Zestiria'yı izlememle aynı sebeplerden izleyeceğim. Alıştığım bir öykü ve örgü düzeninin yanına güzel savaş sahneleri ve animasyon. Sıkmayacağı ortada güvenilir bir yapım olacaktır. Önceden yayınlanan 4 bölümlük OVA'mıdır nedir onu da izledim yalnız, ilk bölümleri aynıydı... sanırım 4 bölüm izlememe gerek olmayacak :/

Tales of Zestiria X 2: Serinin devamı, elbette izleyeceğim.

Little Witch Academia: İzlediğim filmi ve OVA'larının ardından bu sezon Youjo Senki'nin ardından en çok beklediğim seriydi. Boşa çıkartmadı. Devam edeceğim.

 

Devam etmeyeceklerim:

Seiren: Uykuya dalmışım... Ve izlemeye bu sabah dinç bir şekilde uyandıktan sonra başlamıştım...

Urara no Meirochou: Açılışa geldiğinde bırakmıştım... Bunu sezon içinde oturup izlemem, bittikten sonra bir gün bu tarz bir şey izleyeceğim tutarsa ve sırası gelmişse izlerim. (şu anda 3. sırada)

Schoolgirl Strikers the Animation: Sıktı, öyle ki Muv-Luv Strike Frontier'daki yeni etkinlikle uğraşmak daha ilgi çekici geldi, bölüm de arka planda oynadı gitti...

Spiritpact: Açılışını bitirmemiştim bile (Açılışı ile başladı, ha şarkı fena değildi). Shonen-ai'ye kaçacakmış havası o kadar yoğun geldi ki -.-. Tam öyle olmayacak olsa bile sınırında kalıp karizmatik oğlanların yaşadıkları dramaya dönüşecektir... Ben almıyım.

 

Biraz daha şansı kalmış olanlar:

Youjo Senki: İlk bölümle ilgili oldukça hayal kırıklığına uğradım. Detaylarını konuya da yazmıştım. Umarım ikinci şansını bitirmeden toparlanır. Perdövitese girmiş durumda viril de an meselesi. Hızlı davranmazlarsa çakılacak.

Idol Jihen: İlginçti... Ama bir o kadar da değil. Adamlar idolleri nereye sokacaklarını bilememiş Japon meclisine sokmaya karar vermişler... Nereye gideceğini görmek istedim amma ilk konser çok da ilgimi çekemedi şarkı olarak ki böyle bir seri için çok büyük bir eksi :/ Türbülanslı yerlerde uçuyor.

Düzenlendi: (Shiranui)
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Devam serileri dışındakilerin ilk bölümlerine bir göz atıyorum, hoşuma gidenlere devam.

 

Kesin İzleyeceklerim:

Gintama: Tabii ki de yolunu gözlediğim seri.

Ao no Exorcist Kyoto Fujouou-hen: Beklediğim bir seriydi, iyi başladı.

Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu Sukeroku Futatabi-hen: Her şeyiyle dört dörtlük bir seri.

Little Witch Academia: Beklediğim bir seriydi.

Masamune-kun no Revenge: İlk bölüm hoşuma gitti, eğlenceli olacak gibi.

 

Birkaç Bölüm Şans Vereceğim Seriler:

Fuuka: 2 bölümü de iyiydi de umarım böyle devam eder. Gidişata göre fikrim değişebilir.

Onihei, ēlDLIVE, Hand Shakers

 

Bıraktığım Seri:

Akiba's Trip: Başına ve sonuna birkaç dk baktığım gibi direk eledim. Böyle saçma sapan bir dövüş şekli izlemek istemiyorum. 

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...
Bakayalo

Şimdiye kadar çıkanlardan ilgimi çeken her şeyi izlemiş olarak büyük güncellememi yapayım.

Sezonun mesajı: "Orijinal hikâye yazamıyoruz, orijinal çizim tarzları uyduralım."

 

Bıraktıklarım

ChaoS;Child: Chaos;Head'i izlemiş olanlar için tamamen gereksiz, izlememiş olanlar için (ben bu taraftayım) tamamen faydasız bir sıfırıncı bölümle başladı. Peşine gelen birinci bölüm muhtemelen CH izlemiş olanlara bir şey ifade etmiştir ama bana etmedi. 35 yaşında gibi davranan liselilerden sıkıldığım için CH'i günün birinde izleme düşüncemi bırakmama yaradı sadece. Hiç yoktan iyidir ¬_¬

Chiruran - Nibun no Ichi: Fazla Şinsengumi, fazla Japon.

Chou Yuu Sekai - Being the Reality: Fikir vasat, hikâye fena değil, anlatım kötü, animasyon idare eder, seslendirme vasat. Sasuga Çin malı.

Gabriel DropOut: Düşkün melek muhabbeti h***ai olmayınca çekilmiyormuş. Kötü olamayan şeytan ilginç olabilirdi ama bir Pita Ten kadar ilginç kılamamışlar, varsa yoksa SoL gag. Yeterli değil.

Hand Shakers: 3 boyutlu animasyonu oldurmaya epey yaklaşmış ama olduramadığı yerler fazlasıyla göze batıyor böyle. Başardığı çok şey var ama bunlar arasında hikâye anlatmak yok. Başarısız olacak ama umarım 3D animasyonda yeni ufuklar açılmasına bir katkısı olur. Bir de yazmasam rahat edemeyeceğim: Dövüş sahnelerindeki h***ai seslendirmesi on numara >_>

Little Witch Academia: Disney'in hakikisine bayılmıyorum ki çakması ilgimi çeksin.

One Room: Animede VN hissi vermeye çalışmanın kötü bir fikir olduğunu ne zaman anlayacaklar acaba?

Seiren: Karakterlerin kişiliklerini ve motivasyonlarını anlatmayı beceremediler. Diyaloglar da olaylar da fazla işlevsel, yapıntı duruyor. Olmuşu için bkz. Kuzu no Honkai.

Spiritpact: Hikayesiyle karakterleriyle çizimleriyle anlatımıyla tam bir Çin malı, hiçbirini becerememişler.

Urara Meirochou: "Annemi aramaya geldim ama bu memleketin abuk sabuk kuralları yüzünden arayamıyorum. O zaman ben de kırk fırın ekmek yiyip bir numaralı falcı olayım." Kafan güzelmiş, güle güle kullan. Bu arada, bir numara olunca ne olacak? "OP bi falcı var, ona annemin yerini sorabileceğim." What?

 

Biraz daha şans vereceklerim

ACCA: Çizimleri hoşuma gidiyordu zaten, dergide gördüğümde. Hikâye çok iyi sayılmaz ama ilginç tarafları var. Meraktan devam edeceğim bakalım nereye kadar.

Ai-Mai-Mi - Surgical Friends: Komik. Ağır komik. Ama yorucu. Ne kadar giderim bilmiyorum.

AKIBA'STRIP: İkinci bölüm bayma potansiyeli gösterdi, 3'ten öteye gitmem herhalde. Sallantıda.

Chain Chronicle - The Light of Haecceitas: Dekoru güzel kurdu, animasyon da güzel, ama Overlord'u fazla anımsatıyor ve hikâye onun yarısı kadar bile ilginç değil. Ana karakterin Maoyuu'daki kahramana fazla benzemesi can sıkıcı, seslendirmesi de itici. Sudan sebeplerle çabucak motive olan karakterlerin genel sıkıcılığı da eklenince, pek gideri yok. En fazla 4.

Demi-chan wa Kataritai: Giriş harikaydı, 2. bölüm pek harika değildi. "Mantığa canım istediğinde uyarım" ayağı devam ederse 3'ten ötesi yok.

élDLIVE: Çizimler fazla retro. Sarı kızın "atokata mo naku" (iz/eser/zerre/kalıntı bırakmadan) imzası fena hâlde sıkıcı. 3. bölümde hikâye de ilginçliğini kaybedecek. Bırakırım herhalde.

Idol Jihen: Fikir güzel, karakterler idare eder, anlatım idare eder, animasyon idare eder. Üçü de "idare eder" noktasında kalırsa en fazla 4. bölümü görürüm. Bugünlerde güzel fikrin bini bir para.

Kemono Friends: Henüz çocuklaşacak kadar yaşlanmadım, bu anime de epey çocuk işi görünüyor, ama seslendirme iyi, olaylar ve karakter tepkileri de eğlenceli geldi. Biraz daha izleyeyim diyorum. Ama 20 küsür dakika buna fazla. 2 ya da 3'te bırakırım sanırım.

Marginal#4 - Kiss kara Tsukuru Big Bang: Adına ve girişine bakıp bırakırdım ama bu vasat hikâyenin anlatımı epey iyi olmuş, şarkılar da bir erkek idol animesinden beklenmeyecek kadar iyi. Şimdilik devam. 2'de 3'te muhtemelen sıkılırım ama iyi şarkı denk gelirse kaçırmayayım diye takip ederim.

Onihei: Hikâye yazamıyoruz ama sorun değil, hazır yazılmışı var. Karakterleri karikatürize ederiz, anime olur. GAHAHA! KATTA NA!

onihei5.png

Olmuyor. Hikâye iyi gibi ama çizimler tatmin etmedi ve anlatım baydı. İleride iyiye gittiğini duyarsam belki dönerim. Şimdilik askıda.

 

Devam edeceklerim

Kuzu no Honkai: İlk bölüm mangasındaki kadar bunaltıcı bir atmosfer çizmeyi başaramadı ama onun haricinde çok iyiydi. Fikir iyi, anlatım iyi, çizimler harika, animasyon iyi. Sanırım tek eksiği iyi bir müzik. Olmadı mı olmuyor. Yine de sezonun en seyre değer yeni animesi olacak gibi.

Masamune-kun no Revenge: İlk bölüm ilginç başlayıp daha ilginç bitmişti. İkinci bölüm daha da ilginç bitti. Güzel bir şey olacak gibi. Ama açılış klibi tedirgin edici. O klişeyi takla attırmadan işlemeye kalkarsa bütün numaraları çöpe gider.

Nyanko Days: Kompakt kawaii patlaması. 2 dakika su gibi akıp geçiyor. Keşke isminden oluşan önyargımı koruyup sezon sonunda sırf bakmadan geçmemiş olmak için baksaydım da peş peşe bütün bölümlerini seyredebilseydim. 2 dakika yetmiyor ;_;

Piace - Watashi no Italian: İdeal kısa SoL komedi. 4 dakika, sıkmadan bitiyor. Karakterler hoş, geyik potansiyeli yüksek, yemek konusu da benim için genel olarak çekici. İzlerim.

Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu - Sukeroku Futatabi-hen: İlk sezonu harikaydı. İkinci sezona biraz hafif başladı ama gecikmeden ikinci bölümde dram ağırlığını güzelce koydu. 2016'nın üstüne 2017'nin de en değerli animesi olmaya şimdiden aday.

 

Kobayaşi'yi unutmuşum, hiç de hatırlatmıyonuz ¬_¬
Kobayashi-san'chi no MaiDragon: Hikâye yazma beceriksizliğini sıradışı çizimlerle ilgi çekerek kompanse etme modasının dışında kalan bir anime. Hikâye yine boş da bu sıradışı bir karakterin sıradışı girişiyle kompanse ediyor. Kahramanımızın olaysız gündelik hayatına pat diye koca memeli bir kız girer... Bu üç noktayı gözlerinizle geçerken aklınızdan en az 20 anime geçmediyse otaku değilsiniz, rahatlayabilirsiniz >_> SoL'da artık hiç yadırgamadığımız, yalnız yaşayan otaku bir ofis çalışanı, bunun yine hiç yadırgamadığımız gizli otaku iş arkadaşı, bunların alkol alınca yüzeye çıkan kimo-ota kişilikleri falan... standart SoL komedi rutinleri. Ha ama koca memeli kızımız aslında ejder ve bu her şeyi çok orijinal, çok eğlenceli, çok komik kılıyor; yerseniz. Kötü de değil, Masamune-kun'un bir tık altında sadece. Kusogaki'nin çevirisinin redaksiyonunu da üstlendiğim için tabii ki izleyeceğim.

Bununla 30 oldu, geriye kaldı BanG Dream!

  • Beğeni 3
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İzleyeceğime karar verdiklerimde değişiklik olmadı. Yeni eklediklerimi, elediklerimi ve tehlikeli sularda yüzenlerin başına gelenleri güncelleyeyim.

 

Listeye yeni girenler:

Kuzu no Honkai: Çok güzel girdi, açılış şarkısının gereksiz gürültüsünün ardından da güzel bir devam geldi... Öykü olarak genelde bana hitap eden bir tür değil ancak bu oldukça kendini sevdirdi. Çok ciddi bir "yeter!" dedirtecek durumu olmazsa bitiririm.

Nyanko Days: Bu sezonun kısası oldu. Şeker takviyesi.

 

Daha sonra belki:

Onihei: Amerikan polisiye aksiyon filmleri gibi girip, ilginçlik hissi uyandırmasının ardından oldukça içimi bayan sohbetleri oturup izleme hevesimi kaçırdı... Tamamen kenara atmadım, düşük de olsa ikinci bir şans verebilirim...

 

Olmadı:

élDLIVE: Şu oğlanın yanındaki mahluk ortaya çıkana kadar ne güzel gidiyordu... Kırk yılın başı bu tarz bir şeyi izleyesim geldi, onu da o tasarım felaketi mahluk kursağıma tıktı gitti... Güzel çerez paketindeki o kahrolası kurtçuk yüzünden bütün paket de çöpe gitti.

ACCA... herneyse: Farklı, ama çekmedi.

 

Çakılmaktan kurtulamayanlar:

Youjo Senki: Hayal kırıklıklarıyla dolu 1. bölümün ardından, özellikle görsel tasarım yönünden bana çığlıklar attıran ve Tanya'nın bütün karakter potansiyelini harcayıp kendisinden kitabına dönüp ilk bölümleri yeniden okuyana kadar soğutan ikinci bölüm ile perdövitesten virile girmek yerine anlık olarak toparladığı durumdan dümdüz hızlı bir dalışa geçip, son dakikada yaptığı ani kurtulma çabası ile aşırıyı yüklenmeden kanatlarını koparttı ve çaresizce çakıldı... Visha'yı patatese benzettiklerine hiç mi hiç değmedi...

Idol Jihen: Tamam saçmalıklar normaldir, alıp lise yaşındaki kızı meclise soktunuz da, ikinci bölümün başındaki saçmalıklar biraz gereksiz düzeyde saçma. Hani tezatı koruyarak gence biraz da ciddi bir iş yapıyor havası yükleseler belki daha çekici olabilirdi... İkinci bölümün açılışı başlarken izlememin hiç bir anlamı olmayacağına karar verdim. Sonu ne olur bilmem ama paraşütümü takıp atlamam daha uygun geldi...

 

Sonuç olarak bu sezondan izleyeceğim 1 kısa, 7 normal seri varmış... Önceki sezondan gelen 2 kısa, 1 OVA, 1 tane de normal seri var... Eh işte... İşin kötü yanı bunların neredeyse hepsi hafta sonu çıkıyor ya :/

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?